Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Proving Ground /Zkouška ohnìm
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 101.dl Zkouška ohnìm
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2002.03.08 - Pátek
esk premira:
2003.06.05 - Ètvrtek
ada:
5
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
101
Dl v serii
13
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
513
Kd epizody:
SG-513
Pidno dne:
08.04.2009, 18:38:47
Zmna dne3:
11.04.2009, 21:10:27
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

SG-1 cvièí ve výcvikovém zaøízení tým nováèkù a budoucích adeptù do SGC. Tým nováèkù vede poruèík Elliot, do týmu dále patøí Jennifer Haileyová (viz 4.19 Prodigy), Satterfieldová a Grogan. Pøi dalším testu nejsou pøíliš úspìšní - všichni jsou "zastøeleni" a Daniel si pøipisuje bod. Jack si neodpustí pár sarkastických narážek na Elliotovo velení. Jeho tým však za Elliotem pevnì stojí. Elliot poukazuje na pár nesrovnalostí v testu. Poslední test je odložen na druhý den. Elliot usedá pozdìji ve znaènì v pokleslé náladì u jeepu. Domnívá se, že ho plukovník O’Neill evidentnì nemá rád, s èímž vìtšina jeho týmu souhlasí. Jedinì Haileyová plukovníka nekritizuje. Naopak pobízí Elliota i ostatní, že to mohou dokázat, když se budou opravdu snažit. Neprozradí nic z toho, že už O'Neilla vidìla ve skuteèné akci. Veèer Jack zùstane na základnì. V jídelnì Sam vyzvídá, jaký má Jack názor na nováèky.

Druhý den ráno vyhlásí Jack poslední cvièný test. Elliotùv tým však pøi testu neuspìje, navíc Grogan je opìt zasažen zat'nik'atelem. Situace pro nováèky nevypadá pøíliš dobøe. Navíc nìco není v poøádku. Jack dostává zprávu, ale je náhle pøerušena. Pøijíždìjí vojenské jeepy a z nich vyskakuje ozbrojená stráž. Jack nechává Elliota s celým týmem poèkat a zasouvá si k jejich pøekvapení do pistole ostré náboje. Po krátkém rozhovoru s generálem Kerriganem a jeho stráží dojde k pøestøelce. Jackovi se všechny podaøí zneškodnit, ale sám je pøi tom postøelen. Elliot porušuje rozkazy a celý tým mu jde na pomoc. Jack ji sice odmítá, ale nakonec se s nimi vydává do SGC, kde zatím došlo k mimozemské invazi. Proniknou dovnitø ventilaèní šachtou. V SGC cosi není v poøádku. Spatøí totiž Teal’ca, který informuje Daniela o zajetí generála Hammonda a že dál pátrá po Sam, aby ji zabil. Ve zbrojnici dá Jack každému zbraò plus zásobník s ostrými náboji pro každý pøípad. V laboratoøi Carterové zjistí, že nìco ovládá personál SGC. Daniel zjevnì všechno øídí díky mimozemskému zaøízení v konferenèní místnosti, které jej zøejmì nìjak ovládá. Jack nenápadnì rozdìlí úkoly, ale protože je zranìný, zùstává v laboratoøi a koordinuje operaci.

Elliot a Haileyová jdou zavøít bránu. Bìhem pøestøelky Haileyové dojde munice, takže použije ostré náboje a zastøelí jednoho z vojákù. Než dospìjí k bránì, tak je Jack rychle odvolá. Satterfieldová s Groganem vpadnou do Danielovy pracovny. Najdou spojitost s planetou Argos, P3X-8596. Dospìjí k závìru, že jde o Trojského konì. Další výzkum zjistí pøítomnost nanitù v krvi jednoho z vojákù, ale stále není úplnì jasná spojitost s mimozemským zaøízením. Nakonec se rozhodnou obsadit konferenèní místnost. Jack je posílá do akce a sám zùstává stále v pozadí. Netuší, že se nebudou øídit jeho rozkazy a cestou najdou Sam. Berou ji zpìt do laboratoøe. Jack právì rozvazuje zajaté vojáky. Elliot jeho historce neuvìøí a vystøelí na nìj. Sam zùstane ve své laboratoøi, aby vyrobila protilátku. Elliot rozvrhuje plán akce pro svùj tým s cílem obsadit konferenèní místnost a znièit mimozemské zaøízení. Sotva tým nováèkù opustí laboratoø, Jack se zvedá nezranìn. Ukazuje se, že cvièení stále probíhá a nováèci procházejí závìreènou zkouškou. Generálové Hammond a Kerrigan vše sledují z bezpeènostní místnosti a sázejí se mezi sebou. Chvíli na to k nim dorazí Jack a Sam. Plukovník poznamená cosi o tom, že Elliot možná tuší, že jde o test, nebo ho musel poslat zpátky od brány, když se nouzovì vracel z mimozemské mise tým SG-3. Každopádnì jejich strategie neodpovídá plánu, který si pøipravili. V té chvíli Daniel vychutnává prostøedí generálovy kanceláøe, vèetnì jeho židle a pochvaluje si pøed Teal’cem nový scénáø. Jack si neodpustí malou zlomyslnost do telefonu, když Daniela upozoròuje na chystaný útok blížícího se Elliotova týmu. K bližšímu rozboru Daniel nedostane èas, nebo støelba jasnì ohlašuje pøíchod Elliotova týmu. Stihne dostat Grogana (jako obvykle), ale za ním již stojí Satterfieldová a tentokrát ho nemilosrdnì pošle k zemi. Útok z více stran splní svùj úèel a Elliot zneškodní Teal’ca a další vojáky v øídící místnosti. Nechává umístit v konferenèní místnosti C-4. Satterfieldová ještì na poslední chvíli odtáhne Daniela do bezpeèí pøed zaèátkem plánované exploze.

K výbuchu však k pøekvapení Elliotova týmu nedojde. Když vejdou dovnitø, tak je tam èeká SG-1 s generálem Hammondem. C-4 nebyla víc, než jen modelína v obalu C-4. Koneènì pochopí, že šlo pouze o další test, který mìl za úkol zjistit, jak by jednali pøi skuteèné nouzové situaci. Generál hodnotí jejich poèínání velice pozitivnì. Než ukonèí cvièení, hledají Haileyovou, která záhadnì zmizela a neodpovídá. Dojde k neplánované aktivaci brány, iris nefunguje a do pøístupové místnosti proniká smrtelné gama záøení. A pøesnì tam se nachází Haileyová. Z dùvodu pøílišného množství radiace nebo elektrického výboje padá k zemi. Iris nefunguje proto, že Haileyová si bìhem testu hrála s ovládáním a zkoušela ho vyøadit. Sam navrhuje ustoupit do bezpeènostní místnosti v 18. patøe. Pøed vstupem dovnitø zjistí, že nemá pøístupovou kartu. Elliot zatím s kamennou tváøí sjíždí výtahem do 28. patra a používá její kartu, kterou nenápadnì ukradl, k otevøení pøístupových dveøí.

Generál Hammond ho intercomem varuje, že pokud vkroèí do prostoru brány, radiace zabije i jeho. Dokonce mu to dá pøímým rozkazem. Elliot veškeré rozkazy ignoruje. Vejde bez sebemenšího váhání, obnoví ovládání iris a zjistí, že Haileyová stále ještì žije. Chce ji odnést na ošetøovnu, když se s velkým hapy-endem zvedá ochranný štít oken øídící místnosti a následuje potlesk. Koneènì si úplnì uvìdomí, kdo stál za tím vším a jak moc ho nejen Haileyová, ale i celý scénáø dobìhl. Generál Hammond je plnì pøesvìdèen o jeho kompetentnosti a pøidìluje Elliota k týmu SG-17. Ostatní budou postupnì zaøazeni do SG týmù, až se uvolní místa. Pøes všechno Jack ještì dokáže Elliota znejistìt prohlášením, jak mùže vìdìt, že test ještì neskonèil.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

Vyslno:
Datum uveden
as
Stanice

09:00 - ANX

14:00 - ANX

19:00 - ANX
slo
Nzev
Reie
89. dl
´´Wood Martin´´
90. dl
´´DeLuise Peter´´
91. dl
´´Wood Martin´´
92. dl
´´DeLuise Peter´´
93. dl
´´Wood Martin´´
94. dl
´´DeLuise Peter´´
95. dl
´´Wood Martin´´
96. dl
´´DeLuise Peter´´
97. dl
´´Gereghty William´´
98. dl
´´DeLuise Peter´´
99. dl
´´Gereghty William´´
100. dl
´´DeLuise Peter´´
101. dl
´´Wood Martin´´
102. dl
´´Woeste Peter F.´´
103. dl
´´Wood Martin´´
104. dl
´´Wood Martin´´
105. dl
´´Mikita Andy´´
106. dl
´´DeLuise Peter´´
107. dl
´´Wood Martin´´
108. dl
´´DeLuise Peter´´
109. dl
´´Waring William´´
110. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 345 krt
vygenerovano za: 0.08934808 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)