Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Fail Safe /Kritický bod
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 105.dl Kritický bod
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2002.04.05 - Pátek
esk premira:
2003.06.11 - Støeda
ada:
5
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
105
Dl v serii
17
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
517
Kd epizody:
SG-517
Pidno dne:
11.04.2009, 21:22:13
Zmna dne3:
11.04.2009, 21:22:13
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Amatérský astronom objeví obøí asteroid, který smìøuje k Zemi. Má délku 137 kilometrù a od doby objevení za jedenáct dní má znièit všechen život na planetì. SG-1 doufá v pomoc mimozemských spojencù, tj. Tok’rù a Asgardù. Ti však nemùžou pomoci kvùli Smlouvì o chránìných planetách. Tok’rové mají zase po útocích na Revannì velice snížené poèty, takže také nemohou pomoci. Rozhodnou se tedy znièit asteroid sami. Pokusí se opravit teltak na Revannì a pak se dostat k asteroidu døíve, než se dostane k Zemi a znièí ji. Cesta z Revanny bude trvat pøi 100 % výkonu motoru osm dní. Naštìstí se jim spoleènì s vìdeckým týmem podaøí teltak spravit a mohou odletìt. Z planety letí pryè už jenom SG-1. Na Zemi zaèíná pøemisování vybraných odborníkù ze všech možných oborù na stanovištì Alfa. SG-1 v teltaku doletí k asteroidu. Dva z nich musí vystoupit ven a umístit super silnou výbušninu do jednoho kráteru. Musí ale dávat pozor na meteority, protože budou prolétat meteoritickým rojem. Selžou jim podsvìtelné motory a padají na povrch asteroidu. Snaží se pád zpomalit, což se jim podaøí, protože dopadnou do 50 m hlubokého kráteru, takže mìli více èasu na brždìní. Podaøí se jim zde pøistát. Jack a Teal’c se vydají ve skafandrech s bombou ven na povrch asteroidu. Kruhy se dostanou na povrch a postupují i s bombou do kráteru. Nemusí ji však nést, je umístìna na vozítku, které Jack ovládá. Pak je zaènou bombardovat meteority a na teltaku se objeví trhlina, kterou uniká vzduch. Daniel a Sam se však schovali do záchranných modulù, a tak pøežili. Teal’covi se podaøí spravit trhliny na teltaku a Daniel se Sam mohou vyjít ze záchranných modulù. Pak Sam zjistí, že jádro asteroidu je tvoøeno naquadahem, a proto nesmí bomba vybouchnout, aby nevyvolala øetìzovou reakci a aby výbuch neznièil i Zemi. Vychází najevo, že asteroid vytvoøili umìle Goa’uldi a navedli jeji na kolizní dráhu Zemì. Chtìjí tedy spravit vysílaèku a kontaktovat Asgardy, kteøí by již mohli pomoci. To nejde, protože signál nemùže prostoupit tak velkou vrstvou naquadahu. Musí tedy zneškodnit bombu. Ta ale nejde zneškodnit pomocí èíselného kódu, a tak to Jack musí udìlat ruènì. Má na to jenom tøi minuty. Pak má problém s barvou drátkù, což je stabilní prvek amerických akèních filmù, kde se objevují bomby. Samozøejmì se mu to podaøí asi dvì sekundy pøed výbuchem. Asteroid pak mine kolizní bod. Za 38 minut má znièit veškerý život na Zemi. Sam napadne vláèet za sebou v hyperpohonu asteroid a proletìt s ním Zemi. Což by sice zachránilo planetu, ale jim by už nezbyla energie na návrat. Prùlet Zemí v hyperpohonu s asteroidem v závìsu se podaøí a vynoøí se na druhé stranì planety. SG-1 poté zachrání teltak s Tok’rou Jalenem.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
89. dl
´´Wood Martin´´
90. dl
´´DeLuise Peter´´
91. dl
´´Wood Martin´´
92. dl
´´DeLuise Peter´´
93. dl
´´Wood Martin´´
94. dl
´´DeLuise Peter´´
95. dl
´´Wood Martin´´
96. dl
´´DeLuise Peter´´
97. dl
´´Gereghty William´´
98. dl
´´DeLuise Peter´´
99. dl
´´Gereghty William´´
100. dl
´´DeLuise Peter´´
101. dl
´´Wood Martin´´
102. dl
´´Woeste Peter F.´´
103. dl
´´Wood Martin´´
104. dl
´´Wood Martin´´
105. dl
´´Mikita Andy´´
106. dl
´´DeLuise Peter´´
107. dl
´´Wood Martin´´
108. dl
´´DeLuise Peter´´
109. dl
´´Waring William´´
110. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 426 krt
vygenerovano za: 0.08323216 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)