Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Dnes večer všechno skončí
rok natočení:1954
film: Dnes večer všechno skončí / Dnes večer všechno skončí (1954)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Barevný
délka filmu
86 min.
přidal
admin
film přidaný
12.01.2017, 22:32:34

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Dobrodružný
info zde :

Obsah filmu:

Nedaleko vojenského výcvikového tábora na Šumavě jsou po automobilové honičce zatčeni nepřátelští agenti. Jen agentu Krejzovi se podařilo uprchnout. Vojenský pěvecký soubor vystupuje v Tichoticích na oslavě splnění družstevního plánu. Následuje taneční zábava, na které se dvěma kamarádům, svobodníku Milanovi a četaři Karlovi, zalíbí stejná dívka. Helena Bušková je z Prahy a v Tichoticích je na zdravotní dovolené. Pohledná mladá žena dá přednost Milanovi a ten se do ní zamiluje. Přes zákaz vycházek Milan opouští tajně každý večer tábor a navštěvuje Helenu. Karlovo varování před dívčinými tajnými záměry považuje Milan za žárlivost. Krejza vyhledá Helenu a ta jej ukryje na půdě domku. Helena se svěří Milanovi, že jejího vydíraného otce může zachránit jen získání šifrovacích tabulek, které jí jako písař může obstarat. Milan se po návratu svěří Karlovi a spolu s ostatními připraví past. Při další návštěvě se u Heleny začne prát s Krejzou a žena se pokusí Milana zastřelit. Vojáci vtrhnou do místnosti a zatknou Krejzu i Helenu, ve skutečnosti agentku Irenu Vágnerovou.

================================================================

The enemy agents are caught after a car pursuit near an army training camp in the Šumava Mountains. Only the agent Krejza manages to escape. The army choir is performing in Tichotice at a celebration of the cooperative quota accomplishment. There is a dancing party after that, at which the two friends, Lance-corporal Milan and Sergeant Karel, both fall for the same girl. Helena Bušková is from Prague, and she is in Tichotice on a holiday to convalesce. The good-looking young woman prefers Milan and he falls in love with her. He leaves the camp each night, despite the curfew and visits Helena. He considers Karel's warning about the girl's secret intentions to be a sign of jealousy. Krejza finds Helena and she hides him in the attic of her small house. Helena confides to Milan that her blackmailed father can only be saved by getting the secret code plates which he, being a copy clerk, could obtain for her. Milan confides in Karel on his return and they prepare a trap together with the others. On his next visit to Helena he starts a fight with Krejza, and the woman tries to kill him. The soldiers break into the room and arrest Krejza and Helena, who is actually the agent Irena Vágnerová.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
nadporučík Liška



Film je v jazycích..
Čeština (1954)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1955)
Formát obrazu
1.37 : 1 (1954)

Název
Režie
Přečteno: 185 krát
vygenerovano za: 0.1073 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)