Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu By Any Other Name /By zvána jinak
seril:Star Trek
seril Star Trek - 52.dl By zvána jinak
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1968.02.23 - Pátek
esk premira:
2003.02.21 - Pátek
ada:
2
Epizodu pidal uivatel:
geron
Epizodu naposledy upravil uivatel:
geron
slo epizody:
52
Dl v serii
22
nr:
Seznam nr

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
Pidno dne:
25.01.2011, 15:43:56
Zmna dne3:
1295966636
Dlka dlu:
45 min.
Obsah:

Hvězdného data 4657.5 hvězdná loï USS Enterprise NCC-1701 pod vedením kapitána Jamese Tiberius Kirka přilétá na planetu, odkud byl zachycen nouzový signál. Zde se výsadek setkává se zástupci Kelvanské říše, kteří výsadek paralyzovali zvláštním zařízením na opasku.

Představený útočníků se představuje jako Rojan. Vysvětluje Kirkovi a ostatním, že pocházejí z vedlejší galaxie Andromeda a jejich úkolem je najít vhodné místo pro život, protože Andromeda bude za několik tisíc let neobyvatelná. Kelvané jsou očividně mnohem vyspělejší a začnou postupně obsazovat Enterprise. Z rozhovoru mezi Kelvany je patrné, že lidská těla jsou pouze přestupné schránky, které jim dávají také nová zjištění vlastností jako je hmat, čich nebo emoce.

Kelinda, Rojanova pobočnice, dodává, že jejich výprava je vícegenerační a oni sami se narodili ve vesmíru, kde také zemřou a zprávy o možnosti zabrání této galaxie předají jejich potomci. Potřebují Enterprise, protože jejich loï byla poničena energetickou bariérou na okraji galaxie. Kirk namítá, že mezigalaktická cesta bude trvat tisíce let, ale Rojan mu odvětí, že samozřejmě motory upraví, aby cesta trvala pouhých 300 let.

Při pokusu o útěk je Kirk, Spock, McCoy chyceni a aby Rojan prezentoval svou sílu, ukáže kterak může kohokoliv nechat proměnit na malý suchý blok. Promění tak další dva členy výsadku a jeden rozmačká. Z druhého následně přetvoří zpět lidskou bytost.

Loï přilétá na okraj galaxie a daří se jí projít skrze bariéru. Rojan následně oznámí Kirkovi, že posádku již nebude potřebovat a hodlá všechny nechat terminovat. Celá posádka se proměòuje v bloky a Kelvanové si ponechávají pouze kapitána Kirka, vědeckého důstojníka Spocka, doktora McCoye a šéfinženýra Scotta.

U jednoho kelvana pozorují, že jejich lidské schránky jim také poskytují nové možnosti požitků. Zbývající posádka Enterprise se tedy rozdělí na jednotlivé kelvany. Scotty jednoho opíjí, Kirk svádí Kelindu apod. Postupně se jim daří u kelvanů vyvolat opilost, nejistotu nebo také žárlivost. kelvanové se začínají hádat mezi sebou a jsou podráždění.

Vše vyvrcholí, když Rojan napadne Kirka ze žárlivosti. Kirk mu během souboje říká, že bude nadále získávat další a další emoce a až loï dorazí do cíle, její posádka bude už plně lidská. Znovu na něj tlačí, aby přednesl svůj požadavek Federaci, která by jim mohla nějakou planetu přidělit. Rojan nakonec souhlasí s návrhem, že do jejich galaxie bude odeslána automatická loï se zprávou a předává velení zpět Kirkovi.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
31. dl
Joseph Pevney
32. dl
Marc Daniels
33. dl
Marc Daniels
34. dl
Marc Daniels
35. dl
Joseph Pevney
36. dl
Marc Daniels
37. dl
Joseph Pevney
38. dl
Marc Daniels
39. dl
Ralph Senensky
40. dl
Joseph Pevney
41. dl
Joseph Pevney
42. dl
Joseph Pevney
43. dl
Ralph Senensky
44. dl
Joseph Pevney
45. dl
Joseph Pevney
46. dl
Gene Nelson
47. dl
James Komack
48. dl
Joseph Pevney
49. dl
Marc Daniels
50. dl
Ralph Senensky
51. dl
Vincent McEveety
52. dl
Marc Daniels
53. dl
Vincent McEveety
54. dl
John Meredyth Lucas
55. dl
Ralph Senensky
56. dl
Marc Daniels

Peteno: 55 krt
vygenerovano za: 0.12263989 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)