Nick:
Heslo:
Registrace

nzev zkona O zrušení zabavení jmìní pro èiny velezrádné
Nzev zkona:
O zrušení zabavení jmìní pro èiny velezrádné
st:

1/1918

slo zkona:

8/1918 sb.

Typ ..:

Zákon

Uinost zkona:

1918.11.02 - Sobota

sthni:
Text zkona

Paragraf
text
§ 1 .

Zrušuje se zabavení jmìní, které bylo povoleno podle císaøského naøízení ze dne 9. èervna 1915, è. 156 ø. z., a podle èlánku zák. XVIII z roku 1915, vyjímajíc pøípady, v nichž trestný èin podle zjištìní pravoplatného rozsudku spáchán byl ze zištnosti.

§ 2 .

Zrušení to proveïtež z úøední povinnosti soudy, které zabavení povolily. Povolí-li zabavení soud, ležící mimo obvod èeskoslovenského státu, pøíslušný jest provésti zrušení okresní soud, v jehož obvodu jest vìtší èást zabaveného jmìní, nebo soud, jemuž pøikázána byla správa jmìní, nebo jiné opatøení o jmìní (opatrovnický, pozùstalostní, knihovní).

§ 3 .

Zabavené jmìní budiž vráceno jeho vlastníku po srážce správních nákladù, které by byl sám nebo soud, jemuž pøikázána byla správa jmìní. Ostatní náklady nese stát.
Dr. Frant. Soukup v. r.

Jiøí Støíbrný v. r.

Ant. Švehla v. r.

Dr. Alois Rašín v. r.

Dr. Vavro Šrobár v. r.

Peteno: 258 krt
vygenerovano za: 0.0458 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)