Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Revisions /Revidování
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 137.dl Revidování
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2003.07.11 - Pátek
esk premira:
2007.03.19 - Pondìlí
ada:
7
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
137
Dl v serii
5
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
705
Kd epizody:
SG-705
Pidno dne:
13.04.2009, 22:30:46
Zmna dne3:
13.04.2009, 22:30:46
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Sonda pøi prùzkumu nové planety hlásí nedýchatelnou atmosféru; nìkolik kilometrù od brány se však nachází kopule o prùmìru 2,2 km. Sonda jí projde a ocitne se v zahradì s bujnou vegetací a normální atmosférou, vhodnou pro lidský život. SG-1 se vydává tuto záhadu prozkoumat. Když projdou kopulí, ocitají se v zahradì s normální atmosférou a mohou svléknout ochranné kombinézy. Vydávají se na prùzkum a cestou potkají malého chlapce, který je dovede do mìsta. Kopule zevnitø vytváøí holografický dojem, jakoby zahrada i domy byly rozlehlejší, než je tomu ve skuteènosti. Èlenové SG-1 jsou pøivítání místními velmi pøátelskými obyvateli. Styl domù ukazuje na ménì vyspìlejší civilizaci, než je naše, ale sama existence kopule tuto teorii popírá. Navíc místní lidé mají na spánku malé zaøízení, které jim umožòuje jen pouhou myšlenkou na nìjakou vìc dostat se do databáze veškerých informací, takže témìø okamžitì vìdí v podstatì všechno. Èlenùm SG-1 je nabídnuto ubytování, aby mohli prozkoumat technologii kopule. Dozví se tak, že pøíliš vyspìlá technologie znièila døíve celou obydlenou planetu a kopule mìla zachránit aspoò zbytek lidí. Proto místní nadále nepokraèují ve vyvíjení nových technologií, jejich technický vývoj se prakticky zastavil. Mìsto má nyní 1373 obyvatel. V noci se jedna žena - èlenka rady, se kterou pøedtím èlenové SG-1 jednali - zvedne a odejde mimo kopuli, což znamená jistou smrt. Druhý den rada i všichni ostatní popírají, že by tato žena kdy žila. Celé je to velmi podivné. SG-1 nabízí místním, že je pøesídlí na jinou planetu s vhodnými životními podmínkami, kde by si mohli vybudovat nový domov a pøestat být závislí na životì pod kopulí. Carterová pøi prohlídce zaøízení ovládajícího kopuli a celé mìsto, vèetnì zaøízení na spáncích obyvatel zjistí, že nìco není v poøádku. Spatøí nìjaký zdrojový kód na monitoru, ale Pallan - muž, který ji doprovází, popírá, že by i on nìco podobného spatøil. Daniel zatím prochází staré knihy, aby zjistil nìco o minulosti lidí této planety. Sam pøi zkoumání systému zjistí, že kopule postupnì ztrácí energii a že se zmenšuje! Poèítaèový systém se zmenšování snaží kompenzovat redukcí poètu obyvatel tím, že vybraným jednotlivcùm dává pokyn vyjít mimo kopuli, což znamená jistou smrt. Podle údajù, které objevil Daniel, døíve ve mìstì žilo pøes sto tisíc obyvatel. Rovnìž vychází najevo, že poèítaè díky zaøízením na spojení mìní a vymazává vzpomínky lidí. Carterová se o tom, co zjistili, snaží pøesvìdèit Pallana. Ten si však ani nepamatuje, že pøed hodinou mìl manželku, a odmítá uvìøit. Carterová ho nakonec pøesvìdèí, aby si sundal zaøízení, které ho ovládá. Když to udìlá, pøepíší program systému, aby lidem øekl, že si mají sundat zaøízení a tím pøestanou být ovlivòováni poèítaèem.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
133. dl
´´Wood Martin´´
134. dl
´´Wood Martin´´
135. dl
´´DeLuise Peter´´
136. dl
´´DeLuise Peter´´
137. dl
´´Wood Martin´´
138. dl
´´DeLuise Peter´´
139. dl
´´DeLuise Peter´´
140. dl
´´Mikita Andy´´
141. dl
´´Waring William´´
142. dl
´´Woeste Peter F.´´
143. dl
´´DeLuise Peter´´
144. dl
´´DeLuise Peter´´
145. dl
´´Woeste Peter F.´´
146. dl
´´Wood Martin´´
147. dl
´´Waring William´´
148. dl
´´DeLuise Peter´´
149. dl
´´Mikita Andy´´
150. dl
´´Mikita Andy´´
151. dl
´´Tapping Amanda´´
152. dl
´´Woeste Peter F.´´
153. dl
´´Wood Martin´´
154. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 152 krt
vygenerovano za: 0.63872194 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)