Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu The Enemy Within /Nepøítel v nás
seril:Star Trek
seril Star Trek - 6.dl Nepøítel v nás
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1966.10.06 - Ètvrtek
esk premira:
2002.03.22 - Pátek
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
geron
Epizodu naposledy upravil uivatel:
geron
slo epizody:
6
Dl v serii
6
nr:
Seznam nr

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
Pidno dne:
25.01.2011, 11:11:24
Zmna dne3:
1295950284
Dlka dlu:
45 min.
Obsah:

Výsadek lodi USS Enterprise provádí geologický výzkum na planetě Alfa 177. Jeden z techniků je poraněn při sesuvu magnetické horniny a následně se nechává transportovat na loï. Nikdo netuší, že transportér byl touto horninou poškozen, a když se transportuje i kapitán James Kirk, vznikne zároveò jeho druhé já.

Na palubě Enterprise jsou najednou dva kapitáni a ukazuje se, že jde o rozdělení původního kapitána na čistě dobrou a čistě zlou polovinu. Když Scotty zjišťuje závadu na transportéru, hodný Kirk si uvědomuje, co se mohlo stát. Další potíží se ukazuje doba pro odstranění závady. Scotty nechce riskovat transportování člověka, a tak Sulu a zbytek výsadku musí zůstat na planetě, kde teplota v noci dosahuje až -120 °C.

Zlý Kirk na lodi napadne svou mladou pobočnici v její kajutě a ještě zbije jednoho technika. Hodný Kirk se diví, když doktor McCoy prohlásí, že ten den už se choval divně na ošetřovně, když chtěl brandy. Zlý Kirk je ale z útoku na svou pobočnici zraněn v obličeji a lze jej tedy rozeznat.

Teplota na planetě klesá a Sulu s výsadkem se dostává do ohrožení života. Na Enterprise se ukazuje, že hodný Kirk má značné potíže s rozhodováním, protože vykonání dobrého rozhodnutí je zapotřebí zlé poloviny. Panu Spockovi je jasné, že ani jeden z nich nesmí zemřít a svým způsobem jsou pro loï nebezpeční oba.

Hodný Kirk spolu se Spockem zajmou zlého Kirka. Při tom je však způsobeno další poškození transportéru a s výsadkem, který musí odolávat teplotě -70 °C, to nevypadá nadějně. Spock posléze objevuje možnost, jak zcelit zpět obě poloviny kapitána. Rozhodnou se upravený transportér otestovat na zvířeti Alfa 177. To transport a spojení hodné a zlé poloviny zpět nepřežije, ale Spock má teorii, že to neuneslo pouze z psychické stránky a člověk je schopen si s tím poradit. Proti tomu silně protestuje doktor McCoy. Spor Spocka a McCoye hodný kapitán nedokáže rozsoudit, protože už se nedokáže bez svého zlého já rozhodovat.

Zlému Kirkovi se daří znovu uprchnout. Tou dobou je na povrchu planety už -117 °C. Zlá polovina je dopadena na můstku, ale prosí o život a nechce se vrátit zpět. Po opětovném průchodu transportérem jsou obě poloviny zase zceleny v jednu a také se podaří dostat na Enterprise výsadek.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
Robert Butler
2. dl
Marc Daniels
3. dl
Lawrence Dobkin
4. dl
James Goldstone
5. dl
Marc Daniels
6. dl
Leo Penn
7. dl
Harvey Hart
8. dl
James Goldstone
9. dl
Vincent McEveety
10. dl
Vincent McEveety
11. dl
Joseph Sargent
12. dl
Marc Daniels
13. dl
Robert Butler
14. dl
Gerd Oswald
15. dl
Vincent McEveety
16. dl
Robert Sparr
17. dl
Robert Gist
18. dl
Don McDougall
19. dl
Joseph Pevney
20. dl
Michael O'Herlihy
21. dl
Marc Daniels
22. dl
Joseph Pevney
23. dl
Marc Daniels
24. dl
Joseph Pevney
25. dl
Ralph Senensky
26. dl
Joseph Pevney
27. dl
John Newland
28. dl
Gerd Oswald
29. dl
Joseph Pevney
30. dl
Herschel Daugherty

Peteno: 399 krt
vygenerovano za: 0.18926907 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)