Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Tomorrow Is Yesterday /Zítra bude vèera
seril:Star Trek
seril Star Trek - 20.dl Zítra bude vèera
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1967.01.26 - Ètvrtek
esk premira:
2002.07.26 - Pátek
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
geron
Epizodu naposledy upravil uivatel:
geron
slo epizody:
20
Dl v serii
20
nr:
Seznam nr

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
Pidno dne:
25.01.2011, 11:44:41
Zmna dne3:
1295952281
Dlka dlu:
45 min.
Obsah:

Hvězdného data 3113.2 se kosmická loï USS Enterprise NCC-1701 vedená kapitánem Jamesem Tiberius Kirkem dostává, po nechtěné závadě, na orbitu planety Země, ale díky časovému warpu jde o období kolem roku 1969.

Enterprise bez štítů je zachycena ze strany Americké armády a je k "neznámému" UFO vyslán stíhací letoun. Pan Spock varuje kapitána, že jejich loï má oslabené štíty a nedokáže ani uletět. Kapitán rozhoduje spustit vlečný paprsek. Ten ale nevydrží stíhačka a Kirk nařizuje pilota transportovat na palubu.

Pilot letounu, kapitán Christopher je z Enterprise unešen, ale pouze do doby, než se dozvídá, že jej Kirk nemůže poslat zpět, aby neohrozil budoucnost svým věděním. Když se pokusí o útěk, je kapitánem zadržen tak, že končí na ošetřovně u doktora McCoye. Záhy přichází Spock s tím, že kapitána Christophera vrátit na Zemi musí, protože jeho syn má v budoucnu vést 1. výpravu na Saturn.

Pro Enterprise ale přetrvává problém, že jsou v minulosti a i s opraveným warp pohonem nemají vlastně kam letět. Navíc kapitán Christopher pořídil videozáznam ještě předtím, než jeho letoun havaroval. Je však ochoten Kirkovi pomoci jej získat a tak existenci "UFO" zahladit.

Na základnu se vydává kapitán Kirk a poručík Sulu. Když najdou pásky, jsou zadrženi členem ostrahy základny. Ten omylem na komunikátoru stiskne nouzový signál a je tedy transportován na Enterprise. Tím se počet lidí znajících fakta rozšířil na dva. Kirk a Sulu pokračují v pátrání, ale kapitán je zadržen dalšími členy ochranky.

Christopher se nabízí k výpomoci a vydává se se Spockem a Sulu na pomoc kapitánu Kirkovi. Když se chtějí transportovat, Christopher vytáhne zbraò a požaduje, aby byl ponechán na Zemi a má v úmyslu nahlásit, vše co na Enterprise viděl. Pomocí Spockova vulkánského nervového hmatu je zneškodněn a všichni se navrátí na Enterprise.

Spock následně vypočítal potřebné vzorce pro časový warp a návrat do budoucnosti. Při podstoupení časového warpu, má Kirk v úmyslu vrátit postupně člena ochranky i kapitána Christophera. Ten je unešen z toho, že je formálně první člověk ve vesmíru. Při průletu časovým warpem se oba transportují na Zemi do jejich času prvního přenosu a proto si ani nepamatují události mezidobí.

Nakonec i samotné Enterprise se daří dostat zpět do "svého času".

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
Robert Butler
2. dl
Marc Daniels
3. dl
Lawrence Dobkin
4. dl
James Goldstone
5. dl
Marc Daniels
6. dl
Leo Penn
7. dl
Harvey Hart
8. dl
James Goldstone
9. dl
Vincent McEveety
10. dl
Vincent McEveety
11. dl
Joseph Sargent
12. dl
Marc Daniels
13. dl
Robert Butler
14. dl
Gerd Oswald
15. dl
Vincent McEveety
16. dl
Robert Sparr
17. dl
Robert Gist
18. dl
Don McDougall
19. dl
Joseph Pevney
20. dl
Michael O'Herlihy
21. dl
Marc Daniels
22. dl
Joseph Pevney
23. dl
Marc Daniels
24. dl
Joseph Pevney
25. dl
Ralph Senensky
26. dl
Joseph Pevney
27. dl
John Newland
28. dl
Gerd Oswald
29. dl
Joseph Pevney
30. dl
Herschel Daugherty

Peteno: 275 krt
vygenerovano za: 0.08178592 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)