Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Upgrades /Odkaz Atanikù
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 69.dl Odkaz Atanikù
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2000.07.14 - Pátek
esk premira:
2002.07.03 - Støeda
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
69
Dl v serii
3
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
403
Kd epizody:
SG-403
Pidno dne:
30.03.2009, 09:29:13
Zmna dne3:
30.03.2009, 09:29:13
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Do SGC pøichází Tok'ra Anise/Freya s žádostí o pomoc pøi testování vyspìlé technologie dávno vymøelé rasy Atanikù. Jde o jakési "návleky na ruku" [armband], které Tok'rové našli ve starých ruinách na jedné vzdálené planetì. Anise se domnívá, že by to mohla být dùležitá zbraò v boji proti Goa'uldùm. Bohužel symbiont zabraòuje tomu, aby zaøízení mohl testovat nìjaký Tok'ra. Èlenové SG-1 (kromì Teal'ca, který má v sobì rovnìž symbionta a je tedy nepoužitelný) souhlasí, že "návleky" otestují. "Návleky" mnohonásobnì zvyšují lidské schopnosti (pøedevším sílu a rychlost), ale zároveò mají i urèitý narkotizaèní úèinek na nositele a ovlivòují jeho úsudek. Dr. Fraiserová rovnìž z krevních testù zjistí, že zaøízení vypouští do tìla èlovìka virus, který postupnì mùže zapøíèinit až selhání dùležitých orgánù. Navrhuje pøes protesty Anise, aby èlenové SG-1 nadále nepokraèovali v testování a "návleky" sundali. Generál Hammond s tím souhlasí, ale ukazuje se, že "návleky" nejdou sundat. Anise chce využít pøíležitost, kdy mají èlenové SG-1 nadlidské schopnosti, a navrhne vyslat tým na tajnou Apophisovu základnu, kde Apophis buduje novou bitevní loï mnohem vyspìlejší, než byla jeho pùvodní mateøská pyramidová loï (ha'tak). Pokud by se mu ji podaøilo dokonèit, mohl by zvrátit pomìr sil mezi Vládci Soustavy ve svùj prospìch. Generál Hammond však misi nepovoluje, protože základna bude jistì velmi dobøe støežena a byla by to sebevražda. Naopak naøizuje, aby èlenové SG-1 zùstali pod dozorem v SGC. Ovšem trojice èlenù SG-1, jejíž úsudek je ovlivnìn mimozemským zaøízením, poruší zákaz a vydává se na planetu s tajnou Apophisovou základnou na misi, která by mohla být jejich poslední. Mají sice díky "návlekùm" nadlidské schopnosti, ale "návleky" pøestanou fungovat v nejménì vhodnou chvíli, když tým pronikne do rozestavìné Apophisovy lodi. Ukazuje se, že "návlek" funguje pouze po omezenou dobu, než si tìlo vytvoøí na virus protilátky. Podaøí se jim znièit loï a vrátit se zpìt na Zem?

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
67. dl
´´Wood Martin´´
68. dl
´´DeLuise Peter´´
69. dl
´´Wood Martin´´
70. dl
´´DeLuise Peter´´
71. dl
´´Wood Martin´´
72. dl
´´DeLuise Peter´´
73. dl
´´Wood Martin´´
74. dl
´´DeLuise Peter´´
75. dl
´´Wood Martin´´
76. dl
´´DeLuise Peter´´
77. dl
´´Gereghty William´´
78. dl
´´DeLuise Peter´´
79. dl
´´Mikita Andy´´
80. dl
´´Wood Martin´´
81. dl
´´Wood Martin´´
82. dl
´´Mikita Andy´´
83. dl
´´DeLuise Peter´´
84. dl
´´Woeste Peter F.´´
85. dl
´´DeLuise Peter´´
86. dl
´´Lee Alan´´
87. dl
´´Shanks Michael´´
88. dl
´´Warry-Smith David´´

Peteno: 302 krt
vygenerovano za: 0.16979504 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)