Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Point of No Return /Není cesty zpìt
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 77.dl Není cesty zpìt
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2000.09.08 - Pátek
esk premira:
2002.07.16 - Úterý
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
77
Dl v serii
11
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
411
Kd epizody:
SG-411
Pidno dne:
01.04.2009, 09:33:45
Zmna dne3:
01.04.2009, 09:33:45
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Generál Hammond svolává tým SG-1 a pøehrává jim telefonát jakéhosi Martina Lloyda.Vypadá to, že je to nìjaký potrhlý blázen, posedlý konspiraèními akcemi americké vlády ve stylu Akt X. Hammond by takovému telefonátu nevìnoval pozornost, kdyby se neukázalo, že Martin z nìjakého záhadného dùvodu má informace o hvìzdné bránì, které by rozhodnì mít nemìl, a navíc žádá o setkání s plukovníkem O’Neillem. I když vìtšina z toho, co øíká, jsou bláboly, pøesto ví o nìkterých utajovaných skuteènostech týkajících se hvìzdné brány. To Hammonda rozhodnì nemùže nechat klidným a vysílá èleny SG-1 do Montany na setkání s tajemným mužem.
O’Neill se s Martinem setkává v jedné restauraci. Martin trpí pøehnanou opatrností a domnívá se, že je neustále sledován. Žádá Jacka o pomoc. Øíká, že musí projít bránou, protože je mimozemšan a nepatøí na Zem. I když Martin má nìjaké údaje o hvìzdné bránì, Jack se domnívá, že je to jen neškodný blázen, který nepøedstavuje žádné nebezpeèí pro národní bezpeènost. Mezitím Sam s Danielem prohledávají databáze a hledají nìjaké informace o Martinovi. Najdou jeho adresu a chtìjí se u nìj doma trochu porozhlédnout. Jack dostává vzkaz, aby Martina zdržel. Ostatní èlenové týmu se vydávají prohledat Martinùv byt, zatímco Jack jde s Martinem do lesa hledat jeho kosmickou loï. Martin však údajnou loï nemùže najít a navíc trojice èlenù SG-1 objeví v jeho bytì velké množství lékù (sedativ, antidepresiv a antipsychotik). Je jasné, že Martin se léèí kvùli psychickým problémùm. To všechny utvrzuje v tom, že je jen neškodný blázen, který nijak projekt Hvìzdné brány neohrožuje.
Ale ukazuje se, že v Martinovì bytì je nainstalována tajná kamera, která sleduje veškeré dìní a zaznamenala tudíž i „návštìvu“ SG-1. Zábìry kamery sleduje na monitoru v nìjaké opuštìné tovární hale nìkolik mužù. Navíc dr. Fraiserová nechala udìlat rozbor vzorkù Martinových lékù a ukázalo se, že s léky nìkdo manipuloval a pøidal do nich nìjaké chemikálie. Zdá se, že Martin není paranoidní zcela bezdùvodnì. Co když není takový blázen, jak vypadá, a na jeho slovech nìco je? A aby vše bylo ještì zamotanìjší, Martin ukazuje Jackovi papír se symboly hvìzdné brány. Je to adresa nìjaké planety. Odkud ale Martin mùže znát ty symboly? A jak do všeho zapadaji ti záhadní muži, kteøí sledují Martinùv byt? Je Martin mimozemšan? Je na èlenech SG-1, aby se tuto záhadu pokusili rozluštit.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
67. dl
´´Wood Martin´´
68. dl
´´DeLuise Peter´´
69. dl
´´Wood Martin´´
70. dl
´´DeLuise Peter´´
71. dl
´´Wood Martin´´
72. dl
´´DeLuise Peter´´
73. dl
´´Wood Martin´´
74. dl
´´DeLuise Peter´´
75. dl
´´Wood Martin´´
76. dl
´´DeLuise Peter´´
77. dl
´´Gereghty William´´
78. dl
´´DeLuise Peter´´
79. dl
´´Mikita Andy´´
80. dl
´´Wood Martin´´
81. dl
´´Wood Martin´´
82. dl
´´Mikita Andy´´
83. dl
´´DeLuise Peter´´
84. dl
´´Woeste Peter F.´´
85. dl
´´DeLuise Peter´´
86. dl
´´Lee Alan´´
87. dl
´´Shanks Michael´´
88. dl
´´Warry-Smith David´´

Peteno: 394 krt
vygenerovano za: 0.11974096 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)