Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Beneth the Surface /Pod povrchem
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 76.dl Pod povrchem
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2000.09.01 - Pátek
esk premira:
2002.07.15 - Pondìlí
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
76
Dl v serii
10
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
410
Kd epizody:
SG-410
Pidno dne:
01.04.2009, 09:28:38
Zmna dne3:
01.04.2009, 09:33:14
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Tým SG-1 se vydává na misi na P3R-118 - nehostinnou ledovou planetu, kde místní obyvatelé žijí v jediném velkém mìstì chránìném kopulí. Celý povrch planety je pokryt silnou vrstvou ledu a snìhu a neustále jej bièují snìhové bouøe. Mimo mìsto zde èlovìk nemá nejmenší šanci na pøežití. Èlenové SG-1 zde chtìjí dohodnout vzájemnì výhodný obchod: získat vyspìlé metalurgické a chemické technologie výmìnou za poskytnutí znalostí hvìzdné brány a adres. Hlavním vùdcem lidu na P3R-118 je administrátor Calder, se kterým jednají. Èlenové SG-1 však zjistí, že mìsto a komfort jeho obyvatel závisí na otrocké práci dìlníkù, pracujících v obrovském podzemním komplexu pod mìstem. Dìlníkùm byla vymazána pamì - byl jim dán tzv. pamìový cejch a nahrány nové vzpomínky. Žijí s vìdomím, že nad nimi je jen ledová pustina a že je tøeba neustále usilovnì pracovat a žít ve velmi skromných podmínkách a jednou se jim snad podaøí zkrotit ledový svìt. SG-1 zjistí jak se vìci mají a Jack sdìlí administrátoru Calderovi, že nedoporuèí obchodování s kulturou, která zotroèuje èást svých vlastních lidí, i kdyby jim nabízela jakkoli skvìlé technologie. Jack chce vìdìt, v èem tkví tajemství poslušnosti dìlníkù - v muèení, v hladovìní...? Calder mu odpoví, že mu to ukáže. A to se naneštìstí i stane.
Všem èlenùm je dán pamìový cejch, jsou jim nahrány nové vzpomínky a jsou posláni jako dìlníci do podzemního komplexu, aniž by si pamatovali nìco ze svého pøedchozího života. Už to nejsou Jack, Sam, Daniel a Teal’c, ale Jonah, Therra, Carlin a Tor. Na Teal’ca ale poprvé ocejchování nezabere a snaží se ostatní èleny týmu pøesvìdèit, že si musejí vzpomenout, že tam nepatøí a že musejí uprchnout. Je odveden z komplexu s tím, že trpí noèní nemocí, zapøíèiòující pominutí smyslù, a znovu ocejchován. Tentokrát úspìšnì. Vzhledem k malým odlišnostem mozku pozemšanù však pamìový cejch neúèinkuje stoprocentnì dokonale. Èlenùm týmu se postupnì vracejí nejasné útržky vzpomínek a snù. Rovnìž jim je divné, že Teal’c nejprve øíkal, že jsou pøátelé a nyní dìlá, jakoby je ani neznal. Postupnì pøicházejí na to, že nìco tady nehraje. Od toho však vede ještì dlouhá cesta ke zjištìní, kým doopravdy vlastnì jsou.
Administrátor Calder oznámí generálu Hammondovi, že tým SG-1 se ztratil pøi prùzkumu ledových polí mimo mìsto. Hammond vyšle na záchrannou misi tým pod vedením majora Griffa. Ten se vrací zpìt na základnu s tím, že po SG-1 není ani stopy a že pochybuje, že se vydali na prùzkum mimo ochrannou kopuli mìsta. Podle nìj Calder lže. Teal’cùv stav se zhorší a je pøemístìn na ošetøovnu. Nepamatuje si kdo je a tudíž neprovádí každodenní meditaci kel’no’reem, nutnou pro zachování jeho zdraví a života. Podaøí se nakonec týmu SG-1 získat zpìt své vzpomínky a vrátit se v poøádku domù?

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
67. dl
´´Wood Martin´´
68. dl
´´DeLuise Peter´´
69. dl
´´Wood Martin´´
70. dl
´´DeLuise Peter´´
71. dl
´´Wood Martin´´
72. dl
´´DeLuise Peter´´
73. dl
´´Wood Martin´´
74. dl
´´DeLuise Peter´´
75. dl
´´Wood Martin´´
76. dl
´´DeLuise Peter´´
77. dl
´´Gereghty William´´
78. dl
´´DeLuise Peter´´
79. dl
´´Mikita Andy´´
80. dl
´´Wood Martin´´
81. dl
´´Wood Martin´´
82. dl
´´Mikita Andy´´
83. dl
´´DeLuise Peter´´
84. dl
´´Woeste Peter F.´´
85. dl
´´DeLuise Peter´´
86. dl
´´Lee Alan´´
87. dl
´´Shanks Michael´´
88. dl
´´Warry-Smith David´´

Peteno: 338 krt
vygenerovano za: 0.20136213 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)