Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Absolute Power /Absolutní moc
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 83.dl Absolutní moc
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2001.01.19 - Pátek
esk premira:
2002.07.24 - Støeda
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
83
Dl v serii
17
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
417
Kd epizody:
SG-417
Pidno dne:
03.04.2009, 19:16:41
Zmna dne3:
03.04.2009, 19:16:41
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Tým SG-1 pøichází na Kasufovu žádost na Abydos, kde se setkává s mladým chlapcem. Je to Shifu, harsesis - syn Sha’re a Apophise, kterého vychovala Oma Desala. Shifu pøišel na Abydos, aby se nìco dovìdìl o své matce. Vrací se se èleny SG-1 na Zem. Pro pozemšany je to skvìlá pøíležitost, jak od nìj získat vìdomosti Goa’uldù. O tyto vìdomosti mají zajem i Tok’rové, s nimiž mají pozemšané smlouvu o výmìnì všech potencionálních zdrojù informací, které se týkají Goa’uldù. Do SGC pøichází Tok’ra Aldwin s tím, že mohou použít zaøízení na vyvolávání vzpomínek a že to Shifuovi nijak neublíží. Shifu øíká, že Oma Desala mu pomohla pohøbít ty vzpomínky v podvìdomí, aby mohl žít normální život. Daniel rozmlouvá s Shifuem, který mu sdìluje, že Oma Desala uèí, že o pravé povaze èlovìka se rozhoduje v boji mezi jeho vìdomím a touhami jeho podvìdomí. Podle Omy je Shifuovo podvìdomí pøíliš silné, než aby mu mohl vzdorovat. Zvítìzit mùže jen tehdy, když mu nedovolí bojovat. U Daniela je to podobné a Shifu mu umožní malý experiment, aby Daniel poznal sám sebe a našel svou cestu. Shifu se dotkne Danielova èela, objeví se bílý paprsek a Daniel omdlí.
Probouzí se na ošetøovnì s tím, že Shifu mu pøedal vìdomosti. Danielovi se zjevují záblesky nìjaké technologie a postupnì je schopen dát dohromady plány jakéhosi satelitu, který by byl schopen zachytit goa’uldské lodì vzdálené tisíce svìtelných let a nièit je. Je ovšem potøeba vypustit celou sí takových satelitù a umístit je na obìžnou dráhu kolem Zemì. Pentagon uvolòuje prostøedky na výrobu satelitù. Vše by bylo ještì rychlejší, kdyby byli ke spolupráci pøizváni Rusové. To Daniel odmítá, stejnì jako spolupráci s Tok’ry. Je èím dál tím arogantnìjší a zpupnìjší.
O rok pozdìji jsou satelity pøipraveny k umístìní na obìžné dráze. Daniel má vše pod palcem. Má neomezenou moc, používá nìkteré goa’uldské technologie a žije si jako král. Ostatní èleny týmu šikovnì odstavil a Sam se dokonce ocitla ve vìzení. Daniel se stále více chová jako diktátor a nesnese sebemenší odpor. Jak experiment dopadne?

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
67. dl
´´Wood Martin´´
68. dl
´´DeLuise Peter´´
69. dl
´´Wood Martin´´
70. dl
´´DeLuise Peter´´
71. dl
´´Wood Martin´´
72. dl
´´DeLuise Peter´´
73. dl
´´Wood Martin´´
74. dl
´´DeLuise Peter´´
75. dl
´´Wood Martin´´
76. dl
´´DeLuise Peter´´
77. dl
´´Gereghty William´´
78. dl
´´DeLuise Peter´´
79. dl
´´Mikita Andy´´
80. dl
´´Wood Martin´´
81. dl
´´Wood Martin´´
82. dl
´´Mikita Andy´´
83. dl
´´DeLuise Peter´´
84. dl
´´Woeste Peter F.´´
85. dl
´´DeLuise Peter´´
86. dl
´´Lee Alan´´
87. dl
´´Shanks Michael´´
88. dl
´´Warry-Smith David´´

Peteno: 194 krt
vygenerovano za: 0.30224299 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)