Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Exodus /Exodus
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 88.dl Exodus
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2001.02.23 - Pátek
esk premira:
2002.07.31 - Støeda
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
88
Dl v serii
22
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
422
Kd epizody:
SG-422
Pidno dne:
04.04.2009, 21:56:21
Zmna dne3:
04.04.2009, 21:56:21
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Tým SG-1 pøilétá s lodí, kterou ukoøistili Chronovi, na Vorash. Tok’rové se dohodli s SGC, že jim bude loï zapùjèena, aby se na ní mohli pøemístit z Vorashe na nìjaké bezpeènìjší místo, kde by vybudovali novou základnu. Hvìzdnou bránu chtìjí vzít s sebou. Tanith je velmi pøekvapen jejich dopravním prostøedkem a ptá se, proè o tom všem nebyl informován. Je mu sdìleno, že proto, aby se o tom nedovìdìl Apophis a že Tok’rové od zaèátku vìdìli, že je Apophisùv špeh a že zabil Shan’auc. Využili ho k dezinformování Apophise. Tanith je odveden do vìzení. Tok’rové ho nechtìjí vzít s sebou, aby neprozradil umístìní jejich nové základny.
Na loï jsou pøepravovány veškeré zásoby ze základny. Když je vše pøemístìno, Tok’rové se pøipravují k nalodìní. Ale právì v tom okamžiku se tunely rozezní poplašný signál. Tanithovi se podaøilo uprchnout a ukrýt se nìkde na povrchu. Tanith jde ke skrýši, kde má schovanou komunikaèní kouli, jejímž prostøednictvím kontaktuje loï, která byla po celou dobu schovaná poblíž planety a má ho vyzvednout. Na povrchu po nìm bezvýslednì pátrají Teal’c, Jack a nìkolik Tok’rù. Po nìkolika hodinách to vzdávají a vracejí se do tunelù, kromì Teal’ca, který celou vìc bere osobnì - Tanith zabil Shan’auc.
Tok’rové a SG-1 jsou nuceni zmìnit své plány. Tanith informoval Apophise a k Vorashi se blíží flotila lodí. Mají ménì než den a musejí urychlit evakuaci. Sam a Jacob pøicházejí s velmi odvážným a riskantním plánem. Pokud se to povede, znièí významnou èást Apophisovy flotily jediným úderem. Tok’rové jsou evakuováni bránou a zùstává jen Jacob a SG-1. Chtìjí nechat vybuchnout slunce, okolo kterého Vorash obíhá. Plán je následující: naloží hvìzdnou bránu na loï, zaletí co nejblíž ke slunci a zadají adresu P3W-451, planety, u níž byla èerná díra. Obklopí bránu silovým polem a vypustí ji z lodi. Gravitace hvìzdy bránu pøitáhne, silové pole se rozloží a hvìzdná hmota bude nasávána èerví dírou. Odstranìním èásti hvìzdné hnmoty se poruší køehká rovnováha a hvìzda vybuchne a znièí Apophisovu flotilu. Zní to šílenì, ale dá se to provést. Brána je naloïena a SG-1 a Jacob se chystají k provedení riskantního plánu. Vypouštìjí bránu spojenou s P3W-451. Brána míøí pøímo do slunce. Je èas zmizet. V tom se objevuje malý bojový letoun - goa’uldský bombardér al-kesh - a zaútoèí na loï. Musel být maskovaný. Bombardéru se podaøí vyøadit štíty, hlavní zdroj a hyperpohon jejich lodi. Ovšem také byl sám poškozen. Jack s Teal’cem bombardér pronásledují v bojovém letounu a Sam s Jacobem se zatím pokoušejí opravit loï. Nezbývá pøíliš mnoho èasu do pøíletu Apophisovy flotily a výbuchu slunce. Na povrchu zatím Tanith oèekává pøílet bombardéru. Spatøí ho na obloze, ale rovnìž spatøí i letoun, který ho pronásleduje. Po jednom ze zásahù bombardér vybuchuje a tlaková vlna zasáhne i letoun s Jackem a Teal’cem. Letoun je silnì poškozen a nouzovì pøistává na Vorashi. Oba muži jsou tak uvìznìni na povrchu Vorashe a nemohou odletìt. Navíc nìkde poblíž se skrývá Tanith. Podaøí se obìma mužùm opustit Vorash a dostat se vèas zpìt na loï? Opraví Sam s Jacobem loï døív, než dorazí Apophisova flotila a slunce vybuchne?

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
67. dl
´´Wood Martin´´
68. dl
´´DeLuise Peter´´
69. dl
´´Wood Martin´´
70. dl
´´DeLuise Peter´´
71. dl
´´Wood Martin´´
72. dl
´´DeLuise Peter´´
73. dl
´´Wood Martin´´
74. dl
´´DeLuise Peter´´
75. dl
´´Wood Martin´´
76. dl
´´DeLuise Peter´´
77. dl
´´Gereghty William´´
78. dl
´´DeLuise Peter´´
79. dl
´´Mikita Andy´´
80. dl
´´Wood Martin´´
81. dl
´´Wood Martin´´
82. dl
´´Mikita Andy´´
83. dl
´´DeLuise Peter´´
84. dl
´´Woeste Peter F.´´
85. dl
´´DeLuise Peter´´
86. dl
´´Lee Alan´´
87. dl
´´Shanks Michael´´
88. dl
´´Warry-Smith David´´

Peteno: 387 krt
vygenerovano za: 0.09140205 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)