Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Brankář bydlí v naší ulici
rok natočení:1957
film: Brankář bydlí v naší ulici / Brankář bydlí v naší ulici (1957)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
admin
film přidaný
24.12.2016, 22:22:51

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Sportovní
info zde :

Obsah filmu:

Kluci z hokejového družstva Bezejmenné ulice pilně trénují, ale zanedbávají učení. Špatné školní výsledky tají před svým trenérem Šáchou, dědečkem jednatele družstva Cvaldy. Tatínek brankáře Ivana je přísný a zakáže synovi účast na chystaném hokejovém utkání s klukovským týmem z Čertovky. Do Bezejmenné ulice se právě nastěhoval se svou rodinou brankář československé hokejové reprezentace Prokop. Jeho syn Honza přijme nabídku kluků, aby byl v týmu brankářem, a zatají, že hrál doposud v útoku. Mezi Honzou a Ivanem je velké napětí, které skončí rvačkou ve škole. Na Vltavě u Kampy dojde k utkání, které tým z Bezejmenné ulice prohraje, především Honzovou vinou. Vnitřní konflikty v mužstvu zaviní prakticky jeho rozpad. Zasáhne však děda Šácha. Kluci si zlepší prospěch a znovu trénují. Ivan se vrátí do brány a Honza nastoupí do útoku. V odvetném utkání s Čertovkou vyhraje družstvo z Bezejmenné ulice 10:7.

================================================================

The boys from the Bezejmenná street hockey team are training relentlessly but neglecting their schoolwork. They are hiding their bad marks from their coach Šácha, grandfather of the team's secretary Cvalda. The father of the goalkeeper Ivan is very strict and forbids his son to take part in the forthcoming hockey match with the boy-team from Čertovka. The Czechoslovak national hockey team goalkeeper Prokop has just moved into the Bezejmenná street, together with his family. His son Honza agrees to be the goalkeeper for the boy team, and hides the fact he has only played a forward so far. There is big tension between Ivan and Honza, which culminates in a fight at school. The two teams play their match beside the Vltava river, near Kampa, and the Bezejmenná street team loses, mainly through Honza's fault. The conflicts inside the team cause its practical break-up. But then, the old man Šácha takes action. The boys improve their results at school and are training again. Ivan returns to being goalkeeper and Honza starts playing as a forward. In a return match with Čertovka the Bezejmenná street team wins 10:7.
================================================================


Film je v jazycích..
Čeština (1957)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1957)
Formát obrazu
CDS 35mm (1957)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1957
Distributor
Československo
Kino

1957
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 206 krát
vygenerovano za: 0.0798 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)