Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Unsafe /V nebezpeèí
seril:Smallville
seril Smallville - 77.dl V nebezpeèí
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.01.26 - Støeda
esk premira:
2006.05.05 - Pátek
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
77
Dl v serii
11
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T5211
Pidno dne:
23.05.2009, 16:28:36
Zmna dne3:
24.05.2009, 18:36:08
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Díl zaèíná naším starým dobrým Talonem. Je sobota veèer a lokál je pomìrnì plný. Mezi bavícími se lidmi sedí osamocený znudìný Clark a píše si úkoly. Pøicházejí za ním 2 hezké dívky a zvou ho na párty, která se má konat. Clark je odmítá a vymlouvá se na spoustu úkolù. Balí si vìci a odchází k pultu za matkou. Ta vyzvídá, proè nešel. A on, že s ním pøece nikdo jen tak chodit nemùže a navíc stále myslí na Lanu. Nyní mùžeme vidìt dlouhovlasého doktora, o kterém pozdìji zjistíme, že se jmenuje William McBride (hraje John Pyper-Ferguson), jak jde dlouho tmavou chodbou, až se zastaví u jedné psychiatrické cely. Rozsvítí v ní svìtlo a my mùžeme spatøit krásnou Aliciu Bakerovou (hraje Sarah Carter), která má nadpøirozenou schopnost teleportace a všichni ji známe ze 14. epizody 3. øady s názvem Obssesion (Posedlost). Ten doktor jí øíká: "Je èas, Alicio. Nyní se mùžeš vrátit domù."

Clark stoupá po schodech do svého podkroví ve stodole a najednou uslyší známý hlas. Otoèí se a tam stojí krásná Alicia. Omlouvá se mu za všechno, øíká, že je vyléèená a že se už ani neteleportuje díky náramku, co jí dali doktoøi. (Je vyroben z látky, pøes kterou se Alicia nemùže teleportovat.) Dìkuje mu, že jí dal šanci, aby z ní udìlali na psychiatrii Bella Reeve nového èlovìka, a odchází. Na druhý den si Clark o ní povídá s rodièi. Tìm se moc Alicia nezdá, ostatnì jako se jim nezdála nikdy. Clark jde za Chloe do redakce a proklepnou si Alicii i jejího psychiatra. Z lékaøské zprávy vyplývá, že Alicia je opravdu vyléèená. Clark je z toho nesmírnì šastný. Nyní mùžeme vidìt Lanu, jak si poèkala na Jasona pøed jeho školou a snažila se z nìj dostat, proè se s ní rozešel. On jí øíká, že ona není na takový vztah ještì pøipravena. Nechápe a Jason odchází.

Clark s Aliciou si vyrazili na rande na krasobruslaøský stadión. Clark na bruslích v životì nestál a pùsobí trochu komicky. Následnì zákopne a skonèí spolu na zemi. Clark ji chce políbit, ona však uvidí v hledišti svého psychiatra, odlepí se od Clarka a øekne mu, že se sejdou ve stadiónovém bufetu. Zajde za oním doktorem a ten jí zakazuje se stýkat s Clarkem, protože by se jí mohla vrátit agresivita a posedlost se ještì zvìtšit. Není nadšená, ale vrací se za Clarkem. V úsmìvné scénì jí ohøeje èaj svým ohnivým pohledem. Následnì ho poprosí, jestli by s ní neodjel do Kalifornie, jelikož se rozhodla, že odsud uteèe. Clark s tím nesouhlasí a Alicia smutnì odchází. Odchází do redakce a nìco usilovnì hledá. Po chvilce hledání to koneènì najde. Èervený kryptonit. Mezitím Lionel pøichází k Lexovi domù a vykládá mu o svém plánu založit charitativní organizaci za úèelem zmìny svìta k lepšímu. Lex nechápe, co má otec za lubem, a moc mu nevìøí.

Clark se doma ve stodole setkává znova s Aliciou. Øíká mu dùvod, proè odjíždí. Myslí si, že na nìj Dr. McBride žárlí, protože ji chce pro sebe, a radìji odsud utíká. Louèí se Clarkem a na rozlouèenou mu dává náhrdelník, co pro nìj vyrobila. Samozøejmì, že z èerveného kryptonitu. Clarkovi klasicky zasvítí oèièka a následuje støih. Lana vstupuje do redakce a øíká Chloe o svém problému s Jasonem. Obì se domnívají, že Jason tím "na takový vztah nejsi pøipravena" myslel, že Lana ještì není zralá na sex. Chloe vykládá o tom, že už není panna a že o to pøišla bìhem stáže v Daily Planet s klukem jménem Jimmy (Že by Jimmy Olsen? :P No jasnì!). Prý to nebylo nic moc, tak a si Lana je jistá, jestli to opravdu chce a jestli je Jason opravdu ten pravý.

Zpìt ke Clarkovi. Naše hrdlièky jsou už polonahé na gauèi, obleèení rozházené všude kolem a nezahálejí. Clark slibuje, že použije své schopnosti tak, aby to bylo co nejlepší. Alicia ho po chvilce zastaví a svìøuje se, že je ještì panna. Clark øíká, že je to skvìlý, protože on taky. Ona se trochu bojí, jestli s ní nemá jen nìjaké krátkodobé, chlípné plány, ovšem ujišuje ji, že tomu tak není, jelikož je to ta nejkrásnìjší dívka, kterou kdy potkal, a požádá ji o ruku. Alicia pøijímá. Clark ji jako pøedsvatební dar nièí její kovovej protiteleportaèní náramek. Ocitají se ve svatebním sále nìkde ve mìste a jsou úspìšnì prohlášeni za muže a ženu. Clark ji bere do náruèe a superrychlostí mizí ze sálu pøed oèima 2 lidí. Bere ji do krásného, vášnivého hotelového pokoje a spiklenecky øíká: "Let's make it official." :P

Mezitím u Lany v bytì. Zapaluje v noèní košili po celém bytì svíèky. Jenom v košili. :) Pøichází Jason, a když si Lana rozepíná knoflíèky, tak mu to dojde a zastaví jí. Omlouvá se jí a vysvìtluje, že se s ní rozešel, protože si je jistý, že je dala dohromady jeho matka, a on nechce do toho Lanu dále zatahovat. Ona øekne, že jí to je jedno, a obejmou se. V hotelovém apartmá našich novomanželù se teï ovšem dìjí jiné vìci. Než to popisovat radìji si ty orgie, kde nechybìly speciální schopnosti obou dvou a spousty erotických podtextù, prohlédnìtì sami v naší fotogalerii. :) Ještì než k nìèemu opravdu dojde, Alicia si uvìdomí, že chce radìji spát s normálním Clarkem a sundá mu náhrdelník. Ten si uvìdomí, co se stalo a rozèílí se na ni. Alicia se teleportuje pryè.

Druhý den na farmì Clark potká doktora McBrida. Ten je naštvaný, protože se dozvìdìl, co Clark udìlal jeho Alicie, a vytáhne na nìj pistoli. Objevuje se Alicia a øíká doktorovi, a toho nechá. Ten ji neposlechne a vystøelí na Clarka. Kulka letí a v poslední chvíli se Alicia teleportne pøímo pøed ni, i pøesto, že ví o Clarkovì nezranitelnosti. Vysvìtluje to tak, že mu kdysi slíbila, že bude navždy støežit jeho tajemství. Clark ji bere do nemocnice, kde se zotavuje. Moc se mu omlouvá za všechno. Clark je z ní stejnì zklamaný a odchází. Lex už trochu odpouští svému otci a je na nìm vidìt, že se ho snaží pochopit. Dokonce mu nabídne, že mùže pøespat v pokoji pro hosty. U Kentù panuje hrozná nálada... Martha nad Clarkem pláèe, jak mohl udìlat takovou chybu a vzít si ji, a Jonathan se radìji zamknul v ložnici. Clark se omlouvá a vysvìtluje jí, že s Alicií se cítil normální a neobyèejný zároveò. Martha to chápe, ale myslela si, že má lepší úsudky, a odchází. Za Clarkem pøichází Alicia a dìkuje mu za vše, co pro ni udìlal. Dokonce si znovu nasadila protiteleportaèní náramek. Øíká mu, že ho miluje, a odchází. Clark se za ní rozbìhne, obejme ji a ona mu pláèe v náruèí.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
67. dl
´´Beeman Greg´´
68. dl
´´Marshall James III´´
69. dl
´´Williams Pat III´´
70. dl
´´Carson David I´´
71. dl
´´Barrett David VI ´´
72. dl
´´Marshall James III´´
73. dl
´Shapiro Paul I´´
74. dl
´´Szwarc Jeannot´´
75. dl
´´O´Hara Terrence´´
76. dl
´´Carson David I´´
77. dl
´´Beeman Greg´´
78. dl
´Shapiro Paul I´´
79. dl
´´Szwarc Jeannot´´
80. dl
´´Marshall James III´´
81. dl
´´Turner Brad´´
82. dl
´´Turner Brad´´
83. dl
´´O´Hara Terrence´´
84. dl
´´Ransick Whitney´´
85. dl
´´Szwarc Jeannot´´
86. dl
´´DeLuise Peter´´
87. dl
´´Marshall James III´´
88. dl
´´Beeman Greg´´

Peteno: 580 krt
vygenerovano za: 0.2526021 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)