Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Pariah /Vyvrhel
seril:Smallville
seril Smallville - 78.dl Vyvrhel
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.02.02 - Støeda
esk premira:
2006.05.09 - Úterý
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
78
Dl v serii
12
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T5212
Pidno dne:
24.05.2009, 18:17:48
Zmna dne3:
15.01.2010, 21:50:44
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Díl zaèíná pøehledem událostí minulých dílù s Aliciou - o tom, co provedla minulý rok a taky to, jak se chovala v #411 - Unsafe. No a vìtou "slíbila jsem ti, že nikdy nevyzradím tvé tajemství" zaèíná pokraèování minulého dílu. Ocitáme se v Talonu, na karaoke show. Své zpìvaèské umìní zde pøedvádí Lois a Chloe nad písnièkou "I Love Rock'n'roll". Za povšimnutí stojí flirt pohledù Lois na jednoho neznámého mladíka. Kamera se však opìt vìnuje našim slavicím, které pøerušuje vstup Clarka s Aliciou do Talonu. Pichlavou Loisinou poznámkou však nekonèí, píchne si i Lana a Jason. Lana se poté s Aliciou pohádá (Lana nevìøí zmìnì Aliciy) a tak obì odchází. Následuje støih do koupelny Lany a vidíme, jak se jí nìkdo snaží udusit. Naštìstí se to nepovedlo, dorazil Jason.

V nemocnici se Clark od Chloe dozvídá, že šerifka zaèala podezírat Aliciu, jelikož byla jednou z mála, kteøí se dokážou dostat do zavøené místnosti. Clark však Aliciu brání, jelikož byl v inkriminovanou chvíli s ní. Šerifka poté vyzvídá i u Kentových doma, sice Clarkovi nevìøí, ale Aliciino alibi bere v potaz. Po odchodu šerifky se Clark (tradiènì) pohádá s rodièi.

Další den ve škole se Clark pokouší pøesvìdèit Chloe, aby zaèali na pøípadu pracovat. Ta však také vìøí tomu, že útok na Lanu provedla Alicia. Hned na to požádá Tim (neznámý mladík z Talonu, student Smallvillské støední) Lois o rande na jednu výstavu. Navíc, Tim potvrdí Clarkovi, že v dobì útoku na Lanu vidìl jakousi blonïatou dívku za Talonem. Clark dostává podezøení a tak ještì odpoledne ohledá Aliciu a zjistí, že svùj náramek, bránící používání schopností, nenosí. Svádí to však na to, že jí moc zavazuje a cítí se jako ve vìzení.

Pozdìji v Talonu pøichází Clark vyzvednout Marthu, nakonec tam však zùstává s Lanou. My však sledujeme Jasona, jak kráèí ke svému autu. V nìm jej zaène žlutou šálou dusit nìkdo neviditelný. Po pøíchodu Clarka na místì èinu zbude jen polomrtvý Jason a ona žlutá šála, o které ví, že patøí Alciie. A vidíme jeho zklamání.

V nemocnici už vidíme zotaveného Jasona a také návštìvu jeho matky. Ta mu nabízí lepší lékaøskou péèi, on však odmítá. Zajímavìjší je, až se do rozhovoru pøidá Lana. Genevieve oba pøesvìdèuje, že ona urèitì není tou, díky které se setkali. Že se skuteènì setkali náhodou.

A jsme zpátky u Kentù. Tam vidíme Clarka, jak vyrábí pro Aliciu další náramek. Alicia jej vidí, ale dìlá si z toho legraci, protože nebude fungovat. Clark zaène Aliciu obviòovat z útoku na Jasona. Ta však pøísahá, že to neudìlala - i když evidentnì nemá alibi. Alicia je zklamaná, že jí Clark nevìøí. Pohádají se, ale nakonec Alicia vychází s nabídkou, že pùjde na policii. Ovšem jen v pøípadì, že on vyklopí šerifce své tajemství. Clark samozøejmì nesouhlasí, Alicia se cítí dotèena a teleportuje se pryè. Clark poté bìží do Talonu ukázat šerifce onu žlutou šálu a øíká, že to asi udìlala Alicia. Šerifka jej však (k mému jásavému pøekvapení) ujišuje, že to Alicia nemohla udìlat, protože v inkriminovanou dobu byla s ní na stanici. Clarkovi zaèíná zapalovat, ovšem to už Alicia plánuje svou malou pomstu.

Alicia totiž vzala s sebou Chloe do rychle jedoucího auta, volajíc Clarkovi, že nezvládne øízení. Clark bìží na pomoc, Alicia se s Chloe vèas teleportují z auta a OBÌ pozorují, jak Clark zastavuje auto, øítící se 150 kilometrovou rychlostí. Poprvé za celý seriál mùžeme shlédnout Chloe, jak se dovídá pravdu (ty vykulené oèi byly dobré:) ). Clark si Chloe nevšiml a odsprintuje pryè.

Vracíme se zpìt do dalšího dne a vidíme Lois s Timem na rande v muzeu - z celkem nezávživného dialogu se dovídáme, že Timovi se nelíbí vztah studentky (Lany) a uèitele (Jasona). Lois pochopí jeho averzi a zjišuje, že Alicia skuteènì nebude tou, která útoky zavinila. A proto frèí za Chloe, aby našla Clarka. Velmi zmatená Chloe Lois polopaticky øekne, že Clark bude zøejmì u Aliciy doma.

My se mezitím pøesouváme na Aliciin statek - Alicia se právì vrací a vidí Tima - brzy jí dojde, že to díky nìmu jí všichni podezírají (vèetnì Clarka). Chce vše nahlásit, ale Tim jí uspí. Napìtí konèí malým støihem, kterým se dostáváme do Lexova sídla. Shlédneme dialog Lexe a Genevieve.

A jsme opìt na Aliciinì statku. Tentokrát pøichází Clark. Na ranèi je pusto a on si všímá psa, jak štìká na nìco ve stodole. Clark se pomalu blíží ke stodole a v tom vidí Aliciu - OBÌŠÌNOU!!! :cry: :cry: :cry: Následuje Clarkovo (a moje) "nooooooooooooooooooo" a vyhrknutí slz z jeho oèí (i z mých)... V tom pøichází Lois a zdìšena povídá Clarkovi pravdu o Timovi. Clark se rozbíhá za Timem a tak tak, že jej díky Loisinu naléhání nezabíjí (mìl ho zabít, zku*vysyna). Závìr scény okoøení Clarkùv pláè.

Z šokující 32. minuty skáèeme opìt k Lexovi a zjišujeme, že Lex chce Jasonovi nabídnout práci v LuthorCorpu za 100 tisíc dolarù roènì. Z paralelní epizody se vracíme do stodoly, kde vidíme Clarka v naprosto hrozném stavu. Rodièe se jej snaží povzbudit, ale Clark se stále obviòuje z toho, že vše je jeho vina. Øíká, že kdyby šel s Aliciou za šerifkou a vyklopil své tajemství, mohlo to dopadnout úplnì jinak.

Zpìt ve škole, v redakci Pochodnì. Chloe je stále z toho, co vidìla, zmatena. Pohledem na Stìnu záhad si dává všechny události co se kdy staly do souvislosti s Clarkem. S dojemného dialogu s Lois Chloe usuzuje, že bude lepší uchovat tajemství, které zjistila, jen pro sebe. Po Loisinì odchodu ještì Chloe naøíká "Clarku, proè jsi mi to prostì neøekl"... A støihem se dostáváme do závìreèné scény dílu - na høbitov. Clark sklánící se nad hrobem Alicii vypadá, že ztratil smysl života. Pøichází Chloe, která jej ujišuje, že tam bude vždy pro nìj a že si s ní mùže o všem popovídat. Clark jí za to dìkuje a dojemnou hudbou tento díl konèí. Ách jo.

Dl serilu je v jazycch..
*
Vyslno:
Datum uveden
as
Stanice

15:10 - Nova
slo
Nzev
Reie
67. dl
´´Beeman Greg´´
68. dl
´´Marshall James III´´
69. dl
´´Williams Pat III´´
70. dl
´´Carson David I´´
71. dl
´´Barrett David VI ´´
72. dl
´´Marshall James III´´
73. dl
´Shapiro Paul I´´
74. dl
´´Szwarc Jeannot´´
75. dl
´´O´Hara Terrence´´
76. dl
´´Carson David I´´
77. dl
´´Beeman Greg´´
78. dl
´Shapiro Paul I´´
79. dl
´´Szwarc Jeannot´´
80. dl
´´Marshall James III´´
81. dl
´´Turner Brad´´
82. dl
´´Turner Brad´´
83. dl
´´O´Hara Terrence´´
84. dl
´´Ransick Whitney´´
85. dl
´´Szwarc Jeannot´´
86. dl
´´DeLuise Peter´´
87. dl
´´Marshall James III´´
88. dl
´´Beeman Greg´´

Peteno: 596 krt
vygenerovano za: 0.17123795 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)