Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu Ageless
Rychlé stárnutí usa
seriál:Smallville

seriál Smallville - 86.díl Rychlé stárnutí
Aternativný názvy epizody
Seriál
Datum premiéry:
2005.05.04 - Středa
Česká premiéra:
2006.05.19 - Pátek
Řada:
4 . sezónu s : 22 díly
Díl v serii
20
Produkční číslo:
2T5220
Délka dílu:
42 min.
Přidáno dne:
24.05.2009, 23:05:19
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:24
Žánr:
Seznam žánrů

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller

Díl seriálu je v jazycích..
*
Obsah- staré(2008):

Je noc a na opuštěné silnici se řítí auto. V něm je těhotná žena a její druh, kteří spěchají do nemocnice. Volají na záchrannou službu, ale žena začíná rodit a to velmi neobvyklým způsobem - břicho jí svítí jak velká 200 wattová žárovka. Druh dostal strach a tak utíká. Následně vidíme obrvoskou explozi. Díky ní málem havaruje Lana, která se s Clarkem valí po stejné silnici. Jdou se kouknout na místo exploze a nacházejí tam velký kráter. Na jeho dně je dítě, za kterým se Lana rozbíhá a bere do náručí.

Po znělce se ocitáme v nemocnici kde shledáváme, že Clark má kouzelnou moc umlčování rozbrečených mimin. Poté chce, aby to dítě zůstalo u nich. Rodiče souhlasí. Další den ve škole Chloe objevuje v archivech záchranné služby onen hovor kde trojka zjišťuje, že druh - možný otec - utekl.

Do děje zasahuje paralelní epizoda - Lionel je pozván k Genevieve. Ta mu říká, že je čas splatit staré dluhy a chce po něm artefakt z Číny, co si přivezl Lex. Lionel jí přesvědčuje, že tento má Jason, Genevieve však odporuje a vyhrožuje mu. Lionela výhrůžka zaskočí a oboří se na Genevieve ať dá od rodiny Luthprů ruce pryč.

A vracíme se ke Kentovým, kde se Clark - svědomitý otec - stará o dítě. Přichází i Lana a oba si dítě rozmazlují. Poté se však místnost ztmaví a my vidíme stejné světlo, jako na začátku - záře se line od kolébky s dítětem a za pár vteřin v ní leží 7letý chlapec.

Opět paralelní epizoda - Lionel přichází za Lexem a varuje jej před Genevieve. Lex mu však nevěří.

Mezitím, Clark se s rodiči dohodne na tom, že poprosí Lexe, aby mu pomohli objasnit záhadu dítěte (které nakonec Lana s Clarkem pojmenovali Evan). Evan se už stihl naučit číst a přečetl všechny Clarkovy knížky. Lanu a Clarka bere za své rodiče, ti mu však říkají, že pravými rodiči je někdo jiný. Vezmou Evana k Lexovi do laboratoře. Podle prvních výslkedků Lex zjisil, že Evanovy buòky shromažïují energii, kterou poté využijí k masivnímu dělení - a že proti tomu mu snad může pomoci transplantace kostní dřeně jednoho z rodičů. Mezitím, Evan způsobí výbuch v laboratoři a "vyroste" o dalších 7 let. Doma pak Evanovi slibují a nezvdají se v hledání léku - tedy, jeho otce.

Chloeinka mezitím vystopovala jeho biologickou matku - studentku čtvrťáku na smallvillské střední. Údajně otěhotněla před týdnem na nějaké párty. Clarkovi se to zdá velmi podezřelé a tak poprosí Chloe o seznam možných otců. Clark se pouští do pátrání. Vidíme, jak navštěvuje Tannera v jeho dílně. Ten mu vypráví co se přihodilo, ale odmítá poskytnout dřeò. Clark toto nechápe a s otcem si o tom popovídá. Evan je však přistihne a oboří se na Clarka ať ho nechá na pokoji.

Clark poté navštěvuje Lexe a ten mu říká, že příští zestárnutí způsobí Evanovu smrt a také masivní uvolnění energie. Bylo tedy nutné biologického otce přesvědčit, klidně i silou. Ovšem, svého otce navštěvuje Evan, který nechtěně způsobí jeho smrt. Poté, co toto zjistí i Clark s Lexem, zbývá Evanovi málo času na přežití. Jde tedy za Lanou a chce po ní, aby mu ukázala místo, o kterém s ním hovořila - o větrném mlýnu na Chandlerově poli. Evan cítí, že se blíží jeho konec, protože způsobuje výpadky elektrického proudu. Podle toho jej najde i Clark s Chloe a tak za nimi běží. V poslední chvíli posílá Lanu pryč a s Evanem je do poslední chvíle - zalehne jej aby nezpůsobil velké škody. Poté nastává masivní Evanův výbuch, který způsobí vyzáření velké energie. (E = mc2 ? :) ) Poté následuje filozofická scéna Lany s Clarkem ve stodole, která končí vzájemným obětím.

Vracíme se do paralelní epizody - opět v apartmá Genevieve Teaguové. S Lionelem si přiťukává skleničku vína a očekává, že Lionel pro ní má onen kámen. Lionel se však vína nenapije a jen se pousměje nad Genevieve, která vypila otrávené víno. Lionel já nabízí protilátku výměnou za kámen, který ukradla Bridgette Crosbyové a také jí připomíná, že cokoli udělá jeho synovi to samé udělá on jí. Welcome back old Lionel. :)

Závěr epizody patří rozpravě mezi Marthou, Jonathanem a Clarkem o tom, co se přihodilo a kdo za co mohl. V samém závěru Clark děkuje Lexovi za to, co pro něj udělal. Navíc, Lex říká Clarkovi, že Evanův život může pomoci při boji s rakovinou. Zároveò mu gratuluje, že z něj bude jistě dobrý otec.

Číslo
Název
Režie
67. díl
´´Beeman Greg´´
68. díl
´´Marshall James III´´
69. díl
´´Williams Pat III´´
70. díl
´´Carson David I´´
71. díl
´´Barrett David VI ´´
72. díl
´´Marshall James III´´
73. díl
´Shapiro Paul I´´
74. díl
´´Szwarc Jeannot´´
75. díl
´´O´Hara Terrence´´
76. díl
´´Carson David I´´
77. díl
´´Beeman Greg´´
78. díl
´Shapiro Paul I´´
79. díl
´´Szwarc Jeannot´´
80. díl
´´Marshall James III´´
81. díl
´´Turner Brad´´
82. díl
´´Turner Brad´´
83. díl
´´O´Hara Terrence´´
84. díl
´´Ransick Whitney´´
85. díl
´´Szwarc Jeannot´´
86. díl
´´DeLuise Peter´´
87. díl
´´Marshall James III´´
88. díl
´´Beeman Greg´´

Přečteno: 437 krát
vygenerovano za: 0.21325803 sek.
T=textů/t=titulků







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)