Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Lucy /Sestøièka Lucy
seril:Smallville
seril Smallville - 82.dl Sestøièka Lucy
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.03.02 - Støeda
esk premira:
2006.05.15 - Pondìlí
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
82
Dl v serii
16
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T5216
Pidno dne:
24.05.2009, 20:51:02
Zmna dne3:
29.05.2009, 02:42:14
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Tento díl má netradièní zaèátek na vrcholcích švýcarských Alp. Vidíme zde honièku dívky a dvou mužù. Pozdìji zjišujeme, že dívka je Lucy, sestøièka Lois. A chystá se do Smallville. Pøijede neohlášena, ale Kentovi jí uvítají velmi srdeènì. A vypadá to, že se Clark do ní docela zakoukal.

V paralelní epizodì zjišujeme, že se nìkdo vloupal do bytu Lany a ukradl mocný kámen z minulého dílu. Jason se s Lanou slušnì pohádají o tom, že to vlastnì není dùležité.

Mezitím, na farmì zaèíná Lucy pracovat. Lois jej však vyhání, aby si šla prohlédnout Smallville. Lois Clarkovi prozradí, co je vlastnì mezi nimi za vztah - Lucy totiž byla vìnováno více péèe a vypadá to, že jí to Lois krapet závidí. V dalším zábìru se ocitáme v Talonu, kde se Lucy seznamuje i Lex. A také vidíme, že Lois dostala práci v Talonu - ovšem, trošku jí to nejde :) .

Opìt se dostáváme k pøíbìhu paralelní epizody - Jason obviòuje z krádeže Lionela a pìknì mu to natøe. Jeho výhrùžky však vidí i Lana. A zpìt u Kentových - Clark sleduje Lucy, jak krade peníze v Talonu. Pøistižena pøi èinu mu vysvìtluje, že nadìlala v Evropì dluhy u lichváøe a potøebuje sehnat 50 tisíc dolarù. Lichváø se navíc objevuje i ve Smallville a tak jí Clark slibuje pomoc a spoleènì s Lexem a Lois se pouští do akce, kde chtìjí lichváøe ošulit. Ten je však pøeveze a nakonec se dostane k penìzùm a unese Lois s Lucy.

Další den potkáváme Lois a Lucy zavøené v kamionu a Marcus (onen lichváø) jim øíká, že bude za nì chtít výkupné. Donese jim také jídlo a meziøeèí prohodí, že je to bez rajèat. Lois to zapálí a zjistí, že se ti dva musí znát více než jak si myslí. Lucy vše vyklopí - vše bylo narafièené. Brzy poté na to pøijde také Clark. Marcus si sjedná s Lexem schùzku na pøedání penìz, Clark tam však vyráží døív. Mezitím mùžeme shlédnout zajímavou hádku Lois se sestøièkou. Lucy si postìžuje, že jí bylo zaplaceno studium v Evropì jen proto, aby jí tatínek (Sam Lane) nemusel mít doma. To už se však Clark chystá na velký skok z mostu na kamion a povedlo se! Odtranil Marcuse a kamion zaparkoval na smluvené místo. Pozdìji pøijíždí Lex, aby zjistil, že vše už bylo dokonáno. Ovšem, Lucy stihne ukrást Lexovo auto a ujíždí.

Zpátky ve Smallville zjišujeme, že Clark je pro Lexe stále jako bratr. (Co tím myslel?) Dále v rámci paralelní epizody shlédneme rozhovor Lexe s otcem, ve kterém se Lex dovídá, že kámen z Èíny z minulého dílu má Jason. A pozor - nastává nejzajímavìjší èást paralelní epizody - Lana má stále onen kámen! Schovala si jej pro sebe!

V závìru dílu pak koneènì vidíme Clarka s Lois jak diskutují nad Lucy, nad tím, jak se Lois pohádala s otcem a taky se "oficiálnì" stanou kamarády. Je to zaèátek nìèeho vìtšího? ;-)

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
67. dl
´´Beeman Greg´´
68. dl
´´Marshall James III´´
69. dl
´´Williams Pat III´´
70. dl
´´Carson David I´´
71. dl
´´Barrett David VI ´´
72. dl
´´Marshall James III´´
73. dl
´Shapiro Paul I´´
74. dl
´´Szwarc Jeannot´´
75. dl
´´O´Hara Terrence´´
76. dl
´´Carson David I´´
77. dl
´´Beeman Greg´´
78. dl
´Shapiro Paul I´´
79. dl
´´Szwarc Jeannot´´
80. dl
´´Marshall James III´´
81. dl
´´Turner Brad´´
82. dl
´´Turner Brad´´
83. dl
´´O´Hara Terrence´´
84. dl
´´Ransick Whitney´´
85. dl
´´Szwarc Jeannot´´
86. dl
´´DeLuise Peter´´
87. dl
´´Marshall James III´´
88. dl
´´Beeman Greg´´

Peteno: 527 krt
vygenerovano za: 0.1252811 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)