Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu Forever
Navždy usa
seriál:Smallville

seriál Smallville - 87.díl Navždy
Aternativný názvy epizody
Seriál
Datum premiéry:
2005.05.11 - Středa
Česká premiéra:
2006.05.22 - Pondělí
Řada:
4 . sezónu s : 22 díly
Díl v serii
21
Produkční číslo:
2T5221
Délka dílu:
42 min.
Přidáno dne:
25.05.2009, 08:47:07
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:25
Žánr:
Seznam žánrů

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller

Díl seriálu je v jazycích..
*
Obsah- staré(2008):

Na začátku epizody podepisuje v redakci Chloe svému spolužákovi výroční knihu. O chvilku později se jí však zdá divné, že je v půl deváté na chodbách školy hrobový klid. Tak se vydává na průzkum, ale stále nikdo nikde. Najednou ve sprchách najde kamarádku - ovšem zmraženou. Chloe je zmatena a tak utíká zpět do redakce, kde posléze zjišťuje, že internet nefunguje... Také zjišťuje, že okna jsou zabedněná...

Po znělce se ocitáme u Kentových, kde rodičové zjistili, že Clark se bez jejich vědomí přihlásil Kansaskou univerzitu. Po malé hádce s otcem zjišťujeme, že Clark chce zůstat nablízku farmě proto, aby pomáhal rodičům s jejím spravováním...

A opět Chloe - ta potkává na osamocené chodbě dvě spolužačky, které jí říkají, že "on se dívá" .... později zjišťuje, kdo - Brendan - týpek, kterému na začátku dílu podepisovala výroční knihu. Od něj zjišťuje, že vše postavil aby uchoval vzpomínku na střední školu navždy. Také vidíme, že Brendan oplývá schopností zmražovat.

Mezitím, ve skutečné škole se setkává Lana s Clarkem a diskutí nad tím, jak bude všechno na nic až budou pryč... a také se podivují nad tím, že si Chloe si nevyzvedla svůj maturantský plášť.

Nastává čas na oblíbené šokující paralelní epizody - Jason přichází k Lexovi a vystřelí po něm uspávací střelu. Že by odplata po Genevive?

Další scéna se odehrává opět na farmě - Jonathan chce Marthě ukázat, že dokáže farmu udržet i bez Clarka. Martha jej však přesvědčuje, že to nejde a bude se muset s rohodnutím Clarka - zůstat ve Smallville a studovat na nejbližší univerzitě - smířit.

A opět ve škole - Clark s Lanou marně pátrají po Chloe. Není v redakci, nechala zapnutý počítač a nevypila své kafe? Tak to je skutečně divné!

V další scéně vidíme Lexe, připoutaného ke stoličce. Na druhé straně místnosti je v té samé situaci i Lionel. Lex jej obviòuje z kolaborace s Jasonem, ale poté se objevuje právě Jason a jeho matka, Genevieve. Ta evidentně chce kámen po Lionelovi a Lexe chce použít jako oběť... V nejlepším se však dostáváme střihem do Talonu, kde Clark pátrá po Chloe. Lois jí říká, že jí viděla naposledy v redakci.

Později Lana nasedá do svého auta a prohlíží si mocný kámen (zřejmě z dílu #417), když jí překvapí Brendan, který po ní chce podpis do výročky... načež ji také zmrazí. O chvíli se opět ocitáme v simulaci školy - Brendan ukazuje Chloe zmrazenou Lanu, kterou oživí a dá Chloe za úkol jí říct "pravidla". Ta jí to poví a Lana je evidentně velmi zmatená...

Opět se vracíme do místnosti s Luthorovými a Teagueovými... Těsně předtím, než Genevieve vypálí Lexovi oko jí Lionel zastaví a poví jí, že lstí získaný artefakt dal Laně - "té vybrané". Genevieve se ihned vydává za Lanou, načež Jason zůstává ve srubu s Luthorovými. Mezitím - Lois s Clarkem zjišťují, co se asi děje - že možná za vším stojí fotograf Pochodně - Brendan Nash a něco přichystal v továrně jeho firmy...

Vracíme se do simulace školy - Chloe s Lanou vymyslely plán, jak Brandona ošálit... povede se jim to však jen z části - Brandon zmrazil jejich kamarádku a doslova jí "rozbil"... stiřhem se opět vracíme do srubu, kde Jason odešel pro dříví, zatímco Luthorovi se osvobodili. Utíkají ze srubu, ale Jason si jich všiml. Nastává velká honička, kdy Lex nejdřív zachrání svého otce a později Lionel Jasona postřelí - Jason pak spadne z útesu do vody... paralelní epizoda končí.

Z infarktové scény se vracíme do simulace, do které se Lois s Clarkem vloupali... Rozdělí se však a Clark se do budovy dobyde dřív... potkává zmraženou Chloe... v poslední chvíli pak zachraòuje Lois před rozbitím, jelikož jí Brandon odhalil a zmrazil. Při souboji s Brandonem pak Clark zachraòuje i Lanu a způsobí, že Brandon se sám zmrazí a spadne ze schodů. Tím se vše vrátí do normálu.

Scéna se vrací ke Kentovým a ve stodole shlížíme srdceryvný rozhovor Clarka s otcem - nakonec, Jonathan evidetnně rezignuje a souhlasí s Clarkovým studiem na Kansaské univerzitě. V úplném závěru epizody vidíme Chloe, jak smutná opouští redakci... poté se rozběhne za Clarkem a Lanou a společně odchází naposledy ze školy a rozmlouvají o tom, jaké to bylo

Číslo
Název
Režie
67. díl
´´Beeman Greg´´
68. díl
´´Marshall James III´´
69. díl
´´Williams Pat III´´
70. díl
´´Carson David I´´
71. díl
´´Barrett David VI ´´
72. díl
´´Marshall James III´´
73. díl
´Shapiro Paul I´´
74. díl
´´Szwarc Jeannot´´
75. díl
´´O´Hara Terrence´´
76. díl
´´Carson David I´´
77. díl
´´Beeman Greg´´
78. díl
´Shapiro Paul I´´
79. díl
´´Szwarc Jeannot´´
80. díl
´´Marshall James III´´
81. díl
´´Turner Brad´´
82. díl
´´Turner Brad´´
83. díl
´´O´Hara Terrence´´
84. díl
´´Ransick Whitney´´
85. díl
´´Szwarc Jeannot´´
86. díl
´´DeLuise Peter´´
87. díl
´´Marshall James III´´
88. díl
´´Beeman Greg´´

Přečteno: 490 krát
vygenerovano za: 0.16802216 sek.
T=textů/t=titulků







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)