Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Blank /Ztráta pamìti
seril:Smallville
seril Smallville - 85.dl Ztráta pamìti
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.04.27 - Støeda
esk premira:
2006.05.18 - Ètvrtek
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
85
Dl v serii
19
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T5219
Pidno dne:
24.05.2009, 22:53:00
Zmna dne3:
29.05.2009, 02:42:27
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Díl zaèíná rušným dnem v Talonu. Lois obsluhuje co mùže a povede se jí zadržet týpka, který ji nepozorovanì okradl. Ten však na ní vztáhne svou ruku a zdá se, že ji vymazal pamì, protože poté v klidu odchází. Lois však ztrátu penìz záhy zjistí a Clark bìží za zlodìjem. Ovšem i Clarkovi zlodìj vymaže pamì, ale zdá se, že trochu více, než oèekával. Neví totiž ani jak se jmenuje.

Po znìlce Chloe doveze Clarka na farmu. Ten je evidetnì zmatený a nic neví ani o svých schopnostech. Dokonce urve dveøe od domu. Rodièe Clarka nejsou doma a tak se Chloe ujme situace a rozhodne se Clarka dostat dokupy - a také, evidentnì, chránit jeho tajemství.

Mezitím, v paralelní epizodì se setkáváme s Lanou a Jasonem. Lana je pøijata na univerzitu, ovšem ta øíká, že na žádnou univerzitu nepùjde. Navíc, vypadá to, že dává Jasonovi kopaèky. Ten je z toho rozzlobený a docela zvláštním zpùsobem prosí Lanu o ještì jednu šanci.

Vracíme se na farmu. Chloe vysvìtluje Clarkovi co je vlastnì zaè a co umí. A taky proè není nutné to všem vytroubit... Vysvìtluje mu, proè by mìli najít pøíèinu ztráty jeho pamìti. V Talonu pak nacházejí nìco jako permanentku - a Chloe poznává další z Clarkových schopností. Mezitím, Clark potkává Lanu - a je z ní velmi nažhavený a vypadá to, že se znovu zamiloval. Další den za ní zajde do školy a ptá se, jestli spolu nìco mìli... Clark nechápe, proè ji mohl opustit a øíká, že by to chtìl zkusit znova. Lana však rozhovor nechává na pozdìji.

V dalším zábìru vidíme zlodìje ze zaèátku dílu a zjišujeme, že se jmenuje Kevin. Zøejmì je odpovìdný za smrt svého bratra a otci øíká, že už dále nesnese trápení, které mu to pøináší. Také zjišujeme, že z nìj "tamto místo" udìlalo monstrum. Poté otci vymaže pamì a už se setkáváme s Chloe, Lois a Clarkem, kteøí klepají na dveøe domu otce Kevina. Po øeènických klièkách Chloe jim otec øekne, že Kevin utekl kvùli trápení z vraždy sévho bratra. A že se v Sommerholtském neurologickém centru (napø. v dílech Ryan, Delete, Asylum - ono místo, které zmiòoval Kevin) pokoušel svému synovi ony vzpomínky vymazat.

Dvojka Chloe a Clark poté jdou za Lexem požádat o kontakty na Sommerholt. Lex se dovídá, že Clark ztratil pamì. Slibuje Chloe pomoc a chce být s Clarkem sám. Chloe odchází, a Clarkovi na dálku pošeptá, aby byl opatrný. Poté se Chloe odebírá do Sommerholdu nìco vyèmuchat.

Lex vede Clarka do jeskyní a nakuká mu, že spoleènì s ním kdysi objevovali tajemstív jeskyní a že nápisy na zdech byly o nìm. Clark samozøejmì o Lexovì lsti nic neví a zaène nápisy na zdi "èíst" ... v pravou chvíli si uvìdomí Chloenèino pošeptání a zastavuje pøeklad (zøejmì v pravou chvíli, pøed vchodem do místnosti s mocnými kameny).

Vracíme se do Sommerholtu, Chloe vypátrala zajímavý materiál, který posílá Lois na mail. V zápìtí ji nìkdo chytne a umlèí... Lois mezitím mail vybrala a ukazuje Clarkovi video, kde vidí Kevina jak naøíká na nìjakém stole a øíká "nedìlejte to, nikomu neøeknu co se stalo, vím že to byla nehoda"... Clark s Lois si uvìdomí, že zde Kevin mluví k pravému vrahovi jeho bratra. Clark se vydá na místo údajné vraždy a Kevina tam najde. Ten se snaží si vybavit tu osudnou chvíli, ale nejde mu to. S Clarkovou podporou však zjistí, že jeho bratra zabil jeho otec a ne on! Nyní se Kevin chce otcovi pomstít a proto s Clarkem vyráží do Sommerholtu.

Tam už je i Lois a šerifka jí pomáhá dostat se pøes vrátnici. Poté už vidíme Clarka, jak se s Kevinem dobývají do laboratoøí. Clarka však zastavuje kryptonit, Kevin pokraèuje dál. Dostává se do velké laboratoøe, kde už leží Chloe na operaèním stole a Kevinùv otec se jí chystá vymazat pamì! Kevinovi se otce nepodaøí zastavit. Naštìstí, Clark se od kryptonitù osvobozuje a tìsnì pøedtím, než se "mazací paprsek" dostane do Chloeiny hlavy, Clark pøibíhá, nechává paprsek proudit do sebe a zastavuje ohromné generátory holýma rukama. Ovšem, Clarkovu akci vidìla Lois a šerifka... Naštìstí, Kevin se probudil vèas a vymazal jim poslední vteøiny z pamìti (vèetnì Chloe), takže tajemství zùstalo ochránìno. Navíc, paprsek zpùsobil, že se Clarkovi vrátili staré vzpomínky (a ty nové zapomìl :) )...

Zpìt doma. Clark potkává na farmì Lexe, který se za ním šel údajnì podívat. Clark se jej zároveò ptá, co že to po nìm v dobì jeho amnézie chtìl. Lex zalže. A poté zjišujeme, že z Clarkovy stodoly Lex ukradl plánek jeskynì s detailním popisem místonsti s mocnými kameny!

Veèer za Clarkem pøichází Lana, která chce pokraèovat v jejich ranním rozhovoru. Zjišuje však, že Clark je v poøádku. I tak jí však Clark zastavuje a ptá se jí, zda-li by mohli ještì jednou zkusit randit... A vypadá to pro Lanaøe slibnì ;-)

Závìr epizody. Clark s vtipem pøichází do Pochodnì a dìkuje Chloe za její péèi. Clark se ještì ujišuje, zda-li nedìlal nìco neobvyklého a Chloe mu odvìtí, že celkem nic, kromì jedné vìci - že jí vìøil! (Tak, a máš to Clarku! :P )

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
67. dl
´´Beeman Greg´´
68. dl
´´Marshall James III´´
69. dl
´´Williams Pat III´´
70. dl
´´Carson David I´´
71. dl
´´Barrett David VI ´´
72. dl
´´Marshall James III´´
73. dl
´Shapiro Paul I´´
74. dl
´´Szwarc Jeannot´´
75. dl
´´O´Hara Terrence´´
76. dl
´´Carson David I´´
77. dl
´´Beeman Greg´´
78. dl
´Shapiro Paul I´´
79. dl
´´Szwarc Jeannot´´
80. dl
´´Marshall James III´´
81. dl
´´Turner Brad´´
82. dl
´´Turner Brad´´
83. dl
´´O´Hara Terrence´´
84. dl
´´Ransick Whitney´´
85. dl
´´Szwarc Jeannot´´
86. dl
´´DeLuise Peter´´
87. dl
´´Marshall James III´´
88. dl
´´Beeman Greg´´

Peteno: 352 krt
vygenerovano za: 0.12776303 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)