Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Recurit /Nováèek
seril:Smallville
seril Smallville - 79.dl Nováèek
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.02.09 - Støeda
esk premira:
2006.05.10 - Støeda
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
79
Dl v serii
13
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T5213
Pidno dne:
24.05.2009, 18:38:58
Zmna dne3:
24.05.2009, 18:38:58
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Zaèínáme pohledem na místní hospodu a vidíme, jak Lois poráží hráèe Metropoliské univerzity v pití panákù. Tìsnì pøed knockoutem posledního z hráèù je osloví Geoff - jeden z nejlepších hráèù aby pøestali. Ti však nereagují a Lois poráží i posledního hráèe Coopera. Poté, co Lois opustí hospodu jí dobìhne Cooper a svádí ji. Lois jej však odbývá a pro jistotu ho uzemní svou levaèkou. Ráno za ní pøichází policie a obviòuje jí z ublížení na zdraví - Cooper totiž leží paralyzovaný v nemocnici.

No a vracíme se zpìt do Smallville, kde se Clark pøipravuje na víkendovou akci Metropoliské univerzity, která jej chce dostat do svého týmu. Navíc vysílá i již zmínìného Geoffa a Clark je naprosto nadšen. Ve škole se pak setkává trojka Chloe, Clark a Lois a vypráví si o tom, co se stalo. Navíc mùžeme shlédnout jeden z nìkolika Chloeiných pøeøekù (Clarku, nemyslíš si, že je nefér hrát fotbal?).

V paralelní epizodì se Jason setkává s Lexem a diskutují o nabízené práci - Jason je totiž pøesvìdèen, že je do toho zapletena jeho matka. Lex mu však objasòuje, že jeho práce bude zajímavìjší. Bude totiž zkoumat hrabìnku Thoreauxovou! Jak se rozhodne?

Mezitím Clark poznává výhody bytí v týmu Metropoliské univerzity. Univerzita pro nìj pøipravila ceremonii na stadionu a také zajímavou paøbu se spoustou roztleskávaèek (a ta paøba se koná v domì, který silnì pøipomíná Lexovo sídlo, tady se architekti moc nepøedali). Jak už to u Clarka bývá, je velmi rozpaèitý když se ocitá v pokoji se dvìma dívkami. Mistrnì je však pošle pro jídlo, protože ve skøíni vidí Lois. Ta se dala na vyšetøování pøítelkynì paralyzovaného Coopera a zjišuje, že je velmi záletná.

Støihem se dostáváme do nemocnice, kde Geoff navštìvuje svého paralyzovaného pøítele a ze zajímavého dialogu zjišujeme, že Cooper na Geoffa nìco ví. Chce nìco øíci, ale Geoff ho nejdøíve paralyzuje dotykem své ruky a poté ukonèí jeho životem udušením. Lois je tedy nyní pro veøejnost podezøelá z vraždy.

Dále vidíme hádku Jasona s Lanou o Lexovì pochybné práci. Lana zjišujíc, že Lex chce po Jasonovi výzkum hrabìnky Thoreauxové se pìknì naštve a bìží za Lexem si to vyøíkat. Ten jí tvrdí, že je na její stranì. Lana však po nìm chce dùvody proè nabízí Jasonovi právì tuto práci. Ten jí nevyhovuje a v podstatì ji vyhazuje.

Na rozluèkovém veèírku Metropoliského týmu Clark vidí Geoffa pøi zvláštní situaci a zaèíná mít podezøení. S ním pak bìží za našima holkama. Lois s Chloe se zaènou zajímat o Geoffa, ovšem Lois jde do toho s takovou vervou až jí Geoff unese. Odnáší ji daleko do jakéhosi kanálu, kde jí chce paralyzovanou utopit. Chloe s Clarkem naštìstí najdou pomocí informaèního systému Geoffovo auto. Clark se rozbíhá za Geoffem a ten mu øíká, že nikdy nechtìl použít své schopnosti na to, aby byl ve fotbale nejlepší. Nakonec mu øekne kam Lois dal a za zvuku hudby, kterou známe ze Scare ji zachraòuje.

Zpátky ve Smallville shlížíme tradièní rodinnou chvilku a dovídáme se, že se na základì zkušeností Geoffa Clark rozhodl seknout s fotbalem. V paralelní epizodì se zase setkává Lana s Lexem a ten jí ukazuje obrázek z Paøíže, na kterém vidí Jasona a jeho matku v konverzaèní poloze. Naví, dovídá se, že Jason celý život s matkou marnì pátrali po tajemství hrabìnky Thoreauxové. Lana zaèíná být zdìšena a tak Lexe nechá zamìstnat Jasona.

V závìru dílu se pak setkáváme s Clarkem a Lois, která ukonèila studia na univerzitì a taktickou øeèí donutí Clarka jí nabídnout ubytování u nich na farmì. V úplném závìru pak shlížíme konverzace Clarka a Chloe a øadu zajímavých Chloeniných pøeøekù. Díl konèí pohledem Clarka na Metrpoliský stadion.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
67. dl
´´Beeman Greg´´
68. dl
´´Marshall James III´´
69. dl
´´Williams Pat III´´
70. dl
´´Carson David I´´
71. dl
´´Barrett David VI ´´
72. dl
´´Marshall James III´´
73. dl
´Shapiro Paul I´´
74. dl
´´Szwarc Jeannot´´
75. dl
´´O´Hara Terrence´´
76. dl
´´Carson David I´´
77. dl
´´Beeman Greg´´
78. dl
´Shapiro Paul I´´
79. dl
´´Szwarc Jeannot´´
80. dl
´´Marshall James III´´
81. dl
´´Turner Brad´´
82. dl
´´Turner Brad´´
83. dl
´´O´Hara Terrence´´
84. dl
´´Ransick Whitney´´
85. dl
´´Szwarc Jeannot´´
86. dl
´´DeLuise Peter´´
87. dl
´´Marshall James III´´
88. dl
´´Beeman Greg´´

Peteno: 355 krt
vygenerovano za: 0.08550215 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)