Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Spirit /Ve školním duchu
seril:Smallville
seril Smallville - 84.dl Ve školním duchu
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.04.20 - Støeda
esk premira:
2006.05.17 - Støeda
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
84
Dl v serii
18
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T5218
Pidno dne:
24.05.2009, 22:39:08
Zmna dne3:
24.05.2009, 22:39:08
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Na zaèátku se ocitáme v tìlocviènì støední školy, na plese maturantù. Evidentnì se ocitáme v retrospektivì, jelikož po chvíli vidíme Chloe, jak se pokouší podpálit celou školu naftou z generátoru (mezitím stihne praštit Jonathana).

Po znìlce se však vracíme o den zpìt. Chloe s Lanou mezi sebou diskutují o tom. jaký má vlastnì maturantský ples smysl. Také zjišujeme, že Lana na ples nepùjde (kvùli Jasonovì práci). Setkáváme se také s místní nafoukanou krasavicí Dawn Stilesovou (nadrženou na titul královny plesu), která Chloe naøkne z podlejzání novinovýma èlánkama za to, že je nominována na královnu plesu. Ta o tom však nevìdìla a tak je pøekvapena. Pozdìji zjistíme, že za nominací stojí Clark.

Mezitím, setkáváme se s Lexem a jeho týmem nedaleko od jeho sídla. Nachází zde mrtvou ženu, jejíž øidièák prokazuje totožnost - Bridgette Crosbyová!! Navíc, pøiplete se tam Jason, který se snaží po Lexovi vyloudit co se stalo... ten jej nechává vyprovodit.

Vracíme se do školy. Chloe právì zjistila, že ani Clark nepùjde na ples, jelikož si myslí, že maturiák nenaplní jeho pøedstavy. A vypadá to, že Chloeinèina øeè nenapomohla zmìnì jeho názoru. Støih do Talonu - Dawn právì dal kopaèky její pøítel a tak si zaène hledat nového partnera na ples - objeví Clarkovu fotku. Pøi cestì autem však nedává pøi øízení pozor a skonèí v rokli... pøímo mezi kryptonity. Najednou vidíme, jak se její duše osamostatní a dostane se do Marthy!

Doma u Kentových to Dawn v Marthinì tìle pìknì rozjíždí - až Clark její paøbu zastaví, všimne si jejího podivného chování (chování rozmazlené blonïaté amerièanky). Nakonec odejde do Talonu, kde se dotykem pøemístí do Lany. Ze svého objevu je nadšena a v Laninì tìle požádá Clarka, aby jí dìlal partnera na plese. Ten je pøekvapen... Nestihne na to reagovat a Dawn/Lana mezitím odejde do školy podívat se na pøípravy. Mezitím, Clark zjišuje, že je Martha (teï už normální) naprosto dezorientována a nic si nepamatuje.

Dawn/Lana mezitím na škole øádí - svého bývalého kluka témìø uškvaøí 220 volty a jakmile se tam vetøe Clark, zaène se Dawn pøemisovat do jiných lidí... nakonec skonèí ve svojí negrodináí kamarádce. Clarkovi a Chloe to zapálí a vše o Dawn si zjistí... ta leží v komatu v nemocnici - Dawn ve své kamarádce tam dojde, pøemístí se do sestøièky a své tìlo zabije.

Vracíme se k paralelní epizodì - Jason se prohrabává v Lexovom notebooku a zjišuje, že Lex mìl s Bridgette kontakty. Lex se na nìj oboøí a pošle jej do háje. Jason jej však obviòuje z vraždy.

A opìt v nemocnici. Dawn se pøemístí do Lois! ... Pøemisujeme se na farmu, kde se Kentovi pøipravují na ples. Jakmile odejdou, objeví se tam i Dawn/Lois, odìna do nádhernì rùžového korzetu. Pøesvìdèí Clarka, aby s ní šel na ples.

Opìt skáèeme do paralely - Jason s šerifkou jdou na místo nalezené mrtvé Bridgette. Jason zjišuje, že Lex se o tìlo postaral velmi dobøe - žádné stopy, nic. Poté, co se s šerifkou s omluvou rozlouèí, volá svojí matince - a my pøekvapivì zjišujeme, že vše bylo dobøe naplánováno a skuteèným vrahem Bridgette bude jeden z povedené rodinky Teageù! A co víc - Jason v ruce svírá tøetí mocný krystal z dílu #406 (znaèící vodu).

A už jsme zase na plese. Setkáváme se s pøenádhernou Chloe, která si s Clarkem vymìòuje úsmìvy. Záhy zaèíná vyhlašování královny plesu - a vyhrává Chloe! Dawn/Lois je zklamána, ale rychle se pøemístí do Chloe, aby se záhy vyøádila ze svých pocitù (. Zaène však vychvalovat Dawn a publikum chce pravou Chloe (i když tam vlastnì Chloe stojí). Dawn/Chloe se urazí a nastává opakování scény ze zaèátku. Dawn/Chloe jde do sklepa, bere si sekeru, pøitom porazí Jonathana. Toho najde Clark a chce po takovi, aby mu nìco pøinesl. Ve sklepì mezitím teèe nafta a Dawn jej chce zapálit hoøícím mopem. V pravou chvíli zasahuje Clark. Chytá mop a chce po Dawn, aby se vtìlila do nìj. Ta to také udìlá... Pøibìhne Jonathan, který Dawn vystrandí z Clarkova tìla zeleným kryptonitem. Chloe však Jonathana po oèku sledovala a nyní zná i Clarkovu slabinu...

No a jsme zpìt na parketu. Zrovna když zazní ploužák od Lifehouse, který na ples pozval Lex, požádá Clark Lois o závìreèný tanec. Ta mu však øíká, že není ta, s kterou chce tancovat a ukáže na Lanu, která právì vchází (a tváøí se, jako kdyby byla na Marsu... s tím úèesem se ale ani moc nedivím)... Jako gentleman požádá Lanu o závìreèný tanec a ta pøijímá...... Mezitím, Chloe zaèíná smutnit, když jí Lois øíká, že s Clarkem nemá šanci... Chloe jí však odráží hláškou "Clark mùže nabídnout víc, než si myslíš"... No a potom už jen mùžeme vidìt, jak se k sobì Clark s Lanou culí pøi závìreèném "You And Me"... a pozor, pøichází i Jason, který hned jak vidí Lanu povìšenou za Clarka bere roha... (osobnì doufám, že si to pak s Clarkem a hlavnì LANOU vyøídí :P )... A to je konec, pøátelé.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
67. dl
´´Beeman Greg´´
68. dl
´´Marshall James III´´
69. dl
´´Williams Pat III´´
70. dl
´´Carson David I´´
71. dl
´´Barrett David VI ´´
72. dl
´´Marshall James III´´
73. dl
´Shapiro Paul I´´
74. dl
´´Szwarc Jeannot´´
75. dl
´´O´Hara Terrence´´
76. dl
´´Carson David I´´
77. dl
´´Beeman Greg´´
78. dl
´Shapiro Paul I´´
79. dl
´´Szwarc Jeannot´´
80. dl
´´Marshall James III´´
81. dl
´´Turner Brad´´
82. dl
´´Turner Brad´´
83. dl
´´O´Hara Terrence´´
84. dl
´´Ransick Whitney´´
85. dl
´´Szwarc Jeannot´´
86. dl
´´DeLuise Peter´´
87. dl
´´Marshall James III´´
88. dl
´´Beeman Greg´´

Peteno: 438 krt
vygenerovano za: 0.15664315 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)