Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Láska nebeská
rok natočení:1964
film: Láska nebeská / Láska nebeská (1964)
Základní info k filmu
typ filmu: TV mimisérie
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
admin
film přidaný
25.06.2019, 14:35:24

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Povidkový
info zde :

Obsah filmu:

STAROSTI - Matka objeví v kapse kabátu čtrnáctiletého Jirky dopis od zamilované spolužačky, obsahující pozvání do kina. Babičce, kterou do problému zasvětila, se také zdá, že má kluk na děvčata ještě čas. Když pak spolužačka telefonuje a chlapec se ptá, zda může do kina, babičku napadne chytrý tah. Je to škoda, že nebude Jirka doma, k večeři jsou jeho oblíbené palačinky. Jirka kino okamžitě odřekne. NEDÌLE - Jirkova sestra Dáša se fintí na rande. Spolu se svým přítelem Honzou jede do restaurace na barrandovských terasách. Dají si pohár a celé odpoledne protančí. Otrávené výrazy v jejich obličejích jsou v nesouladu se slunečným dnem. Dvojice spolu prakticky nepromluví. Přesto večer na bratrův dotaz Dáša odpoví, že prožila úžasný den. NEPOCHOPENÝ - Otec Dvořák tráví květnovou neděli s mladou milenkou u vody. Obskakuje ji a aby se neshodil, souhlasí i s koupelí ve studené vodě. Večer se nechá nastydlý a s teplotou obsluhovat manželkou. DOVOLENÁ - Vojín Toník Dvořák přijede do Prahy na dovolenou. Koupí kytičku petrklíčů, ale své dívce je nepředá. Před kadeřnictvím, kde dívka pracuje, už na ni čeká jiný nápadník. Zklamaný Toník dá květiny doma mámě.

================================================================

Worries - The mother of fourteen-year old Jirka finds a love letter in the boy's coat pocket in which a girlfriend from school invites him to the cinema. The grandmother, whom the mother shared the trouble with, agrees with her that the boy is still too young for girls. When the girl phones him and Jirka asks if he can go to the cinema, the grandmother thinks of a clever move. She says that it is pity that Jirka won't be home since they are making his favourite pancakes for dinner. Jirka immediately declines the girl's invitation. Sunday - Jirka's sister Dáša is getting herself up for a date. She and her boyfriend Honza are going to a restaurant at the Barrandov terraces. They have a sundae and dance the whole afternoon. The bored expressions on their faces are at odds with the sunny day. The couple practically do not say a word to each other. Despite this, when in the evening her brother asks her about it, Dáša says she has had a wonderful day. Misunderstood - Family man Dvořák is spending a Sunday in May by the water with his young mistress. He fusses over her and, afraid of making a fool of himself, agrees to take a swim in the cold water. In the evening, with a cold and a fever, he lets his wife pamper him. Holiday - Soldier Toník Dvořák returns to Prague on leave. He buys a bunch of primroses but does not give them to his girlfriend. In front of the hairdresser's shop where she works there is already another admirer waiting for her. The disappointed Toník takes the flowers home to his mother.
================================================================


obsazení:
Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
děda v tramvaji



Film je v jazycích..
Čeština (1964)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1964)
Formát obrazu
CDS 35mm (1964)

Název
Režie
Přečteno: 123 krát
vygenerovano za: 0.1611 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)