Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Fotografové
rok natočení:1964
film: Fotografové / Fotografové (1964)
Základní info k filmu
typ filmu: Studentský film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
12 min.
přidal
admin
film přidaný
26.02.2021, 23:16:09

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Krátkometrážní
Krátkometrážní
info zde :
Etuda
info zde :

Obsah filmu:

Dva studenti vyvolávají v temné komoře film, chlubí se svými sporými znalostmi a vysmívají se spolužačce Radce, která neumí nic. Pak rozsvítí světlo, ale s filmem nejsou spokojeni. Také Radčin účes se jim nelíbí, i když za něj studentka zaplatila u kadeřníka šedesát korun. Nové vyvolávání není úspěšné, na filmu vůbec nic není. Do komory přišla třídní krasavice Milena. Radka obdivuje její vlasy. Milena se přizná, že si je právě tady v komoře myla tuzexovým šamponem, který stačilo rozpustit ve vodě. Nabídne Radce, aby ho také použila. Milenu rozzlobí, když zjistí, že šamponu v láhvi ubylo. Oba mladíci jsou v šoku - místo vývojky použili přípravek na vlasy.

================================================================

Two students are developing a film in the darkroom, boast about their dubious knowledge and make fun of their fellow student, Radka, who knows nothing. They turn the lights on but are not pleased with the film. They dislike Radka's hairstyle as well, although she paid the hairdresser sixty crowns for it. They fail yet again in their attempt to develop the film - there is nothing at all on it. Milena, the class beauty, comes to the darkroom. Radka admires her hair. Milena admits that she had washed it right there, in the darkroom, with imported shampoo that she simply diluted in water. She tells Radka that she can use some of the shampoo herself, but is then upset to find out there is less in the bottle. The two young men are in shock - they used the shampoo instead of the developer.

================================================================


Film je v jazycích..
Čeština (1964)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1964)
Formát obrazu
CDS 35mm (1964)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1964
Distributor
Československo
Kino

1964
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 110 krát
vygenerovano za: 1.0279 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)