Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Arrival /Pøíchod
seril:Smallville
seril Smallville - 89.dl Pøíchod
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.09.29 - Ètvrtek
esk premira:
2008.03.31 - Pondìlí
ada:
5
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
89
Dl v serii
1
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T6401
Pidno dne:
25.05.2009, 09:17:17
Zmna dne3:
29.05.2009, 21:39:23
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Díl nám zaèíná pøehledem událostí z celé minulé øady - o mocných kryptonských kamenech, o druhé sprše meteoritù, o tom, jak Chloeinka zjistila Clarkovo tajemství, o Lexovì posedlosti po elementech, o vyznání lásky mezi Lanou a Clarkem a také o tom, jak se Clark dostal na severní pól... Zde navazuje dlouho oèekávaná chvíle... zaèátek Season Premiere je tu :)

Mocný kryptonský kámen zapadl nìkolik stovek metrù od Clarka do zledovatìlé pustiny severního pólu. Ze zemì poté vyrostl obrovský ledový palác. Clark do nìj vchází a solidnì zmaten bere do rukou ledový kkrystal (takové jaké mnùžete spatøit napøíklad v SG :) ) Najednou se mu ozve jeho otec, Jor-El, který mu oznamuje zaèátek jeho nové cesty a vítá jej "doma"... Následuje zbrusu nová znìlka Smallville, kterou si mùžete stáhnout odtud. :)

Vracíme se na místo, kde Lana spatøila mimozemskou loï... Ta se zaèíná otevírat a vylezou z ní dvì postavy - evidentnì s nadpozemskými schopnostmi, jaké má Clark - my víme, že se jmenují Aethyr a Nam-Ek (ten tmavší :) )... Na místo havárie pøijíždí armáda, která se snaží ona 2 individua zlikvidovat, nicménì, nedaøí se. Aethyr s Nam-Ekem je znièí, pøevleèou se do obleèení vojákù a zaèínají hledat Kal-Ela.

Mezitím, na rozboøenou farmu pøijíždí Lois, která potkává Jonathana jak bezmocnì hledá Marthu v troskách baráku. S Lois jí nakonec najdou - Martha je v bezvìdomí a má zlomenou nohu... Lois pomùže Jonathanovi odvézt jí do nemocnice. Pøesouváme se do jeskynì, kde se Lex probouzí z bezvìdomí a hledá Chloe. Najde však jen její telefon... Otoèí se a vidí stùl, ve kterém je zasunut oktagonový klíè. To už však pøicházejí Aethyr s Nam-Ekem a ptají se jej, jestli je Kal-Elem... Lex se vzpouzí odpovìdi a vyslouží si pár otiskù prstù na svém krku :) ... Jakmile Aethyr zjistila, že Lex krvácí usoudila, že Lex není Kal-Elem a proto se ti dva vydávají hledat dál.

Støihem se dostáváme na severní pól, kde vidíme Chloe, jak leží ve snìhu. Objevuje velkou ledovou pevnost (Pevnost Osamìní), ve které Clark promlouvá s otcem - Jor-El jej musí vytrénovat a vyuèit pro záchranu planety Zemì. Mezitím, Chloe pøichází do Pevnosti Osamìní a klepe se zimou (kdo by taky vydržel v lehkém podzimním setu, že :) )... Jakmile jí však Jor-El spatøí, zaène mrznout ještì více. Clark jej prosí, aby s vyuèováním poèkal, aby mohl jí mohl zachránit. Jor-El nakonec svolí, pod podmínkou, že se má Clark vrátit do záapdu Slunce - v opaèném pøípadì pak bude èelit hrozným následkùm... Clark souhlasí a Chloe jej prosí, aby jí odnesl svou superrychlostí domù...

Mezitím, zpìt ve Smallville - Lex nachází Lanu, která mu øíká o lodi. Poté upadá do bezvìdomí. Vracíme se ke Chloe a Clarkovi. Chloe Clarkovi vysvìtluje, že ví o jeho tajemství od doby, co jej vidìla pohrávat si s autem jak s plážovým míèem. :) Také mu øíká, že jeho tajemství nikdy nevyzradí, a se dìje co se dìje. Clark její slova oceòuje (ale jen slovnì :-/ ... on si ji fakt nezaslouží! :) )... Clark z televize zjišuje, že jeho rodièe neutekli pøed meteoritem a tak Chloe oppouští smìr Smallville...

Najednou se ocitáme v Lexovì zámku, kde Lanu z bezvìdomí probouzí škrabot... Zjišujeme, že onen škrabot dìlá Lionel, který do podlahy vyøezává Zodský symbol... Také jí øíká, že "oni musí být zastaveni" ... a také že "jejich jediným jedem je jejich domov" ukazujíce na zásoby kryptonitu v Lexovì komoøe. Lana chápe a odchází hledat Nam-Eka a Aethyr.

Pøesunujeme se do nemocnice, kde se Martha probouzí z bezvìdomí. Do místnosti vchází Lois a vzápìtí se celou nemocnicí ozývá ohlušující výbuch (a mì v tu chvíli málem zaskoèila snídanì :) )... Za výbuchem stojí dva kryptoòané, kteøí zraòují Jonathana a také Lois. Po obou chtìjí vìdìt, kde je Kal-El. Najednou se objevuje Lana, která obìma øíká, že ví, kde je - jde s nimi do Lexova zámku.

Následuje zajímavá scéna na farmì - Clark pøibíhá do rozpadlé chalupy. Hledá své rodièe, ale jediný kdo se objevuje, je Lex. Ten mu øíká, že rodièe i Lana jsou v poøádku. Chce však vìdìt, kde byl on. Clark mu zalže a Lex to poznal. Podezøívá ho z neupøímnosti. Pohádají se a zaèíná to mezi nimi vøít (pøesnì jak bylo slíbeno producenty :) )... Clark poté odchází do nemocnice, kde zjišuje, že na Zemi jsou dva kryptoòané, kteøí jej hledají. Od Lois se dovídá, že jej Lana zavedla do Lexova zámku.

Støihem se dostáváme na ono místo - Lana zavádí Aethyr a Nam-Eka do místnosti plné kryptonitù. Ti následnì padají k zemi. Naneštìstí Nam-Ekovi se podaøí místnost izolovat a Lanì se odvdìèí ohlušující fackou :) Právì vèas pøichází Clark. Zjišuje, že Nam-Ek a Aethyr jsou posledními pøeživšími z Kryptonu a chtìjí po Kal-Elovi aby se k nim pøidal na cestì k ovládnutí svìta. Clark nesouhlasí a chce, aby namísto ovládnutí svìta byl obìtován on sám. Aethyr dlopuho neváhá a mrskne po nìm jakýsi kryptonský náramek, jenž vytvoøí velký vzduchový vír. Ten zaène Clarka stahovat do jeho nitra. Pøed Nam-Ekem a Aethyr nafinguje bezmocnost (asi se to nauèil v Pevnosti Osamocení) a jakmile se ti dva otoèí, použije své schopnosti a oba vetøelce hodí do víru. Ten se poté vcucne do nìèeho co pøipomíná desku (tìžko øíct, co tím mizerní grafici mysleli) a odpluje oknem pryè.

Clark však oknem vidí, že se blíží západ slunce. Zároveò chce pomoci Lanì... pro koho se rozhodne? No samozøejmì, že pro Lanu ... jakmile jí vezme do náruèí, slunce zapadne a Clark zjišuje, že mu z prstíku teèe krev... Clark chápe, že tohle jsou ony následky, kterými Jor-El vyhrožoval... Evidentnì se s tím smíøil velmi rychle, nebo tuto novinku vzápìtí øíká svým rodièùm. "Vždy jsem chtìl být normální a teï jsem. Jdem znova postavit barák, rodino." :D

Støihem se pøesouváme do nemocnice ke Chloe... tu vzbudí nezámá postava, které øíká Clark... Ovšem je to Lex! Lex se pozastavuje nad tím, jak by tam mohl Clark být... Chloe zapírá. Lex jí øíká, že jí vezme domù.

Dalším støihem se pøesunujeme do Smallvillácké nemocnice - Clark pøichází s kvìtinami, potkává Lois (která nemùže mluvit :D ) a vchází do pokoje, kde odpoèívá Lana. Oba si vzpomenou na dialog ze stodoly a pøiznají se, že slova "miluju tì" mysleli vážnì. Políbí se a Clark slibuje "již žádné lži a tajemství". Lana se mu pozdìji pøizná, že na poli vidìla velkou mimozemskou loï. Clark se vydá na ono pole, ale loï už tam není... V závìreèném prostøihu zjišujeme, že loï se nachází v útrobách LuthorCorpu... A také, že z ní vykapala jakási sraèka, která vytvoøila dalšího kryptoòana - Brainaca! THE END :)

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
89. dl
´´Marshall James III´´
90. dl
´´O´Hara Terrence´´
91. dl
´´Ransick Whitney´´
92. dl
´´Shapiro Paul I´´
93. dl
´´Shapiro Paul I´´
94. dl
´´Szwarc Jeannot´´
95. dl
´´Marshall James III´´
96. dl
´´Shapiro Paul I´´
97. dl
´´Rosenthal Rick I´´
98. dl
´´Rohl Michael J.´´
99. dl
´´Ellis Peter III´´
100. dl
´´Beeman Greg´´
101. dl
´´Szwarc Jeannot´´
102. dl
´´Ransick Whitney´´
103. dl
´´Winter Glen´´
104. dl
´´Rohl Michael J.´´
105. dl
´´Szwarc Jeannot´´
106. dl
´´Welling Tom´´
107. dl
´´Marshall James III´´
108. dl
´´O´Hara Terrence´´
109. dl
´´Ransick Whitney´´
110. dl
´´Marshall James III´´

Peteno: 438 krt
vygenerovano za: 0.11394501 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)