Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Hypnotic /Hypnotický
seril:Smallville
seril Smallville - 104.dl Hypnotický
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2006.03.30 - Ètvrtek
esk premira:
2008.04.21 - Pondìlí
ada:
5
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
104
Dl v serii
16
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T6416
Pidno dne:
28.05.2009, 21:19:21
Zmna dne3:
29.05.2009, 22:21:12
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Dìj zaèíná v noci kdesi v lesích ve státì Honduras. Houštím se prodírají dva muži obleèení v ochraném obleèení, s baterkou, dýchací maskou a kuføíkem s oznaèením Biohazard. Muži dojdou až ke staré chatrèi, která, podle nich, by už nemìla být nikým obydlena. Když však dorazí do chaty, naleznou tam celou rodinu, bohužel již mrtvou, a vypadá to, že je nezabila ona chemická hrozba. Muži chtìjí odebrat od každého vzorek krve, když v tom je z práce vyruší Brainiac, který byl v chatce už pøed nimi. Chlápci však vùbec netuší, o koho jde a snaží se Brainiaca pøesvìdèit, aby okamžitì z postižené oblasti odešel. Ten však oba záchranáøe zabíjí a s nimi nièí i chatu svým spalujícím pohledem. Pøed odchodem si ještì na památku vezme lahvinku s nebezpeèným materiálem a zmizí. Následuje znìlka.

Po známé znìlce sambády sejv mí se ocitáme v klubu Talon, kde si povídají Lana a Clark o pøedchozím zbabraném taneèním vystoupení. Lana dává Clarkovi chlípné návrhy, ale Clark opìt potvrzuje, že je gay a vymlouvá se na farmu. Lana však Clarkovi stále vìøí a øekne mu, že bude èekat, tak dlouho, jak bude potøeba (takže se nikdy nedoèká, pánové, Lana je k mání :-) ). Jenže jakmile Lana odejde, na scénì se objeví dívka jménem Simona. Ta Clarka osloví, jenže Clark je zrovna na odchodu. To se ale Simonì nelíbí a tak je nucena ukázat Clarkovi svoji hruï (ale kdeže, vy chlípníci, na hrudi má pøeci svùj kouzelný náramek, který všem, kdož do nìj pohlédnou, podrobí se moci majitele - v tomto pøípadì majitelky). A tak se z Clarka stává poslušný gay pejsánek poslouchající na slovo svého páníèka, a Clark je opìt v prùšvihu - vždy hrozí, že bude s ženou!

No a právì v tom nejlepším, když si to Clark a Simona tvrdì rozdávají na ulici, "vyruší" je pøíjezd auta a jeho øidiè, Lois. Až když je Lois osloví, na chvíli pøestanou. Clark využije pøíležitosti a pøedstaví sebe a Simonu jako nový milenecký pár. Lois je z toho právem pøekvapená.

Rázem se však ocitáme v Lexovì sídle. Na návštìvu k Lexovi tam pøišla Lana, protože si ji Lex pozval. Lanì poví, že objevil profesora Miltona Fineho (Brainiac) kdesi v Hondurasu, a že bìhem hodiny odlétá. Lana chce letìt s Lexem, ten však odmítá. Sice Lanì slíbí, že až se vrátí, vše jí poví, ale to Lanì nestaèí, což lze vyèíst z výrazu jejich oèí.

Ocitáme se na Kentovic farmì, kde jsou spolu Clark a Simona. Clark zatím plní roli otroka na výteènou, právì totiž "pøipravil" (pøipravil není to správné slovo, spíše ho vzal matce z rozehøáté trouby) Simonì jableèný koláè. Ta sice dìlá pøekvapenou, ale jenom naoko, aby to vypadalo. Pod myšlenkou velitelství si Simona ještì objedná láhev šampaòského. A to pøimìje Clarka pøedvést Simonì jednu ze svých superschopností - rychlý bìh. Bìhem chvíle je Clark zpìt i s lahví znaèkového šampaòského. Simona je z toho všeho znaènì pøekvapená (kdo by na jejím místì nebyl). Ještì si u Clarka objedná nìjaké pamlsky, a poté Clarka požádá, aby o jejich novém vztahu informoval Lanu. To Clarka na chvíli zarazí, ale nakonec souhlasí.

Mezitím šla Lois všechno ohlednì nového vztahu Clarka a Simony vyžvanit Chloe, ta tomu však není schopná uvìøit. Právì když se ale dohadují o tom, jestli to øíct Lanì, objeví se Lana ve dveøích. Naštìstí to vše ututlají svými dokonalými výmluvami a Lana jim na to opìt skoèí. (nána jedna :-) ). Najednou ale Lanì zazvoní mobil. Volá Clark, aby se co nejrychleji dostavila na jejich farmu. Lana potvrdí a zmizí.

Na farmì se zatím dìjí vìci-Clark ukáže Simonì další ze svých schopností-tentokráte svoji supersílu. Vymodeluje za pomocí rukou a basetbalové pálky písmeno S, znaèící jméno Simona. Ta je z toho všeho tak vysmátá, že už to nevydrží a chce si to s Clarkem koneènì poøádnì rozdat. Postupnì si støídavì sundají všechno obleèení. Pak, když už má na "to" dojít, pøijde Lana a všechno pøekazí (sakra! :-) ) . Clark je vyslán Simonou za Lanou, aby jí už koneènì øekl, že je konec. Clark tak také uèiní a z Lany se stává ubreèená troska.

Ocitáme se v Lexovì pøíbitku, kam si to zavítala Simona. Dozvídáme se, že za celé spiknutí mùže Lex, protože si celou tuto komedii objednal (ne seriál Smallville, jen tuto epizodu :-) ). Cílem této mise bylo jednak dostat od sebe Lanu a Clarka, a jednak zjistit nìjaké informace o Clarkovi. Když už to vypadá, že Simona vše vyžvaní, nestane se tak. Lexovi napovídá, že Clark dokáže skvìle líbat. Lex je z výsledku nepochybnì zklamán, a tak chce Simonu pøesvìdèit ještì k jednomu úkolu, a to k seznámení se s dr. Brainiacem. Simona tento úkol odmítne, ale Lex zaène vyhrožovat, a tak je Simona nucena pøistoupit na Lexovy podmínky.

Mezitím si šla Chloe promluvit s Clarkem za cílem dozvìdìt se alespoò nìjaké podrobnosti o Clarkovi a Simonì. Podrobnosti se dozví a jako bonus k nim navíc dostane odpovìï, že vyzradil Simonì všechna svá tajemství. Chloe je šokovaná, a cití za tím vším nìjaký podfuk. Snaží se Clarka pøesvìdèit, že nìco nehraje, ale ten se nedá. Chloe poté tajnì vstoupí do Clarkova domu, aby tam našla nìco, co tam prostì nehraje. Objeví kabelku Simony, ale než staèí cokoliv udìlat, pøijde Simona. Chvíli si pøátelsky povídají a když se Simona zeptá Chloe, kde je Clark, a ta jí øekne popravdì (!) kde je, Simona odejde zavolat Clarka a tak má Chloe trochu èasu prošmejdit jí kabelku. Jediné, co jí ale vyhovuje, je nìjaký prùkaz.

Ocitáme se v Honduras, kam už pøiletìl Lex. Ve stanu (táboøištì) se setká s profesorem Miltonem Finem. Po uvítání Lex Miltnovi oznámí, že ví, že není profesor. Brainiac si myslí, že Lex odhalil jeho skuteènou identitu, a chce Lexe zabít, ale nakonec se ukáže, že Lex si nemyslí to, co si myslí Brainiac. Lex si totiž myslí, že Brainiac je tajný agent. Brainiac mu pak nakecá, že zde zkoumají mimozemšany a tu spadlou loï, po které Lex tak usilovnì pátrá. Nakonec se Lex zeptá, jestli je loï v Hondurasu, a Brainiac mu dá kladnou odpovìï.

Skokem se pøesouváme do Daily Planet, kde Chloe probírá s Lois žhavý vztah mezi Clarkem a Simonou. Chloe mezitím sama dospìla k názoru, že je možné, že se jedná o jakousi lepší hypnózu, která postihla právì Clarka. Zjistila také, že Simonin otec byl hypnotizér. Bohužel, pøed mìsícem zrovna zemøel, a jak píší místní noviny, stalo se to pøi pøepadení. Lois si všimne na fotce otce Simony stejného náramku, jaký má Simona v souèastné dobì na sobì. Tuto skuteènost Chloe potvrdí a doplní faktem, že náramek je vlastnì starovìký náhrdelník, který vytvoøil velký alchmista ze støedovìké Anglie. A právì tento šperk je ta vìc, kterou ukradli psychlogovi, když byl zavraždìn. Tímto vedou všechny spojitosti k Simonì, ale nemohou nic dokázat. Chloe vyšle Lois napøed, a sama si ze stolku vezme na Clarka zbraò - zelený kryptonit.

Zatím - u Clarka doma - Clark vysmátej jak leèo (okurkový, samozøejmì) schází po schodech dolù, zatímco Lois pøichází dveømi dovnitø. Clark ihned Lois oznámí, že se chystají se Simonou do Kalifornie. Lois se snaží Clarka zadržet hlava nehlava, dokonce mu vyhrožuje i použitím násilí, ale tomu se Clark mùže jen smát...Simona hned nato Clarkovi naøídí, aby se o ni postaral, protože Lois si nasadila sluneèní brýle, jako obranu pøed šperkem. Clark ji uspí jemnou ranou do spánku, a Lois se uchýlí k zemi. Hned nato se do scény pøidá Clarkova matka a zaène vyšilovat, co že se to stalo. Simona na ní použije svùj náramek a naøídí jí, aby udìlala vše pro to, aby je nikdo nesledoval a navíc ji pøesvìdèí, aby ji tìšilo, že Clark odchází. Ta se tedy s Clarkem rozlouèí a ten i se Simonou odchází. Ve dveøích si ještì Simona "vzpomene", že se má stavit u Lexe a naøídí Lexe zabít! Clark je radostí bez sebe (a to doslova :-) ).

Kdy zamilový pár odešel, po pár chvilkách se i Lois probudila. Ovšem to, co vidìla jako první po otevøení oèí, by radìji ani snad nevidìla. Míøí na ni totiž brokovnicí paní Kentová. Lois se snaží Marthu pøesvìdèit slovnì, když v tom se z rohu pøiøítí Chloe a uštìdøí Marthì dobøe míøenou ránu do oblièeje. Když jí Lois poví, kam že mìl Clark namíøeno, zmizí stejnì tak rychle, jako to má ve zvyku Clark.

Mezitím už Clark èeká na Lexe u nìj doma. Když Lex dorazí domù, Clark na nic neèeká a ihned zaène Lexe mlátit. Když však zaène Lex brblat o tom, kdo ve skuteènosti Simona je a co má za lubem, Clarka sice trochu odmìkèí, ale ne v zrovna šastné chvilce, nebo právì dorazila i Simona. Ta Clarka pøesvìdèí, aby Lexe zabil, a ten na nic neèeká, a zaène Lexe škrtit. Když už to vypadá, že Clark Lexe skuteènì zabije, tak se ve dveøích objeví Chloe s èerným kryptonitem, a tím Clarka pozastaví. Chloe dá Clarkovi kryptonit do kabátu a tím jej paralyzuje. Lex se mezitím nièím nezabývá a bere si devítku, aby mohl zastavit Simonu. Ta jej však vystaví svìtlu svého náramku a pøesvìdèí Lexe, aby zbra ò použil proti Chloe. Lex tak pod vlivem náramku hodlá uèinit, ovšem Chloe je pohotová a na Lexe použije obranný chvat. Lexovi se pøeci jen podaøí vystøelit, naštìstí je však zbraò otoèena proti Simonì, a kulka trefí Simonu pøesnì do náhrdelníku, který se rozbije, a tím padne veškerá hypnóza zpùsobená tímto náramkem.

Poté se ocitáme v Daily Planet, kde Clark oznámí Chloe, že to, že se rozešel s Lanou, chtìl vlastnì už dávno a že hypnóza tomu vlastnì jen pomohla. Chloe se ještì snaží Clarka pøesvìdèit, a ten si dá ještì èas na rozmyšlenou. Když o tom pøemýšlí doma, ve stodole, pøijde za ním právì Lana. Ta ví, že Clark byl hypnotizovaný, a že nejednal podle své vlastní vùle, ale zároveò chce vìdìt, zda-li ji ještì Clark doopravdy miluje. Clark jí však s tìžkým srdcem øekne, že už ji nemiluje. Lana se z toho musí až posadit, ale vypadá to, že už s tím vším je zøejmì smíøená a vyhlásí absolutní konec vztahu mezi Lanou a Clarkem.

Ocitáme se zpìt v Honurasu, u lodi, kde z lodi vytéká ta samá "tekutina", která vytékala z lodi pøi díle 501. Z hmoty se nakonec vyklubou další asi 3 Brainiacové. Ti chtìjí další "vzorky".

Nakonec se podíváme k Lexovi, kam zavítá, nezvána, Lana. Ta se pøišla Lexovi svìøit s tím, že se s Clarkem rozešli. Svìøí se Lexovi s tím, že se jí tím strašnì ulevilo. Lex sice dìlá, že ho to hroznì mrzí, ovšem ve skuteènosti je touto vìcí nesmírnì potìšen.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
89. dl
´´Marshall James III´´
90. dl
´´O´Hara Terrence´´
91. dl
´´Ransick Whitney´´
92. dl
´´Shapiro Paul I´´
93. dl
´´Shapiro Paul I´´
94. dl
´´Szwarc Jeannot´´
95. dl
´´Marshall James III´´
96. dl
´´Shapiro Paul I´´
97. dl
´´Rosenthal Rick I´´
98. dl
´´Rohl Michael J.´´
99. dl
´´Ellis Peter III´´
100. dl
´´Beeman Greg´´
101. dl
´´Szwarc Jeannot´´
102. dl
´´Ransick Whitney´´
103. dl
´´Winter Glen´´
104. dl
´´Rohl Michael J.´´
105. dl
´´Szwarc Jeannot´´
106. dl
´´Welling Tom´´
107. dl
´´Marshall James III´´
108. dl
´´O´Hara Terrence´´
109. dl
´´Ransick Whitney´´
110. dl
´´Marshall James III´´

Peteno: 573 krt
vygenerovano za: 0.05289388 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)