Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Cyborg /Cyborg
seril:Smallville
seril Smallville - 103.dl Cyborg
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2006.02.16 - Ètvrtek
esk premira:
2008.04.18 - Pátek
ada:
5
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
103
Dl v serii
15
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T6415
Pidno dne:
28.05.2009, 21:15:24
Zmna dne3:
29.05.2009, 22:20:37
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Napùl robot, napùl èlovìk Viktor. Tak by se dal charakterizovat hlavní hrdina tohoto dílu Smallville. Právì on je zkoumán vìdci z Luthor Corp. A jeden vìdec z této spoleènosti se asi díval na film Street Fighter, a po vzoru svého kolegy z tohoto filmu chce ochránit svùj zkoumaný subjekt a pouští ho na svobodu. To ovšem zaregistrují alarmy v laboratoøi a zalarmují poplach. V patách jsou Viktorovi vojáci s futuristickými zbranìmi, ale Viktor jim celkem bez problémù uniká. Po cestì jede Lana, která øízení nevìnuje moc pozornosti, pije, telefonuje, maluje se, prostì dìlá to co každá americká žena za volantem :-). Chvilka nepozornosti jí však pøivodí bebí a autíèko rozmaèká na padr, nebo vjede plnou rychlostí do Viktora, a oba dva (Lana i Viktor) na sebe jen tak koukají, dokud Lana neomdlí..................

Šambády séééééjv míííí v titulcích stále John Schneider, i když už v seriálu nehraje...

Lana je v nemocnici, má au a dává si na hlavu fáè. Do nemocnice ji doprovodil Viktor. Lana se z nìj snaží vytáhnout informaci, jak to dokázal, ale Viktor je neoblomný a Lanu nechává napospas otázkám a z nemocnice rychle mizí.

Mezitím Martha dostává zvláštní balíèek, ve kterém se nachází kapesní (no do kapsy se nevejde, ale jinak nevím jak to nazvat..) DVD pøehrávaè a DVD, na kterém jsou vypáleny poslední 4 díly seriálu Lost :-). (ve skuteènosti Martha dostala ještì jedno DVD, na kterém je záznam z továrny, kde Clark zachránil Lanu pøed jistou smrtí, ale koho tohle zajímá že ;-) ).

Lana si mezitím zavolala Clarka, aby ihned pøišel, a Clark tam je za 3 minuty. Lanì to pøijde divné, ale Clark se vymluví na to, že byl v Daily Planet s Chloe. Lana mu vše vyžvaní a Clark se podivného muže vypraví hledat. Clark má štìstí, chytne Viktora ještì pøed nemocnicí. Vyjde najevo, že spolu hráli fotbal na škole. Clark naznaèí, že slyšel, že Viktor už zemøel, ale ten má nìjak naspìch a chce odejít. Nechtìnì (je to vùbec možné? :-) ) odmrští Clarka na stìnu nemocnice, ale Clarkovi se nic nestane. Clark si prohlédne Viktora svým rengenovým vidìním a spatøí jej jako napùl robota, napùl èlovìka, takového skuteèného Robocopa :-).


Nacházíme se u Kentù doma. Na návštìvu tam zavítal Lionel Luthor. Ve zkratce Martì øíká, že když bude mít jakkékoli problémy, a mu zavolá.

V Clarkovì trucovnì spolu sedí Clark a Viktor a ten se Clarkovi svìøí, že mìl ženu, ale když umøel, nesmìl se s ní už sejít (jak taky asi, když byl mrtvý :-)). Clark mu nabídne pomoc ve formì schopné novináøky Chloe a jejích dlouhých a schopných prstíkù brouzdajících po internetu v sídle Daily Planet. Tam Chloe zjistí to, co mi už víme dávno, že Cyborg jménem Viktor byl vyroben v jedné z poboèek Luthor Corp, a tady že vše má na svìdomí rodina Luhorù. První, kdo Clarka napadne, je Lex, ten však tvrdí, že on o nièem neví. Ale Lexovi bych už nevìøil ani dobrej den.

Viktor mezitím na Kentovic farmì Lanì vykládá, jak by se chtìl dostat do blízkosti Lexe Luthora a jak mu zakroutit tím jeho krkem. Náhle je postøelen sci-fi puškou 23. století do ramene a silnì krvácí. Tato scéna je jak vystøižená z filmu terminátor, ovšem už mnohem lépe udìlaná, a to ta scéna, kdy si terminátor sundá kùži a pod ní je elektonická ruka. Bohužel, Viktor není opravdový terminátor a sám si to spravit nedokáže a tak potøebuje pomoct, jinak umøe.

Clark se vydává za doktorem domù, najde jej však mrtvého v autì, nadýchaného plynem. Je u toho také Lex, ale to byjste asi neèekali co? Lex Clarkovi øíká, že pøišel až potom a že s tím nièím nemá nic spoleèného. Ale všichni si tajnì myslíme, že lže.Viktor si mezitím skoèí na dostaveníèko do laboratoøe Luthor Corp, aby si to osobnì vyøíkal s jejím šéfem. Bohužel, Lex není doma. Ale stejnì ho èapnou a odvedou na operaèní sál.

Ulice (ne ta seriálová blbost, co bìží každý den na novì ). Martha nìkam nebo nìkomu nese kuføík (co v nìm asi je? žvýkaèky pro chudé urèitì ne). Nìjaký týpek jí zastavuje a ptá se jí, zda-li mu nese peníze. Martha odpovídá ano, ale ihned jej bombarduje otázkami, kdo je a co tam dìlá. Nežli muž staèí odpovìdìt, vidíme pøijíždìt auto. V nìm je nikdo jiný než pan Luthor starší, a rozmlouvá Martì to, co dìlá, aby to nedìlala. Martha uposlechne.

Pøesun do laboratoøí Luthor Corp. Zde jasnì vidíme, jaký je ten Lex sviòák. Nejenže za tím vším stojí on sám, ale také chce Viktorovi vymazat pamìt. Málem se mu to i povede, to by ovšem nesmìl být seriál Smallville a nesmìl by tam být všudypøítomný Clark Kent, který všechny jednou mohutnou ránou skolí k zemi a s Viktorem zmizí. Jde si to samozøejmì s Lexem pìknì vyøíkat.

Opìt u Kentù v kùlnì. Je tam Viktor, Clark i Lana. Lana pøivádí jeho snoubenku a nastává Viktorùv splnìný sen. Clark a Lana se na sebe tak pìknì koukají, ale pak Lana odchází, takže zase nic... Jo a u Marthy je zase Lionel a balí Marthu :-) .

A nakonec to nejdùležitìjší - Lionel Luthor si zpomalenì projíždí záznam z továrny (takže už víme, kdo poslal Martì to DVD) a pøi zpomalené rychlosti je také vidìt Clark, jak drží Lanu v náruèí. A Lionel øekne dùležitou vìtu: "Tvoje tajemství bude u mì navždy uschováno, Kal-Eli.". Konec dílu.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
89. dl
´´Marshall James III´´
90. dl
´´O´Hara Terrence´´
91. dl
´´Ransick Whitney´´
92. dl
´´Shapiro Paul I´´
93. dl
´´Shapiro Paul I´´
94. dl
´´Szwarc Jeannot´´
95. dl
´´Marshall James III´´
96. dl
´´Shapiro Paul I´´
97. dl
´´Rosenthal Rick I´´
98. dl
´´Rohl Michael J.´´
99. dl
´´Ellis Peter III´´
100. dl
´´Beeman Greg´´
101. dl
´´Szwarc Jeannot´´
102. dl
´´Ransick Whitney´´
103. dl
´´Winter Glen´´
104. dl
´´Rohl Michael J.´´
105. dl
´´Szwarc Jeannot´´
106. dl
´´Welling Tom´´
107. dl
´´Marshall James III´´
108. dl
´´O´Hara Terrence´´
109. dl
´´Ransick Whitney´´
110. dl
´´Marshall James III´´

Peteno: 508 krt
vygenerovano za: 0.098737 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)