Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Fragile /Køehký
seril:Smallville
seril Smallville - 106.dl Køehký
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2006.04.13 - Ètvrtek
esk premira:
2008.04.23 - Støeda
ada:
5
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
106
Dl v serii
18
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T6418
Pidno dne:
29.05.2009, 09:33:20
Zmna dne3:
31.05.2009, 16:36:33
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Je veèer a ocitáme se u asi 10tileté holèièky Maddie a její pìstounky, které se právì chystají veèeøet. Pìstounka telefonuje s Martou Kentovou, pokládá telefon, ale Maddie utíká od stolu a kreslí nìco èernýho ( že by inspirace kruhem?). Pìstounka chce, aby se vrátila zpìt ke stolu .Najednou se však zaène džbán na stole zøetelnì tøást... Pìstounka Maddie obviní ,že to dìlá ona. Zaènou se tøást i sklenièky v polièkách.Pìstounka volá policii a Maddie utíká do svého pokoje a schová se pod postel. V jídelnì se ale všechno sklo tøese a rozbíjí,vybuchujou okenní tabulky. Když už se zdá ,že se všechno uklidnilo a pìstounka pøežila lítací štøepiny, zaène se tøást zrcadlo... ta hloupá žena jde k nìmu....zakøící a.....je po ní.

Maddie si vzali Kentovi k sobì, a Clark se s ní (docela lacinýma trikama) spøátelí a docílí dokonce toho, že zaène mluvit (od svých 3 let co její matka zemøela nepromluvila). Když si zrovna odpoledne plánují výlet na koni, pøijde Lois a nutí Maddie pastelky a svou pøítomnost na jejich výletu. To Maddie naštve! A ve stodole vybuchne žárovka... Maddie uteèe do jídelny, ale pøijde za ní Clark a øíká jí, že je vše v poøádku a ona mu vysvìtluje, že už od mala má schopnost rozbíjet sklo a když se naštve tak to nedovede ovládat. Lois si myslí, že to ona zabila onu nešastnou ženu, Clark ale ne a chce èas, aby jí to mohl dokázat. Pøesvìdèí ji, aby tu s Maddie zùstala, což se Lois samozøejmì vùbec nelíbí :) Mezitím se Lana sblíží s Lexem.Flirtují spolu a už to vypadalo, že se políbí, když do místnosti vstoupí Chloe a vytuší jiskøivou atmosféru, proto radìji odchází uvidíme, ale ještì výbornì zadumaný pohled, když zavøe dveøe.

Clark pøichází za Chloe, aby zjistil nìco o Maddie. Chloe ho ale moc nepotìší. Myslí si totiž ,že to byla Maddie, kdo zabil její pravou matku pøi podivné autonehodì. Mezitím jdou Maddie a Lois na piknik ( Lois se totiž o sebe bojí a na poli není pøece žádné skolo, žejo :) ) Maddie ale utíká hledat Clarkova psa do stodoly, Lois za ní a opìt se zaène všechno sklo tøást. Lois Maddie uklidní, v tom ale pøijde sociální pracovník a Maddie odvádí do auta, Lois ho varuje, že to není zrovna dobrý nápad, ale znáte pøece sociálku... Jak Maddie nasedne, sklo v okýnku se zaène tøást, ale tentokrát za to Maddie nemùže, dìlá to nìjaký muž, který stojí na cestì.Všechna skla auta se najednou roztøíští a vyletí šílenou rychlostí pryè. Zabije to pracovníka a Lois to zraní.Ještì uvidí, jak muž Maddie odvaží zdemolovaným autem a pak omdlévá.

To Chloe má jiné starosti, jde za Lexem, aby mu øekla, že Lana je zranìná po rozchodu s Clarkem jinak by o nìj zájem neprojevovala. Lex se jako vždy nenechá vyvést z míry a Chloe vysvìtlí, že mezi nima nic není a celkem slušnì ji napadne, že ona o tom nemùže nic vìdìt, když ještì žádný vážnìjší vztah nemìla (no a co!). Chloe nereaguje a odchází.Clark pøicupital za Lois do nemocnice a pak se vydává za Chloe, která zjišuje, kdo je muž, co Maddie unesl. Je to její otec a pøi meteoritickém dešti pracoval ve sklárnì, od té doby umí ovládat sklo. Maddie je tedy mutant druhé generace.Otec Maddie zatím øekl, že to on ji zplodil a ona zjišuje, že on zabil její matku a pìstounku(on je trochu psychopat).Clark u Maddiiny babièky zjišuje kde by se mohl skrývat její syn a nalézá zde obraz, který ten pán udìlal a ten stejný visel v Talonu. Maddiin otec jí zatím v òáké jeho skrýši ukazuje ten samý obraz, ovšem dokonèený s nìkolika diamanty, které pøed lety ukradl a šel za to sedìt, diamanty se ale nikdy nenašli.Maddie však zachraòuje Clark svými schopnostmi.

V bezpeèí na farmì mluví Maddie s Clarkem a Martou a chce u nich zùstat. Ti ji ale chtìjí poslat k babièce. Maddie se s tím nakonec smiøuje.Veèer ale Clark hraje s Maddie karty a když sejde dolù uvidí rozbité sklo. Otec je tu!Utekl totiž tak, že strážník, co ho vedl do cely mìl brýle(jaká to náhoda!) a tak mu je roztøíštil do oblièeje a utekl. Clark rychle bìží do stodoly, a vidí Martu jak jí míøí sklenìný kus pøímo na krèní žílu. Otec øve na Clarka a mu vrátí dceru a chystá se na nìj poslat sklenìnou palbu.Zastavuje ho však Maddie (stejnì by se Clarkovi nic nestalo) a støepy posílá na nìj. Clark ji však pøesvìdèí, aby ho nezabíjela. Druhý den si pro Maddie pøijíždí babièka a všichni jsou happy.

Konec je však velmi zajímavý. Za Lexem pøichází Lana a oba se ujišují že mezi nimi nic není. Pak ale Lex Lanu krátce políbí. Ta je z toho chvíli vyjevená, ale posléze se otáèí a za polibek, který shlédneme by se nemusel žádný francouzský milovník stydìt. Potom Lana utíká a Lex...co myslíte...vrhá zadumaný pohled.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
89. dl
´´Marshall James III´´
90. dl
´´O´Hara Terrence´´
91. dl
´´Ransick Whitney´´
92. dl
´´Shapiro Paul I´´
93. dl
´´Shapiro Paul I´´
94. dl
´´Szwarc Jeannot´´
95. dl
´´Marshall James III´´
96. dl
´´Shapiro Paul I´´
97. dl
´´Rosenthal Rick I´´
98. dl
´´Rohl Michael J.´´
99. dl
´´Ellis Peter III´´
100. dl
´´Beeman Greg´´
101. dl
´´Szwarc Jeannot´´
102. dl
´´Ransick Whitney´´
103. dl
´´Winter Glen´´
104. dl
´´Rohl Michael J.´´
105. dl
´´Szwarc Jeannot´´
106. dl
´´Welling Tom´´
107. dl
´´Marshall James III´´
108. dl
´´O´Hara Terrence´´
109. dl
´´Ransick Whitney´´
110. dl
´´Marshall James III´´

Peteno: 383 krt
vygenerovano za: 0.11325407 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)