Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Tomb /Hrobka
seril:Smallville
seril Smallville - 102.dl Hrobka
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2006.02.09 - Ètvrtek
esk premira:
2008.04.17 - Ètvrtek
ada:
5
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
102
Dl v serii
14
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T6414
Pidno dne:
28.05.2009, 09:31:21
Zmna dne3:
29.05.2009, 22:16:50
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Opravdu velmi strašidelný díl zaèíná u Lois v bytì. Je noc a bouøka, Chloe se právì sprchuje. Najednou do baráku uhodí blesk a vyhodí pojistky. Chloe jde zapálit svíèky....ale není tu sama. Vybafne na ni podøezaná, mrtvá dívka. Lois uslyší výkøik, a tak rychle uttíká do koupelny a uvidí na zemi se krèící Chloe, která øíká :" Help me!" a ukazuje své podøezané zápìstí.

A jsme samozøejmì v nemocnici a pøichází kdo jiný než starostlivý Clark, Chloe už je dobøe, ale Clark neví jestli nemá duševní chorobu stejnì jako její matka. Když Chloe zùstane v pokoji sama uslyší opìt hlas mrtvé dívky, a tak jde za oním hlasem. Pøijde k ní Lana a Chloe vidí na zemi krvavé šlápoty, které tam ovšem doopravdy nejsou. Potom Chloe zaène hysterèit, aby doktoøi pomohli neexistující dívce, a tak je uklidnìna sedativy. Lana má strach, a co dìlá každý ve Smallville, když potøebuje pomoc? No pøece jde za Lexem, aby Chloe odvezl ke specialistùm do Belle Reve( doufám že se to tak píše:)). Clark ale nechce osobu, která zná jeho tajemství, nechat odvézt do blázince. Takže ji unese z nemocnice domù k Lois. Lois má samozøejmì výhrady. Chloe doma však opìt vidí onu mrtvolu a opìt zaène vyvádìt, ale donutí Clarka, by zrentgenoval zeï v koupelnì. A copak Clark nevidí? Kostru! Pìstí rozboøí zeï, ale skeleton má na kosti loketní kryptonitový náramek, proto jde radši pryè. Ovšem zvìdavá Chloe zùstává a šahá na náramek, a protože je to kryptonit pøejde do ní duše mrtvé dívky Gretchen. To ovšem ostatní nevìdí.

U Lany si Chloe najde zbraò( takovou co dìlá elektické výboje a používá se na blázny, prostì šikovná vìcièka do dámské kabelky:). Lanì ani Lexovi se ji nepodaøí zastavit, protože Lexe zpacifikuje oním udìlátkem a ten se zkácí k zemi. A Lana se k nìmu skloní a pøichází Clark (lepší chvíli si vybrat nemohl) a kouká.Mezitím pøijde za Lois ošetøovatel z nemocnice, už vizuálnì vypadá jako psychopat a když ještì zaènì mlet takové podivné øeèi, tak ho Lois radìji taktnì ( jak to ona umí) vyprovodí ke dveøím, zavøe a chce nìkomu zavolat. Pozdì, ošetøovatel ji uspí (asi éterem).

Chloe alias Gretchen se chce pomstít svému vrahu, jímž je onen psycho ošetøovatel Mikey. Tak jde k nìmu domù, popere se s ním a omráèí ho. Uslyší Lois, proto utíká do sklepa ji osvobodit, ale Mikey zøejmì nebyl tolik omráèem, jak si myslela, a tak ji praští do hlavy a ona omdlí. Probudí se svázáná naproti Lois v tom samém sklepì. Mikei je chce zabít, a tak nutí Lois, aby se podøezala, jinak, že Chloe zastøetøelí. Ale Lois je dìvèe zkušené! Hodí kudlou po Mikeim a ta se mu zabodne do hrudi. To ho ale nezastaví, kudlu vytáhne jako každý správný americký akèní hrdina a chce jím ubodat Lois. Pravá chvíle pro Clarka, který psychouše zastaví. Je zde ale také kryptonnitový náramek, a tak se Clark bezbranì válí po zemi. Gretchen- Chloe zastaví Mikeiho pøed zabitím Clarka tím ,že mu øekne kdo doopravdy je, a chce, aby ji ulevil(= zabil). Pomocí náramku ho ale ovládne a zabije. A Chloe už jen vidí ducha Gretchen jak odchází (asi do nebe, nebo kam odcházejí duchové ve Smallville).

Na závìr Lana s Clarkem ve stodole vedou rozhovor na téma jejich vztahu, že oba mají svá tajemství. Clark také podporuje Marthu, aby pøevzala místo senátora po otci, ta jak se zdá je šastná, že bude senátorkou. A po poradì s Clarkem, pøichází Chloe do amerických Bohnic :) za svou matkou. Bohužel ji ale uvidíme jen ze zadu, a to jestli je podobná chloe nám zùstane skryto.Bohužel, urèitì by vás to taky zajímalo....

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
89. dl
´´Marshall James III´´
90. dl
´´O´Hara Terrence´´
91. dl
´´Ransick Whitney´´
92. dl
´´Shapiro Paul I´´
93. dl
´´Shapiro Paul I´´
94. dl
´´Szwarc Jeannot´´
95. dl
´´Marshall James III´´
96. dl
´´Shapiro Paul I´´
97. dl
´´Rosenthal Rick I´´
98. dl
´´Rohl Michael J.´´
99. dl
´´Ellis Peter III´´
100. dl
´´Beeman Greg´´
101. dl
´´Szwarc Jeannot´´
102. dl
´´Ransick Whitney´´
103. dl
´´Winter Glen´´
104. dl
´´Rohl Michael J.´´
105. dl
´´Szwarc Jeannot´´
106. dl
´´Welling Tom´´
107. dl
´´Marshall James III´´
108. dl
´´O´Hara Terrence´´
109. dl
´´Ransick Whitney´´
110. dl
´´Marshall James III´´

Peteno: 404 krt
vygenerovano za: 0.05944395 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)