Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Nastupte, prosím!
rok natočení:1960
film: Nastupte, prosím! / Nastupte, prosím! (1960)
Základní info k filmu
typ filmu: Krátky film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
admin
film přidaný
03.07.2017, 18:45:04

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Reklama
info zde :

Obsah filmu:

Průvodčí tramvaje si všimne malého zvědavého chlapce, který cestuje se svojí matkou. Začne si s chlapcem povídat. Pochlubí se mu, že dostává oblečení zdarma, že má kouzelné kleště na štípání lístků a také, že může jezdit zdarma pražskou dopravou. Letmo ho upozorní na různé typy cestujících. Okouzlený chlapec vystupuje a jeho maminka podotkne, že se jistě v budoucnosti stane průvodčím. Usměvavý zaměstnanec Dopravního podniku odpoví, že to bude až za mnoho let a že by jeho podnik potřeboval nové zaměstnance už nyní. Celoplošné titulky, podkreslené záběry Prahy, znovu zopakují nabídku výhod pro nové zaměstnance.

================================================================

The conductor of a tram notices a small inquisitive boy travelling with his mother. He starts talking to the boy. He boasts to him that he gets his uniform free, that he has a magic ticket-puncher and that he can travel free on the Prague transport system. He points out the various types of passengers to the boy. The enchanted boy gets off the tram and his mother remarks that he will certainly become a conductor one day. The merry employee of the City of Prague Transport Company responds saying that it will not happen for a long time and that his company needs new staff right now. Large titles appear on the screen with images of Prague reminding viewers of the advantages open to new employees if they join the City of Prague Transport Company.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Námět
Scénarista


Film je v jazycích..
Čeština (1960)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1960)
Formát obrazu
CDS 35mm (1960)

Název
Režie
Přečteno: 167 krát
vygenerovano za: 0.1505 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)