Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Sousto
rok natočení:1960
film: Sousto / Sousto (1960)
Základní info k filmu
typ filmu: Studentský film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
12 min.
přidal
admin
film přidaný
10.11.2018, 19:15:38

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
War
Válečný
info zde :

Obsah filmu:

Na sklonku druhé světové války stojí na nádraží vlak s vězni z koncentračního tábora. Tři zbědovaní muži přemýšlejí, jak se dostat k nedaleko stojícím vagónům s chlebem. Potřebují se před plánovaným útěkem posílit. Vagóny hlídá ozbrojený německý voják, který při obchůzce na krátkou dobu ztratí vlak s vězni z dohledu. Vězňové si rozpočítají čas nutný k získání chleba. Vylosovanému vězni se podaří uchopit jeden pecen, ale při návratu si ho voják všimne a srazí ho k zemi. Vězeň však chléb hodí pod vagón a jeho přátelům se podaří ho schovat. Zraněného muže pak opatrně přitáhnou k sobě. Nyní už se mohou společně pokusit o útěk.


================================================================

At the end of the Second World War, a train with concentration camp prisoners is waiting on the platform. Three wretched men are thinking how to reach the bread carriage that is standing near by. They need to get stronger before their planned escape. An armed German soldier guards the bread and in his patrol loses sight of the train with prisoners for a short while. The prisoners calculate the time they need to get the bread. One of them who draws the chance for the task manages to get hold of a large loaf but on the way back the soldier notices him and knocks him to the ground. But the prisoner throws the bread under their carriage and his friends manage to hide it. Then they drag the wounded man over carefully. Now they can all make an attempt to escape together.
================================================================


Film je v jazycích..
Čeština (1960)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1960)
Formát obrazu
CDS 35mm (1960)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1960
Distributor
Československo
Kino

1960
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 218 krát
vygenerovano za: 0.3345 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)