Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Děvčátko, neříkej ne!
rok natočení:1932
film: Děvčátko, neříkej ne! / Děvčátko, neříkej ne! (1932)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
87 min.
přidal
geron
film přidaný
29.03.2012, 14:24:02

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :
Hudební
info zde :
Muzikál
info zde :

Obsah filmu:

V diskusi filmařů o krizovém stavu filmu a sváru mezi diváky a kritikou se překvapivě zrodí titul nového filmu "Děvčátko, neříkej ne!" Film bude jistě zábavný... Na základě anonymního dopisu o nevěře snoubenky Margot si najme továrník Hora detektiva Pejska. Jeho pátrání pak odhaluje snahy Margot získat od továrníka peníze pro milence Pepita, falešného hráče a podvodníka. Pepito prohrál dvacet tisíc a peníze musí zaplatit do půlnoci. Na módní přehlídce získá Margot od továrníka šek na na nákup kožichu, založí jej však omylem do kapsy kožichu, který si po přehlídce tajně vypůjčí prodavačka a modelka Eva. Eva se schází s továrníkem Horou, který si získal její náklonnost, přestože se vydával za šoféra. Pátrání po kožichu a po šeku je provázeno řadou honiček a končí na policejním komisařství. Ranní konfrontace uvede vše na pravou míru, Margot získá od továrníka jako odstupné šek i kožich a továrník srdce modelky Evy.
================================================================

In a discussion among film makers about the critical state of the film industry and about the discord between audiences and critics, the title of a new film is surprisingly born "Don't say no, girl". The film will definitely be fun... On the strength of an anonymous letter alleging infidelity on the part of his fiancée Margot, the industrialist Hora hires Pejsek the detective. The latter's investigations reveal Margot's attempt to get money from Hora for her lover Pepito, a cheat at cards and crook. Pepito has blown twenty thousand crowns in a game of cards and has to pay up by midnight. At a fashion show Hora gives Margot a cheque so she can buy a fur coat but by accident she leaves it in the coat pocket. Eva, a sales girl and model, secretly borrows the fur coat after the show. Eva then meets the factory owner Hora who has managed to win her affections even though he is pretending to be a chauffeur. The long hunt for the fur coat and the cheque ends at the police station. A morning confrontation resolves everything: Margot gets the cheque and fur coat as indemnity from Hora, and Hora gets the model Eva.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
CHoreograf
zpívá

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
praktikant Ferda
návštěvník módní přehlídky
návštěvník módní přehlídky#2
návštěvník módní přehlídky#3



Film je v jazycích..
Čeština (1932)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1932)
Formát obrazu
CDS 35mm (1935)


seznam Písní, které zazněly ve filmu:
název písně
rok
délka(min.)
Osoba
Profese
1932
3:05 min.
zpívá

Název
Režie
Přečteno: 550 krát
vygenerovano za: 0.0995 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)