Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Růžové kombiné
rok natočení:1932
film: Růžové kombiné / Růžové kombiné (1932)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
73 min.
přidal
admin
film přidaný
10.07.2016, 08:15:56

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Reportér bulvárního plátku zaslechne majitele střelnice a jeho neteř Slávku, vášnivou čtenářku detektivek, jak hovoří o vraždě. Důkazem ve zmíněném případu má být prádlo s monogramem I. K. Profesor Sedláček se vrací z Paříže. Manželka ho s láskou vítá, ale když zjistí, že jeho kufr je plný dámského prádla, je po idyle. Žena se však nechce dát rozvést, protože manžela miluje. Chce ho jen přiměřeně potrestat. Na radu právníka se pokusí vzbudit flirtem mužovu žárlivost. Slávka se setká s profesorem Sedláčkem sžíraným žárlivostí, který trénuje ve strýcově střelnici, aby mohl zabít nevěrnou cho. Při placení roztržitě vytáhne z kapsy kombiné s monogramem I. K. V očích samozvané vyšetřovatelky Slávky je hned podezřelý. Právník se snaží Sedláčkovy usmířit a horlivá Slávka současně přivádí do jejich bytu policii. Teprve když si Sedláčkův spolucestující přijde pro svůj kufr s prádlem, vše se vysvětlí. Nedorozumění způsobila Slávka. Ovlivněna četbou detektivek, zmátla reportéra svým vyprávěním a zavlekla tak policii do smyšleného případu.

================================================================

A tabloid newspaper reporter overhears a conversation about murder between the owner of a shooting range and his niece Slávka, an avid reader of detective stories. The evidence in the case was underwear with monogram I.K. Professor Sedláček returns from Paris. His wife welcomes him fondly but when she discovers his travelling case is full of ladies' underwear, the idyll is over. But she does not want to get divorced because she loves her husband still. She just wants to punish him adequately. On the advice of a lawyer she decides to arouse his jealousy by flirting with other men. Slávka meets the professor who, consumed with jealousy, is practising on her uncle's firing range so he can kill his unfaithful wife. On paying he absent-mindedly gets out a petticoat with the monogram I.K. on it. Slávka, a soi-disant detective, immediately suspects him. As a lawyer is trying to conciliate Mr. and Mrs. Sedláček, Slávka brings the police into the apartment. It is not until Sedláček's travelling companion arrives to collect his case with ladies' underwear that everything becomes clear. It is Slávka who caused the misunderstanding; under the influence of detective stories, she confused the reporter with her account and brought the police into a non-existent case.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Scénarista
Námět
Střih

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
Slávčin strýček
profesor Jaromír Sedláček

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
pan Kaliba z Kladr



Film je v jazycích..
Čeština (1932)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1932)
Formát obrazu
CDS 35mm (1932)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1932
Distributor
Československo
Kino

1932
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 250 krát
vygenerovano za: 0.0588 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)