Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (org./cz) Gehetzte Menschen / Štvaní lidé
rok natočení:1932
film: Gehetzte Menschen / Štvaní lidé (1932)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
94 min.
přidal
admin
film přidaný
19.07.2016, 22:40:36

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Dobrodružný
info zde :

Obsah filmu:

Truhlář Vincent, jenž má z prvního manželství osmiletého synka, se po letech rozhodne znovu oženit. V den svatby však vyjde najevo, že muž před lety uprchl z doživotního žaláře. Vražda, kterou měl údajně spáchat, může být promlčena až po dvaceti letech. Ve Vincentově případě chybí do této lhůty pouhé hodiny. Truhlář se dá s hochem na útěk, aby se po tu dobu někde skryl. Ačkoli si oholí plnovous a chlapce převleče do dívčích šatů, je mu policie stále na stopě. V zábavním parku dvojice doufá, že zmizí v davu, ale někdo unáhleně vystřelí a vznikne panika. Uprchlíky ukryje majitelka divadelní boudy ve svém obytném voze. Tam policie truhláře a jeho synka dostihne. Majitelka vozu je však Vincentova bývalá milenka, která se ve skutečnosti dopustila zločinu, za nějž byl truhlář odsouzen. Žena se pod tíhou okolností přizná a Vincent se může s chlapcem vrátit domů.

================================================================

Cabinet-maker Vincenc, who has an eight-year-old son from his first wife, has decided after many years to get married again. On the wedding day it comes to light, however, that he is an escaped convict, sentenced to life for a murder he allegedly committed. The crime is pardonable twenty years after the event according to the statute of limitations; and in Vincenc's case that time is only a few hours away. The cabinet-maker flees with his son to hide until his conviction expires. He shaves off his beard and dresses his son up as a girl but the police remain nevertheless hard on his trail. They enter an amusement park hoping to get lost in the crowd, but a shot is suddenly fired and panic breaks out. The owner of a theatre booth shelters them in her caravan. But the police track them down. The owner of the caravan turns out to be Vincenc's former lover, and it was she who committed the crime Vincenc was imprisoned for. The woman is moved to confess, and Vincenc and his son are able to return home.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Scénarista
Hudba
hudba k písni

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
svatební host#1



Film je v jazycích..
Němčina (1932)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1932)
Formát obrazu
CDS 35mm (1932)

Název
Režie
Přečteno: 282 krát
vygenerovano za: 0.0965 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)