Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Tisíc za jednu noc
rok natočení:1932
film: Tisíc za jednu noc / Tisíc za jednu noc (1932)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
66 min.
přidal
admin
film přidaný
22.07.2016, 19:21:57

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Pan Habr a pan Nožička s dcerou Evou odjíždějí do Mariánských Lázní. Habr má přivést k rozumu synovce Járu, který zde utrácí peníze se zpěvačkou Ossi. Nožička si chce v Mariánských Lázních užít, ale na příkaz své energické manželky má nenápadně Evu seznámit s velkostatkářem Roudenským, kterého jí matka vybrala za manžela. Všechno se však vyvíjí zcela jinak. Eva se zamiluje do zpěváka Franka. Nožička prožije s Ossi milostnou romanci, ale zaplete se mu do ní nepravý Ossin manžel, šofér Karel, vydávající se za Roudenského. Aby se vyhnul skandálu, zaplatí mu Nožička raději 500 Kč. Komplikace však neberou konce a vrcholí příjezdem Nožičkovy manželky Matyldy. Všichni se pak scházejí u jednoho stolu, kde se Frank i Jára představí Matyldě jako Roudenští. Matylda zkoumá, jak jsou tito Roudenští příbuzní, a Nožička musí zaplatit Karlovi dalších 500 Kč, aby jeho dobrodružství zůstalo utajeno před paní Matyldou.

================================================================

Mr Habr goes to Mariánské Lázně with Mr Nožička and his daughter Eva. Habr is hoping to bring his son Jára to his senses, since he is frittering away his money with a singer called Ossi. Nožička wants to have fun in the spa town but his energetic wife has ordered him to tactfully get Eva acquainted with the large landowner Roudenský, whom she has selected to be her daughter's husband. But everything goes differently to what was expected. Eva falls for the singer Frank. Nožička has an affair with Ossi but gets mixed up with Ossi's false husbend Roudenský's chauffeur, the fraudster Karel who is posing as Roudenský. To avoid scandal Nožička pays him 500 crowns. But the complications, far from being resolved, culminate with the arrival of Nožička's wife Matylda. Everybody gathers around one table. Frank and Jára both introduce themselves to Matylda as Roudenskýs. Matylda checks to see if these Roudenskýs are related. Nožička has to pay Karel another 500 crowns so that his wife does not find out about his affair.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Kameraman

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
Václav Habr
vrchní v baru
detektiv

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
řidič u Roudenského Karel
Matylda
ředitel hotelu
zpěvačka a tanečnice Ossi


Epizodní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
velkostatkář Roudenský


Film je v jazycích..
Čeština (1932)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1932)
Formát obrazu
CDS 35mm (1932)

Název
Režie
Přečteno: 260 krát
vygenerovano za: 0.0489 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)