Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) I andělé ztrácejí trpělivost
rok natočení:1949
film: I andělé ztrácejí trpělivost / I andělé ztrácejí trpělivost (1949)
Základní info k filmu
typ filmu: Krátky film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
admin
film přidaný
09.02.2017, 20:52:29

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Drama
Drama
info zde :
Krátkometrážní
Krátkometrážní
info zde :

Obsah filmu:

Bezpečnostní referent Zábrana si zoufá. Každou chvíli je mu hlášen pracovní úraz způsobený nekázní zaměstnanců. Sekretářka doporučí Zábranovi, aby požádal o pomoc anděla strážného. Neviditelný anděl začne skutečně zasahovat. Podstrkuje lidem různé výstrahy a plakáty. Ti je však zahazují a tak má anděl plné ruce práce, aby hazardujícím lidem zachránil zdraví a mnohdy i život. Zedník pracuje na neupevněném lešení. Brusička pracuje u stroje s rozevlátými vlasy a bez šátku. Natěrač je ve výšce v okně a nemá ochranný pás. Soustružník odebírá kovové špony rukama a nikoli doporučeným háčkem. Truhlářova cirkulárka nemá ochranný kryt. Brusič neužívá ochranné brýle. Nakonec anděl ztratí trpělivost a odmítne se o hloupé lidi starat. U Zábrany opět začnou zvonit telefony.

================================================================

The security official Zábrana is desperate. Every little while, he receives a notification about an injury at work, caused by the workers' lack of discipline. The secretary advises Zábrana to ask the guardian angel for help. The invisible angel really begins to intervene. He gives away different warnings and posters to the people. But they throw his warnings away and the angel is soon tied up with work trying to save the careless people's health, and in many cases even their life. The bricklayer is working on a badly fixed scaffolding. The lady grinder works at the machine with her hair loose and no scarf on. The painter is high up by the window and wears no safety belt. The turner catches the metal chips with his hands and not with the little hook as is recommended. The cabinet-maker's circular saw doesn't have a protection shield. The grinder is not using the goggles. Finally, the angel loses patience and refuses to look after the stupid people. Zábrana's phones start ringing again.
================================================================


obsazení:
Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
referent Zábrana



Film je v jazycích..
Čeština (1949)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1949)
Formát obrazu
CDS 35mm (1949)

Název
Režie
Přečteno: 183 krát
vygenerovano za: 0.0573 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)