Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Into the Fire (2) /Pod palbou
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 45.dl Pod palbou
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.06.25 - Pátek
esk premira:
2000.09.04 - Pondìlí
ada:
3
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
45
Dl v serii
1
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
301
Kd epizody:
SG-301
Pidno dne:
29.03.2009, 01:12:36
Zmna dne3:
29.03.2009, 01:18:12
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Plukovník Makepeace se vrací bránou na základnu a pospíchá za generálem Hammondem. Ten diskutuje ve své kanceláøi s majorem Davisem o nutnosti zøídit tøi nové SG týmy. Makepeace má pro nìj dùležitou informaci. Na planetì P3X-254 se setkali s Tok'ry, od kterých se dozvìdìli, že èleny SG-1 vìzní Hathor. Makepeace obìma mužùm ukazuje plán komplexu, kde je tým SG-1 držen v zajetí. Celá vnitøní èást Hathoøina komplexu je, k Hammondovu údivu, vìrnou kopií SGC. Podle Tok'rù to zaøízení není na rozdíl od hory Cheyenne hlídané zvenèí, takže by nemìli narazit na žádný odpor, dokud se nedostanou dovnitø a i poté by mìl být odpor jen malý. Tok'rové mají uvnitø komplexu svého špeha, který pøedáním této informace velmi riskoval. Makepeace má souøadnice Hathoøiny planety. Generál Hammond okamžitì informuje o nastálé situaci prezidenta a posílá na pomoc SG-1 týmy SG-3, 5, 6 a 11 pod velením plukovníka Makepeace.

Mezitím na planetì Hathor.
Hathor se ptá, kdo z trojlístku èlenù SG-1 bude hostitelem. Drží v ruce goa'uldí larvu a postupnì pøistupuje k jednotlivým èlenùm SG-1, nejprve k Danielovi, poté k Sam a nakonec se zastavuje pøed Jackem. Zdá se, že larva si vybrala jeho.
O'Neill: "Že by chtìl zrovna mì? Tak fajn, udìlám to. Ale mìl bych prosbu. Ne zezadu do krku, mám nìjaké problémy..." a popadne larvu a mrští jí o zem. Ve stejném okamžiku však po nìm dr. Raullyová støelí zat'nik'atelem, aby zabránila tomu, že Jack larvu zraní. Jack upadne na zem a zmítá se bolestí, zatímco larva se rychle plazí pryè z dosahu. Hathor Raullyové vztekle vynadá a naøizuje dát goa'uldí larvu zpìt do Jaffy, aby zregenerovala a Jacka dát pod zámek.

SG týmy dorazily na planetu. SG-3 zùstává jako hlídka u brány, ostatní týmy se vydávají ke komplexu.

Mezitím Teal'c dorazil na Chulak. V jednom z domù nachází zranìného Bra'taca, kterého poranila Apophisova osobní stráž a nechala ho tam, aby zemøel. Když se Bra'tac doslechl o Apophisovi, doufal, že lid bude oslavovat, že je Apophis mrtvý. Místo toho se však lidé bojí, že se vrátí Apophisùv syn Klorel a pøevezme dìdictví. Teal'c mu sdìluje, že jeho pøátele vìzní Hathor a že shání armádu na jejich osvobození. Sehnat nìjaké lidi však podle Bra'taca nebude vùbec lehké.
Na planetì Hathor.
Jack je pøipoután k lùžku a pøipravován k implantaci. Sam s Danielem jsou pod dohledem stráží nuceni sledovat celou proceduru. Hathor se chystá implantovat Jackovi goa'uldí larvu. Vytrhne mu ze spánku zaøízení na vyvolávání vzpomínek a øíká, že až se Jack stane hostitelem, vezme život svým pøátelùm. Bude to chvíli trvat než Goa'uld pøevezme kontrolu a až se Jack po spojení probudí, tak jí dokáže svou loyalitu. Nebude mít na vybranou. Hathor bere larvu a pokládá ji Jackovi na hruï. Larva se pomalu plazí k Jackovu krku. Hathor mu otoèí hlavu na stranu, aby mìla larva lepší pøístup, a ta proniká do Jacka zadní èástí jeho krku. Jack køièí bolestí a Daniel se Sam jen s hrùzou bezmocnì pøihlížejí. Náhle se z chodby ozvou výstøely. SG týmy pod vedením plukovníka Makepeace pronikly do komplexu. Hathor posíla Trofskyho s oddílem Jaffù zjistit, co se dìje. Daniel a Sam jsou odvádìni strážemi pryè a rovnìž i Hathor odchází z místnosti. U Jacka zùstává jen dr. Raullyová. Ta urychlenì dává Jacka zmrazit do kryogenní komory. Ještì pøedtím mu sdìluje, že patøí k Tok'rùm a že kryogenní proces zabrání spojení a Goa'uld zemøe. Ale do té doby s tím musí Jack bojovat.

Makepeacovi a jeho mužùm se po krátkém boji podaøí zneškodnit oddíl Jaffù a osvobodit Daniela a Sam. Ke svému zdìšení se od nich dozvídá, že Jack se stal hostitelem Goa'ulda.

Mezitím dr. Raullyová spouští komoru s Jackem do kryogenního prostoru. Náhle se v místnosti objevuje Hathor.
Hathor: "Jaffa, kree!"
Raullyová: "[Kel nok shree Jaffa!] Patøím k Tok'rùm. Jestli tì neznièí lidé z Tau'ri, my ano. Vìø mi."
Hathor na ni namíøí "ozbrojenou ruku" a aktivuje ji. Raullyová odlétne pøes celou místnost, narazí zády do stìny a zùstane bezvládnì ležet.

Plukovník Makepeace hovoøí vysílaèkou s týmem SG-3. Øíká, že dorazí s ostatními asi za pìt minut, a zùstanou na pøíjmu a pøipraví se. Náhle se však pøed bránou objevují transportní kruhy a Makepeace ztrácí s SG-3 spojení. Naøizuje urychlený návrat k bránì. Daniel a Sam se ptají, co bude s Jackem, že ho mohou vzít zpìt na Zem. Makepeace ale nesouhlasí, není na to èas. A Jacka považují za ztraceného v boji. Musejí rychle k bránì. Pokud nad ní ztratí kontrolu, nepùjdou už nikam.

Chulak.
Mezitím Teal'c na Chulaku shání pomoc, ale lidé se bojí. Teal'c žádá, aby se lidé za soumraku shromáždili, že k nim s Bra'tacem promluví.

Hathoøina planeta.
Týmy míøí k bránì. Dobìhnou na okraj lesíka a sledují bránu. SG-3 tam není. Není tam ale ani nepøítel. Blíží se ostražitì k bránì, ale pár desítek metrù od brány narazí na jakousi energetickou bariéru. V tom se u brány objevují transportní kruhy s Trofskym a jeho lidmi. SG týmy po nich zaènou støílet, ale støely neprojdou tou energetickou bariérou. Náhle ze zemì vyjedou dvì vysoké vìže. Na vrcholku každé z nich sedí Jaffa a støílí po SG týmech zvìtšenou verzí tyèové zbranì, jakýmsi energetickým kanónem. Týmy se stahují zpìt k lesíku. Zemì kolem nich vybuchuje. Daniel je postøelen do nohy. Podaøí se jim dostat se k lesíku. Ukazuje se, že je tam vchod do tajného tunelu Tok'rù. Nìkdo jim ho zevnitø otevøel. Makepeace se se svými lidmi snaží dojít až k energetické bariéøe a podejít ji. Ale naneštìstí se ukazuje, že bariéra funguje i v podzemí. Sam spekuluje, že to není stejné jako energetické obranné štíty Goa'uldù. Je to jako zeï a k tomu musí být zapotøebí spousta energie.

Trofsky s pomocí komunikaèní koule hlásí Hathor, že pozemšané unikli do tunelù Tok'rù a že mezi nimi musí být špión. Hathor chce, aby zajmul co nejvíce pozemšanù živých. Výbornì se budou hodit na doplnìní její jaffské armády.

Mezitím v SGC generál Hammond naøizuje seržantu Davisovi pøipravit zrávu pro SG týmy a ohlásit ztrátu kontaktu. SG týmy totiž mají už pìt hodin zpoždìní. Hammond jim chce poslat zprávu prostøednictvím sondy.

Trofsky s oddílem Jaffù støeží bránu. Náhle se zaène zadávat adresa a brána je aktivována. Sonda stojí kousek od brány. Trofsky èeká, co se bude dít. Plukovník Makepeace a ostatní èlenové SG týmù zatím procházejí tunely. Náhle se ve vysílaèce ozve hlas generála Hammonda. Bariéra zesiluje signál, takže slyší Hammonda i v tunelech. Makepeace informuje Hammonda o tom, že zachránili Carterovou a Jacksona, že jsou ale odøíznuti od brány a skrývají se v tunelech Tok'rù. Žádá posily. Hammond mu slibuje, že za šest hodin pošle posily, a s tím zkoordinují útok. Hammond se seržantem Davisem sledují z øídící místnosti prostøednictvím kamery umístìné na sondì prostor pøed bránou na Hathoøinì planetì. Vidí tak Trofského i Jaffy. Když se kamera natoèí na Trofského, ten na ni vystøelí a znièí ji. SGC tak ztrácí signál.

Generál Hammond hovoøí s majorem Davisem ve své kanceláøi. Navrhuje, že jedna obrnìná èeta by mìla bránu ubránit. Davis mu oznamuje, že prezident a sbor náèelníkù nechtìjí riskovat další ztráty na životech. Posily nebudou. Pokud se mají SG týmy vrátit, budou to muset zvládnout samy.

Zpìt v tunelech.
Ukazuje se, že energetická bariéra je kolem celého zaøízení. Musí být napájena zevnitø nìjakým generátorem. A protože Tok'rové používají tunely jako pøístup, musejí k nìmu vést. Sam se chce vrátit a generátor znièit. Makepeace to povoluje. Dohodnou se, že on s ostatními se pokusí ve stejnou dobu znièit vìže, aby získali taktickou výhodu. Sam odchází. Do tunelu mezitím pronikl i Trofsky se svým oddílem Jaffù.

Chulak.
Je podveèer a lidé se shromáždili pøed domem, kde je Teal'c s Bra'tacem. Bra'tac øíká, že Teal'c se vrátil z Tau'ri a a ho vyslechnou. Pøichází Teal'c a promluví ke shromáždìní. Goa'uldi nejsou bohové. Goa'uld je silný jen ve spojení s hostitelem a i pak je jen tak silný jako ten, který mu slouží. Bez Jaffù nejsou nièím. Jaffové jsou síla i moc Goa'uldù, dokud se nerozhodnou pøestat jim sloužit. Dále lidem sdìluje, že vidìl umírat Apophise. Pokraèuje, že se domníval, že na Chulaku zavládne radost, ale místo toho se lidé chovají jako zbabìlci. Snaží se lidi vyburcovat. Ptá se, kdo se k nìmu pøipojí. Vìtšina lidí však odchází, zùstává jenom hrstka Jaffù. Mezi tìmi, kdo zùstali, je i postava zahalená v kápi. K Teal'covì úžasu je to sám generál Hammond a žádá Teal'ca a Bra'taca o pomoc.

Hathoøina planeta.
Sam se podaøilo proniknout do komplexu. Nachází zranìnou dr. Raullyovou a dozvídá se, že je to Tok'ra. Raullyová jí sdìluje, že dala Jacka zmrazit a Goa'uld uvnitø je tedy mrtvý. Kryogenní proces ho znièil ještì pøed splynutím s hostitelem. Pokraèuje, že ovládání je nastaveno, a Sam spustí kryoreverzi. Jack bude oživen automaticky. Otevírá se kryogenní komora a Sam prohlíží Jacka. Øíká, že v nìm necítí pøítomnost Goa'ulda. V tom se v nejnevhodnìjší chvíli objevuje Hathor, namíøí na Sam "ozbrojenou ruku" a aktivuje ji. Sam sténá bolestí. Náhle se za Hathor objevuje Jack, který se zatím probral, chytne ji pod krkem a hodí ji do kryogenního prostoru a tím ji zabije. Pak jde k Sam a obejmou se. Sam se ho ptá, jak mu je. Jack se tøese zimou, ale jinak je v poøádku. Sam ho informuje o tom, co se mezitím stalo. Že je Makepeace s SG týmy pøišel zachránit, ale Trofsky je odøízl od brány energetickou bariérou, která je napájena odnìkud z Hathoøina komplexu. Musejí bariéru znièit døíve, než jim Hammond pošle posily. Raullyová jim øíká, že to, co hledají, je ukryté za maketou pozemské základny. Sam se jí ptá, co bude s ní a Raullyová odpovídá, že její symbiont ji snad uzdraví a a si pospíší a znièí generátor.

Chulak.
Teal'c, Bra'tac a Hammond hledají v lese ukrytý starý bojový kluzák z doby asi pøed sto lety. Bra'tac tehdy ještì byl Apophisovým Prvním mužem a letoun skryl. Kluzák by pro nì pøedstavoval nezanedbatelnou výhodu, protože brána bude urèitì dobøe støežena.

Hathoøina planeta.
Sam a Jack najdou v prostoru za bránou skrytý generátor. Položí nálože, které chtìjí na dálku odpálit. Mezitím SG týmy bojují v tunelech s Jaffy. Nakonec jsou obklíèeni a nuceni se vzdát. Jsou odvedeni pøed hvìzdnou bránu. Zatím Jack a Sam se dostali z komplexu a došli až na okraj lesíka. Dalekohledem sledují bránu a její okolí. Pøed bránou je Trofsky se svými Jaffy a ti míøí zbranìmi na kleèící zajaté èleny SG týmù v èele s plukovníkem Makepeacem. Trofsky tuší, že Sam je nìkde poblíž a volá, a se ihned vzdá, nebo budou pozemšané jeden po druhém pozabíjeni. Dává jí jednu minutu. Posily by mìly dorazit za pár minut. Jack a Sam musejí získat èas. Jack hraje na to, že Trofsky si o nìm myslí, že je Goa'uld. Naøizuje Sam, a odpálí nálože C-4 hned, jak dorazí posily a jde smìrem k bránì.
O'Neill: "Jaffa, kree!"
Trofsky: "[Kel mak Goa'uld? Kree tak!]"
O'Neill: "Slyšeli jste? Øekl jsem kree!"
Jackson: "Jacku?"
O'Neill: "Ahoj Makepeaci. Nádherná akce. Výborná!"
Jack øíká Trofskymu, že Hathor je mrtvá, ale Trofsky mu nevìøí. Vždy je to bohynì! Jack mu sdìluje, že zahynula jeho vlastní rukou. Náhle ze zaène zadávat adresa na bránì. Sam aktivuje detonátory a energetická bariéra je znièena. Brána se otevírá a prolétne jí letoun, který pilotuje Teal'c. S ním je tam i generál Hammond, který má na starosti zbraòové systémy. Letoun zlikviduje jednu z vìží. Jack vystøelí na Trofského a ten padne k zemi. Je však jenom trochu omráèen, hned se vzpamatuje a zvedá se. Støela totiž narazila jen do jeho brnìní a nijak mu neublížila. Bránou v tu chvíli pøichází Bra'tak s dalšími ètyømi Jaffy. Bra'tac støelí Trofského tyèovou zbraní a zabije ho. Teal'c s Hammondem znièí i druhou vìž. Bra'tac poté naøizuje zbylým Trofského Jaffùm, aby se vzdali. K Jackovi, Sam, Danielovi a Bra'tacovi pøicházejí Teal'c s Hammondem. SG-1 je opìt pohromadì.


Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
45. dl
´´Wood Martin´´
46. dl
´´Corcoran William´´
47. dl
´´Wood Martin´´
48. dl
´´DeLuise Peter´´
49. dl
´´Wood Martin´´
50. dl
´´DeLuise Peter´´
51. dl
´´Wood Martin´´
52. dl
´´DeLuise Peter´´
53. dl
´´Gereghty William´´
54. dl
´´DeLuise Peter´´
55. dl
´´Gereghty William´´
56. dl
´´DeLuise Peter´´
57. dl
´´DeLuise Peter´´
58. dl
´´Mikita Andy´´
59. dl
´´Warry-Smith David´´
60. dl
´´DeLuise Peter´´
61. dl
´´Warry-Smith David´´
62. dl
´´Wood Martin´´
63. dl
´´McMullin CHris´´
64. dl
´Woeste Peter F.´´
65. dl
´´Turner Brad´´
66. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 361 krt
vygenerovano za: 0.18811011 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)