Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Past and Present /Minulost a pøítomnost
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 55.dl Minulost a pøítomnost
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.10.15 - Pátek
esk premira:
2000.09.18 - Pondìlí
ada:
3
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
55
Dl v serii
11
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
311
Kd epizody:
SG-311
Pidno dne:
29.03.2009, 19:13:03
Zmna dne3:
29.03.2009, 19:18:15
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

SG-1 pøichází na planetu Vyus a zjištuje, že všichni obyvatelé trpí amnézií. Nepamatují si nic, co se stalo pøed Vorlixem, celoplanetární katastrofou, a postrádají všechny staré lidi a dìti. Planeta spìje k neodvratnému zániku, pokud si lidé urychlenì neobnoví své znalosti. SG-1 potkává Ke'ru, mladou inteligentní ženu, která se stala vùdkyní Vyanù a snaží se obnovit poøádek a najít lék na amnézii. Ke'ra se sblíží s Jacksonem. SG-1 nabídne pomoc pøi hledání léku.

Ke'ra ještì se dvìma Vyany Ornerem a Layale se vydává spoleènì s týmem SG-1 na Zem, protože doufá, že její výzkumy o Vorlixu pomohou najít lék. Ale jak výzkum postupuje, SG-1 zaèíná tušit, že Ke'ra není tou, kterou se zdá být. Nakonec vyjde najevo pravda. Ke'ra je Linea a svým pokusem s dargolem zapøíèinila Vorlix. V Ke'øe se sváøejí dvì bytosti. Linea - "Nièitelka svìtù" [viz Prisoners], bezohledný vìdec, který jde za svým cílem pøes mrtvoly a Ke'ra, mladá inteligentní dívka, která se snaží všem pomáhat.

Nakonec se za pøispìní Ke'ry podaøí vyrobit uèinný lék. Ten je podán Ornerovi. Mìl by úèinkovat hned, ale místo úspìchu se Orner zhroutí v køeèích. Lék nneúèinkoval, protože dávka byla pøíliš silná. V Ke'øe se zaèínají probouzet Lineiny vlastnosti. Chce, aby se bez ohledu na Ornerùv stav pokraèovalo v pokusu. To však dr. Fraiserová odmítne. Po zlepšení Ornerova stavu je pokus zopakován. Tentokrát je léèba úspìšná a úèinek je okamžitý. Ornerovi se vrací pamì a vzpomíná si, že se jmenuje Nodaal a že Layale je jeho manželkou už 43 let.

Ke'ra si uvìdomuje rozpolcenost své osobnosti a obává se, že nakonec v ní pøeváží Linea. Aby tomu zabránila, rozhodne se spáchat sebevraždu. V tom jí zabrání dr. Jackson. Nakonec všichni dospìjí k øešení. S Ke'øinou pomocí je vyrobeno malé množství upraveného dargolu, který zpùsobil Vorlix. Tato látka je pak vpravena do Ke'øina krevního obìhu. Ke'ra opìt ztrácí všechny vzpomínky. Nepamatuje si kdo je, nepoznává èleny SG-1 ani Nodaala a Layale. S obìma Vyany se pak vrací zpátky domù na Vyus.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
45. dl
´´Wood Martin´´
46. dl
´´Corcoran William´´
47. dl
´´Wood Martin´´
48. dl
´´DeLuise Peter´´
49. dl
´´Wood Martin´´
50. dl
´´DeLuise Peter´´
51. dl
´´Wood Martin´´
52. dl
´´DeLuise Peter´´
53. dl
´´Gereghty William´´
54. dl
´´DeLuise Peter´´
55. dl
´´Gereghty William´´
56. dl
´´DeLuise Peter´´
57. dl
´´DeLuise Peter´´
58. dl
´´Mikita Andy´´
59. dl
´´Warry-Smith David´´
60. dl
´´DeLuise Peter´´
61. dl
´´Warry-Smith David´´
62. dl
´´Wood Martin´´
63. dl
´´McMullin CHris´´
64. dl
´Woeste Peter F.´´
65. dl
´´Turner Brad´´
66. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 353 krt
vygenerovano za: 0.07832599 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)