Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Fair Game /Mírová konference
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 47.dl Mírová konference
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.07.09 - Pátek
esk premira:
2000.09.06 - Støeda
ada:
3
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
47
Dl v serii
3
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
303
Kd epizody:
SG-303
Pidno dne:
29.03.2009, 12:00:39
Zmna dne3:
29.03.2009, 12:52:03
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Na základnì SGC probíhá slavnostní ceremoniál, kterého se úèastní námìstek ministra obrany Arthur Simms, který dìkuje jednotkám SG za skvìlou práci pøi znièení Hathor a osvobození SG-1 se zajetí. Na závìr ceremoniálu je Carterová povýšena na majora. O'Neill jako její velící dùstojník má pronést pár slov, ale náhle je pøenesen na Thorovu loï. Na základnì je vyhlášen poplach.

Na lodi se od Thora dovídá znepokojující informaci. Kvùli zabití Hathor Vládci Soustavy nyní obrátili svoji pozornost na Zemi, která opìt dokázala, že mùže pro Goa'uldy pøedstavovat vážné nebezpeèí. Vládci Soustavy se snaží vyøešit situaci. Mohou na Zemi zaútoèit stokrát vìtší silou než mìl k dispozici Apophis. Thor nabízí pomoc. Asgardi by se pokusili vyjednát s Vládci Soustavy zaøazení Zemì do Smlouvy o chránìných planetách. To by zabránilo útoku.

O'Neill je vrácen zpìt do SGC, kde seznamuje pøítomné se situací. Thor mezitím kontaktuje Vládce Soustavy. Poté se Thor objevuje v SGC se zprávou, že Vládcové souhlasí, a že se dostaví do SGC na jednání za 4 dny. O'Neill byl vybrán jako mluvèí všech obyvatel Zemì, za Goa'uldy se jednání zúèastní Chronos, Ti a Nirrti a Asgardy bude zastupovat Thor.

Po pøíchodu Goa'uldù se Teal'c dostane do hádky s Chronem. Ukáže se, že Chronos zabil Teal'cova otce. Jednání skonèí ještì døíve než zaèalo, když O'Neill poruší jednací øád tím, že promluví mimo poøadí. Goa'uldi rozèilenì opustí jednací místnost. Nakonec ale pøijmou omluvu a vrací se zpìt k jednacímu stolu. Thor nabízí Goa'uldùm urèité ústupky a ti souhlasí se smlouvou za podmínky, že obì pozemské brány budou okamžitì zabaveny. Aby byl zachován mír, je Zemì nucena tuto podmínku pøijmout. Daniel to jde sdìlit Goa'uldùm, ale zrovna je vyhlášen poplach, protože Chronos a Teal'c byli nalezeni zranìni v Chronovì pokoji. Teal'c dostal ránu do hlavy, má vnitrolebeèní otok a je v bezvìdomí. Chronos je na tom ještì hùøe, jeho hostitel umírá a Goa'uld není schopen sám zranìní vyléèit. Zbývá mu jen pár hodin života. Všechny stopy ukazují, že to udìlal Teal'c.

Nirrti je požádána, aby se pokusila Chrona uzdravit pomocí goa'uldského léèebného zaøízení. Ta se o to neúspìšnì pokusí. Ti a Nirrti chtìjí okamžitì opustit Zemi i se zranìným Chronem. Generál Hammond jim v tom zabrání a jsou uvìznìni. SGC nemá co ztratit, protože k útoku dojde tak jako tak. Teal'c se probere z bezvìdomí a informuje ostatní, že on a Chronos byli napadeni nìjakou neviditelnou silou.

Carterová se pokusí použít léèebné zaøízení a uzdravit Chrona. Její pokus je korunován úspìchem. Ukáže se, že jim Nirrti lhala. Zaèíná souboj s èasem. Zemì se pøipravuje na možný útok a prezident chystá prohlášení pro OSN.

SG-1 se domnívá, že za útokem na Chrona stojí Nirrti, která nesouhlasí se smlouvou. Pokusí se blufovat. O'Neill øekne Nirrti, že je jediná, která ovládá technologii stát se neviditelným a že mluvili s Tok'ry. Daniel dodává, že experimentovala s fázovým posuvem pro boj s Reety. Ti se rozèílí, že Nirrti zatajila technologii ostatním Vládcùm Soustavy a zaènou se prát. Náhle se Nirrti stane neviditelnou a pokusí se zmizet. Carterová jí však objeví s použitím transfázového eliminátoru [T.E.R.] a Nirrti je nucena se vzdát.

Chronos a Ti nakonec souhlasí se Smlouvou i s tím, že Zemì se nemusí vzdát svých dvou hvìzdných bran. Oba Goa'uldi odcházejí bránou i se zajatou Nirrti. Pøed odchodem varují pozemšany, aby nadále nepoužívali bránu.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
45. dl
´´Wood Martin´´
46. dl
´´Corcoran William´´
47. dl
´´Wood Martin´´
48. dl
´´DeLuise Peter´´
49. dl
´´Wood Martin´´
50. dl
´´DeLuise Peter´´
51. dl
´´Wood Martin´´
52. dl
´´DeLuise Peter´´
53. dl
´´Gereghty William´´
54. dl
´´DeLuise Peter´´
55. dl
´´Gereghty William´´
56. dl
´´DeLuise Peter´´
57. dl
´´DeLuise Peter´´
58. dl
´´Mikita Andy´´
59. dl
´´Warry-Smith David´´
60. dl
´´DeLuise Peter´´
61. dl
´´Warry-Smith David´´
62. dl
´´Wood Martin´´
63. dl
´´McMullin CHris´´
64. dl
´Woeste Peter F.´´
65. dl
´´Turner Brad´´
66. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 314 krt
vygenerovano za: 0.092242 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)