Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Jolinar /Vzpomínky Jolinar
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 56.dl Vzpomínky Jolinar
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.10.22 - Pátek
esk premira:
2000.09.19 - Úterý
ada:
3
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
56
Dl v serii
12
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
312
Kd epizody:
SG-312
Pidno dne:
29.03.2009, 19:20:42
Zmna dne3:
29.03.2009, 19:21:46
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Tok'ra Martouf pøichází do SGC se špatnou zprávou. Otec Samanthy Jacob Carter a jeho symbiont Selmak byli zajati Sokarem a uvìznìni na Netu, mìsíci, který Sokar transformoval tak, aby se podobal mýtickému peklu a udìlal z nìj vìzeòskou planetu. Tok'rové se domnívají, že Sokar plánuje útok proti Soustavì Goa'uldù. Martouf se chce pokusit Jacoba/Selmak zachránit, ale prioritou jsou pøedevším informace, které získala Selmak o chystaném útoku. Naneštìstí nikomu se ještì nepodaøilo z vìzení na Netu uniknout. Nikomu, kromì Jolinar, a ta nikdy neprozradila, jak to dokázala. Jedinou nadìjí zùstává Carterová, pokud si vybaví Jolinaøiny vzpomínky na útìk.

SG-1 a Martouf projdou bránou na planetu Vorash, základnu Tok'rù. Protože na Netu není hvìzdná brána, vydávají se z Vorashe na Netu nákladní lodí. Cestou Martouf použije zaøízení, které umožòuje vyvolávat vzpomínky. Carterová si vybaví bolestné vzpomínky ze své minulosti a také tajemství Jolinar, co se jí pøihodilo na Netu pøed jejím útìkem, které nikdy nechtìla Martoufovi prozradit.

V pøistávacích modulech dorazí všichni kromì Teal'ca na povrch Netu. Teal'c zùstává s lodí na obìžné dráze. Dostanou se do podzemního labyrintu k troskám bývale kolonie, kde žijí Sokarovi vìzni. Carterová si vybaví jméno Bynarr. Zaène se po nìm shánìt s tím, že s ním chce mluvit Jolinar. Bynarr má s Jolinar nevyøízené úèty a naøídí proto svým lidem, aby tým uvìznili. Ve vìzení najdou Jacoba, který byl vyslýchán a muèen Sokarem. Je na tom špatnì a pokud se jim nepodaøí uniknout, zemøe. Jacob sdìlí èlenùm týmu informace o chystaném Sokarovì útoku na šest klíèových Vládcù Soustavy. Pokud by se Sokarovi útok zdaøil, mohl by se stát vládcem celé galaxie. Tyto informace je velmi cenné a musí se dostat k Tok'rùm.

Bynarr si nechá pøedvést Carterovou a chce ji zabít. V poslední chvíli mu v tom zabrání Neonak, který ho zastøelí a Carterovou pošle zpìt do vìzení. Ta si vybaví, že v místnosti u Bynarra jsou transportní kruhy, pomocí kterých se Jolinar podaøilo uprchnout z Netu na Delmak do Sokarova paláce a tam ukrást nákladní loï. Tým kontaktuje Teal'ca a sdìlí mu informace od Jacoba. Pokusí se o útìk - pomocí kruhù se chtìjí transportovat na Teal'covu loï, která má také tyto transportní kruhy. Teal'cova loï je však mezitím napadena bojovými èluny Sokara. SG-1, Martoufovi a Jacobovi se podaøí proniknout do místnosti s transportními kruhy, ale v poslední chvíli jsou zadrženi Neonakem a jeho lidmi. Neonak pak odhaluje svoji pravou totožnost - je to Apophis.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
45. dl
´´Wood Martin´´
46. dl
´´Corcoran William´´
47. dl
´´Wood Martin´´
48. dl
´´DeLuise Peter´´
49. dl
´´Wood Martin´´
50. dl
´´DeLuise Peter´´
51. dl
´´Wood Martin´´
52. dl
´´DeLuise Peter´´
53. dl
´´Gereghty William´´
54. dl
´´DeLuise Peter´´
55. dl
´´Gereghty William´´
56. dl
´´DeLuise Peter´´
57. dl
´´DeLuise Peter´´
58. dl
´´Mikita Andy´´
59. dl
´´Warry-Smith David´´
60. dl
´´DeLuise Peter´´
61. dl
´´Warry-Smith David´´
62. dl
´´Wood Martin´´
63. dl
´´McMullin CHris´´
64. dl
´Woeste Peter F.´´
65. dl
´´Turner Brad´´
66. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 281 krt
vygenerovano za: 0.60286903 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)