Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Demons /Démoni
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 52.dl Démoni
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.08.13 - Pátek
esk premira:
2000.09.13 - Støeda
ada:
3
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
52
Dl v serii
8
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
308
Kd epizody:
SG-308
Pidno dne:
29.03.2009, 14:04:50
Zmna dne3:
29.03.2009, 14:04:50
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Po prùchodu bránou se SG-1 vydává do místní vesnice, která je na úrovni støedovìku a obývají ji køesané. Ve vesnici osvobodí domorodou dívku Mary, která byla prohlášena za posedlou duchy a pøichystána jako obì démonovi. Simon, místní mladík a pøítel Mary je seznámí se situací ve vesnici. Vesnici pravidelnì navštìvuje démon, který si pøichází pro pøipravené obìti. Obìti umožòují vesnièanùm pøežívat již po generace. Vybírá je vikáø, nejmocnìjší muž ve vesnici. Mary vybral proto, že zamìnil její nemoc - plané neštovice - za posedlost ïáblem.

Když démon dorazí do vesnice a zjistí, že pro nìho obì není pøipravena, pohrozí, že znièí vesnici, pokud pøíští den nedostane pro svého pána Sokara pìt vesnièanù jako obìti. Ukáže se, že démonem je Unas. SG-1 se snaží pøemluvit vesnièany, aby spoleènì Unase napadli a tak se osvobodili. Do vesnice se však zrovna vrací vikáø. Prohlásí, že Teal'c má na èele ïáblovo znamení a že duše èlenù SG-1 jsou neèisté. Použije svùj prsten, pomocí kterého vyšle blesk a omráèí tak SG-1. Pak jsou èlenové týmu odzbrojeni. Vikáø prohlásí Teal'ca za posedlého ïáblem. Teal'c je pøinucen projít zkouškou - testem na èarodìjnictví, skládající se ze dvou èástí. Ve støedovìku bylo dùkazem èarodìjnictví znamení zanechané na tìle ïáblem, které nebylo citlivé na bolest. Tím, že Teal'c vydržel pøiložení žhavého železa na jeho tetování na èele byl podán první dùkaz. Druhá byla zkouška vodou. Èlovìk byl vhozen se zátìží do vody. Když nevyplaval, byl nevinný, pokud vyplaval byl vinen èarodìjnictvím a upálen. Teal'c je podroben i této druhé zkoušce. Protože nevyplave, je prohlášen za nevinného. Vikáø zbylým èlenùm týmu nabídne, že mohou odejít a Teal'ca že mohou pohøbít.

Zatímco je Teal'c pøipravován k pohøebnímu obøadu, Simon požádá SG-1 o pomoc, ale ti váhají. Simon zaène Mary pøipravovat na trepanaèní rituál. Domnívá se, že pro ní bude lepší, zemøe-li pøi rituálu než rukou ïábla. Daniel v poslední chvíli pøeruší obøad a nabídne Simonovi, že ho i s Mary vezmou s sebou. Ve stejné dobì se Teal'c k všeobecnému zdìšení vesnièanù náhle probere k životu. Díky hluboké meditaci a symbiontovi, který mu dodával kyslík Teal'c pøežil. V nejnevhodnìjší chvíli se opìt objevuje na scénì vikáø a prohlásí vèechny èleny SG-1 za posedlé ïáblem a urèí je jako obìti pro Unase. Jako pátá do poètu byla vybrána Mary.

Za úsvitu pøichází Unas a odvádí své obìti v øetìzech k bránì. Bìhem cesty se jim však podaøí utéct. Pøichází jim na pomoc Simon, ale narazí na Unase, který mezitím dohonil uprchlíky. Simon na Unase nìkolikrát vystøelí Teal'covou tyèovou zbraní, kterou vzal prozøetelnì s sebou, ale nakonec je Unasem sražen k zemi. Èlenùm týmu se podaøí získat tyèovou zbraò a osvobodit se z øetìzù, zatímco Unas honí po lese prchajícího Simona. Opìt se objevuje vikáø a je spoleènì se Simonem dopaden Unasem. Unas umírá na pøedchozí zranìní zpùsobené tyèovou zbraní. Ještì pøed smrtí však jeho Goa'uld staèí vniknout do vikáøe. Všichni se setkávají u brány. Vikáø se všem omlouvá a dává Jackovi prsten. Carterová chce zadat adresu domù, ale v poslední chvíli si to rozmyslí, protože cítí, že nìco není v poøádku. Rozpoznala, že vikáø se stal hostitelem Goa'ulda. Ten je chce napadnout, ale O'Neill ho zastøelí. Simon slibuje, že zakope bránu a SG-1 se vrací domù.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
45. dl
´´Wood Martin´´
46. dl
´´Corcoran William´´
47. dl
´´Wood Martin´´
48. dl
´´DeLuise Peter´´
49. dl
´´Wood Martin´´
50. dl
´´DeLuise Peter´´
51. dl
´´Wood Martin´´
52. dl
´´DeLuise Peter´´
53. dl
´´Gereghty William´´
54. dl
´´DeLuise Peter´´
55. dl
´´Gereghty William´´
56. dl
´´DeLuise Peter´´
57. dl
´´DeLuise Peter´´
58. dl
´´Mikita Andy´´
59. dl
´´Warry-Smith David´´
60. dl
´´DeLuise Peter´´
61. dl
´´Warry-Smith David´´
62. dl
´´Wood Martin´´
63. dl
´´McMullin CHris´´
64. dl
´Woeste Peter F.´´
65. dl
´´Turner Brad´´
66. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 318 krt
vygenerovano za: 0.98465705 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)