Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Deadman Switch /Lovec Goa´uldù
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 51.dl Lovec Goa´uldù
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.08.06 - Pátek
esk premira:
2000.09.12 - Úterý
ada:
3
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
51
Dl v serii
7
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
307
Kd epizody:
SG-307
Pidno dne:
29.03.2009, 13:47:47
Zmna dne3:
29.03.2009, 13:47:47
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Pøi rutinní misi na planetu PJ6-877 jsou èlenové SG-1 ihned po pøíchodu na planetu zajati Arisem Bochem, který o sobì tvrdí, že je nejvìtší nájemný lovec v galaxii. Ten je odvede do nákladní lodi, která používá dokonalé maskovací zaøízení a je tak pro okolí neviditelná. Aris Boch žádá, aby mu tým SG-1 pomohl pøi lovu na Goa'ulda Kel'tara, na kterého Sokar vypsal odmìnu, výmìnou za jejich svobodu. Pokud odmítnou, hodlá je pøivést Sokarovi, protože na nì byla vypsána odmìna. Nejvìtší cenu má Teal'c, ze kterého by Sokar chtìl udìlat odstrašující pøíklad. I Carterová je vysoce cenìna, protože má v sobì vzpomínky Jolinar. O'Neill je považován za osinu v 'miktì'. Nejmenší cenu prý má dr. Jackson, za kterého by Aris dostal sotva zásoby.

Po neúspìšném pokusu o útìk SG-1 souhlasí s tím, že Arisovi pomùže. Tým se vydává na lov, avšak bez Carterové, která musí zùstat s Arisem jako pojistka. Ostatním èlenùm týmu se podaøí dopadnout zranìného Kel'tara. Ukáže se však, že jim Aris lhal. Muž se nejmenuje Kel'tar a není Goa'uld, ale je to Tok'ra jménem Korra, špion, který pronikl do Sokarových øad, ale byl odhalen a musel uprchnout. Sokar po nìm velmi touží, protože by od nìho mohl získat informace o dalších špionech Tok'rù ve svých øadách.

SG-1 s Korrou se snaží dostat Carterovou z Arisových rukou, ale jsou opìt Arisem nachytáni. Aris chce SG-1 pustit a nechat si pouze Korru. Korra je ale pøipraven radìji zemøít než by se vydal do Sokarových rukou. Èlenové SG-1 se snaží Arise pøemluvit, aby Korru nevydal Sokarovi a udìlal tak dobrý skutek. Ale Aris nedìlá žádné rozdíly mezi Goa'uldy a Tok'ry. Navíc už kontaktoval Sokara, jehož loï se blíží k obìžné dráze planety. Teal'c se nabídne, že pùjde místo Korry, což nakonec Aris za všeobecného nesouhlasu SG-1 akceptuje. Pøi cestì lodí si ale zaèíná uvìdomovat, že udìlal chybu. Nechá loï vybuchnout a oba s Teal'cem uprchnou zpìt na povrch planety v záchranných modulech. Aris doufá, že ho Sokar bude považovat za mrtvého. Dá Carterové vzorek roshny, aby ho mohla prozkoumat. Daniel se dozví, že s tìmi zásobami to nebyla pravda, ale že Goa'uldi by ho chtìli vidìt mrtvého za to, že byl schopen zprovoznit pozemskou bránu.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
45. dl
´´Wood Martin´´
46. dl
´´Corcoran William´´
47. dl
´´Wood Martin´´
48. dl
´´DeLuise Peter´´
49. dl
´´Wood Martin´´
50. dl
´´DeLuise Peter´´
51. dl
´´Wood Martin´´
52. dl
´´DeLuise Peter´´
53. dl
´´Gereghty William´´
54. dl
´´DeLuise Peter´´
55. dl
´´Gereghty William´´
56. dl
´´DeLuise Peter´´
57. dl
´´DeLuise Peter´´
58. dl
´´Mikita Andy´´
59. dl
´´Warry-Smith David´´
60. dl
´´DeLuise Peter´´
61. dl
´´Warry-Smith David´´
62. dl
´´Wood Martin´´
63. dl
´´McMullin CHris´´
64. dl
´Woeste Peter F.´´
65. dl
´´Turner Brad´´
66. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 383 krt
vygenerovano za: 0.07039094 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)