Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Rules of Engagement /Bitevní øád
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 53.dl Bitevní øád
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.08.20 - Pátek
esk premira:
2000.09.14 - Ètvrtek
ada:
3
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
53
Dl v serii
9
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
309
Kd epizody:
SG-309
Pidno dne:
29.03.2009, 14:07:29
Zmna dne3:
29.03.2009, 14:07:29
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

SG-1 se po prùchodu bránou ocitá uprostøed boje. Skupina vojákù SG bojuje s jaffskou armádou. SG-1 se domnívá, že jde o pohøešovaný tým SG-11 a nabídne jim pomoc. K jejich pøekvapení, SG tým obrátí zbranì proti nim. Èlenové SG-1 se probouzejí ve výcvikovém vojenském táboøe s bolestí hlavy a beze zbraní.

Velitel tábora, kapitán Rogers, je považuje za vojáky soupeøícího tábora do té doby, než rozpozná, že Teal'c je Jaffa. Pøedpokládá, že SG-1 byl poslán jaffskými mistry, kteøí tábor opustili pøed dlouhou dobou a že je zde proto, aby otestoval jejich pøipravenost k boji. Kapitán je seznámí s bitevním øádem a ukáže intary - zbranì s omraèujícím úèinkem, s tím, že jim bylo øeèeno, že mají pokraèovat ve výcviku s tìmito zbranìmi až do návratu Apophise.

Teal'c nechá shromáždit všechny úèastníky cvièení a O'Neill jim sdìluje, že Apophis je mrtev a že mají ukonèit výcvik a vrátit se domù. Ale vojáci mu nevìøí ("bohové pøece neumírají") a považují to za další test. Vojenské cvièení pokraèuje. SG-1 se pøipojuje ke cvièení. To se však zmìní v katastrofu poté, co jedna ze zkonfiskovaných zbraní SG-1, která byla nevìdomky zamìnìna za intar, zapøíèiní vážné zranìní Rogerse. Byla prolita první krev v bitvì a to je signál, že cvièení nyní zaène naostro se skuteènými zbranìmi dokud jedna strana nezvítìzí. Pøežijí pouze vítìzové.

SG-1 se podaøí pøemluvit zranìného Rogerse, aby se s nimi vrátil "k Apophisovi." Vracejí se na Zem. Zde se Rogers dozvídá, kdo ve skuteènosti jsou èlenové SG-1 a že se ocitl na Zemi. Považuje všechny za zrádce a odmítá komunikovat. Poté, co mu pøehrají videokazetu se záznamem smrti Apophise, je šokovaný Rogers nucen pøipustit, že tým SG-1 mìl pravdu a že pozemšané ve skuteènosti nejsou jeho nepøáteli. Rogers sdìluje generálu Hammondovi šokující skuteènost, že cvièení nyní bude probíhat se skuteènými zbranìmi, protože na planetì je skladištì zbraní pøipravené pro tuto pøíležitost.

SG-1 se chce s Rogersem vrátit zpìt a zabránit masakru. Major Carterová pøijde na to, jak by to šlo udìlat. Pokud se jim podaøí proniknout do tábora a propojit pozemskou techniku s vo'cumem, šlo by do vo'cumu pøehrát záznam se smrtí Apophise a ten pak pøehrát válèícím stranám. To se nakonec podaøí a šokovaní vojáci zjišují, že není proè dále bojovat. Masakr se nekoná a mladí vojáci se mohou koneènì vrátit zpìt domù na své domovské planety.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
45. dl
´´Wood Martin´´
46. dl
´´Corcoran William´´
47. dl
´´Wood Martin´´
48. dl
´´DeLuise Peter´´
49. dl
´´Wood Martin´´
50. dl
´´DeLuise Peter´´
51. dl
´´Wood Martin´´
52. dl
´´DeLuise Peter´´
53. dl
´´Gereghty William´´
54. dl
´´DeLuise Peter´´
55. dl
´´Gereghty William´´
56. dl
´´DeLuise Peter´´
57. dl
´´DeLuise Peter´´
58. dl
´´Mikita Andy´´
59. dl
´´Warry-Smith David´´
60. dl
´´DeLuise Peter´´
61. dl
´´Warry-Smith David´´
62. dl
´´Wood Martin´´
63. dl
´´McMullin CHris´´
64. dl
´Woeste Peter F.´´
65. dl
´´Turner Brad´´
66. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 331 krt
vygenerovano za: 0.08811998 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)