Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu In the Line of Duty /Pøi výkonu služby
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 24.dl Pøi výkonu služby
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1998.07.03 - Pátek
esk premira:
2000.05.31 - Støeda
ada:
2
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
24
Dl v serii
2
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
202
Kd epizody:
SG-202
Pidno dne:
24.03.2009, 17:58:22
Zmna dne3:
24.03.2009, 17:58:22
Dlka dlu:
45 min.
Obsah- star(2008):

Tým SG-1 spolu s dalšími SG týmy pomáhají urychlenì evakuovat vesnici Nasyanù, na kterou útoèí goa’uldské bojové letouny. Útok pøišel jako blesk z èistého nebe a nikdo ho neoèekával. Goa'uldi se na Nasye neukázali déle než tøi století. Nasyané jsou mírumilovní lidé; chtìli s pozemšany uzavøít dohodu o spolupráci a pomoci jim založit na Nasye výzkumnou stanici. Carterová se snaží oživit tìžce ranìného vesnièana, dává mu masáž srdce a umìlé dýchání. Pøitom do ní ústy vnikne Goa’uld. Sam na chvíli strne, ale pak se probírá a bìží za ostatními k bránì.

Do SGC se podaøilo pøemístit 237 Nasyanù, kteøí pøežili goa’uldský útok. Vùbec není jasné, co Goa’uldi na planetì hledali a proè napadli vesnici. Generál Hammond spolu s doktorkou Janet Fraiserovou a èleny SG-1 rozebírají vzniklou situaci. Zranìní vesnièané byli dopraveni na ošetøovnu a èást tìch nejtìžších pøípadù byla odvezena do blízké nemocnice vojenského letectva. Až se uzdraví, bude nutné nalézt pro nì nový domov. Nejprve je nutné zjistit, co stojí za útokem Goa’uldù.

Pøi bìžné prohlídce po návratu z mise Janet objeví u Sam drobné odìrky v krku. Netuší ale, že Sam už není tou, kterou se zdá být. Zve ji na návštìvu Cassandry (viz Singularity), které se po Sam velmi stýská a chtìla by ji opìt vidìt. Sam jí to slíbila, ale kvùli pracovnímu vytížení se za ní už dlouho nedostala. Nyní to napravuje a jde ji navštívit. Ovšem Cassandra jako jediná vycítí, že Sam se stala hostitelkou Goa’ulda. Doktorka Fraiserová žádá Jacka, aby šel navštívit Cassandru, která odmítá s kýmkoli komunikovat a je velmi vydìšená. Je ochotna mluvit pouze s Jackem. Ten se od ní dozvídá hrùznou pravdu - do Sam pronikl Goa’uld.

Tým SG-1 se pøipravuje k odchodu na další misi. Sam je velmi nervózní, protože Jack má zpoždìní. Vtom Jack pøichází, øíká, že mise byla odvolána, jde k Sam a píchne jí injekci se sedativem. Daniel a Teal’c jej pøekvapenì sledují. Ovšem sedativum nemá okamžitý úèinek, jak se Janet domnívala, a je potøeba ještì jedné uspávací šipky. Sam nakonec po menší potyèce podlehne a sesune se bezvládnì na rampu.

V zasedací místnosti je spolu s generálem Hammondem mužská èást týmu SG-1 a doktorka Fraiserová a probírají, co se stalo Sam. Kdyby nebylo Cassandry, která mìla podezøení, a kdyby se Sam sama neprozradila, nièeho by si nevšimli. Vychází najevo, že Goa’uld do ní pronikl ústy, což je pro ostatní velké pøekvapení a pøedstavuje to pro všechny vážné nebezpeèí. Podle jejich dosavadních znalostí Goa’uldi vždycky pronikali do tìla hostitele zadní èástí krku a jizva byla také jediným vodítkem.

Èlenové SG-1 postupnì pøicházejí za Sam, která je držena ve vazební cele, a chtìjí získat nìjaké informace; pøípadnì se pokusit s Goa’uldem nìjak dohodnout. Ukazuje se, že Sam se stala nedobrovolnou hostitelkou Jolinara z Malkshuru, který patøí k hnutí Tok’rù (odboji proti Vládcùm Soustavy). Jolinar se skrýval v tìle jednoho nasyanského vesnièana pøed ashrakem - nájemným vrahem vyslaným Vládci Soustavy. Pøedtím se pokusil svrhnout jednoho z Vládcù. Tomu však bìhem bitvy pøišel na pomoc Apophis. Jolinar sám bitvu pøežil, ale byl nucen uprchnout a ukrýt se. Nakonec ho však ashrak mezi Nasyany našel.

Ashrakovi se podaøí dostat se spolu s ranìnými vesnièany na Zemi a je odvezen do nemocnice, údajnì s tìžkými popáleninami. V nemocnici zneškodní jednoho z lékaøù a vydává se za nìj. Potom se mu podaøí zlikvidovat jednoho vojáka z ostrahy a získat jeho uniformu. Pomocí zvláštního zaøízení pak omámí vojenského øidièe, který má na starosti transport Nasyanù z nemocnice zpìt na základnu, a pronikne do SGC, když pøedtím omámí i ostrahu u kontrolního stanovištì. Podaøí se mu získat údaje o tom, kde je držena Sam/Jolinar, zlikvidovat stráže a proniknout až do vazební cely. Tam se pokusí Sam/Jolinara zabít a málem se mu to podaøí. Opìt oklame pøibíhající stráže a pronikne až do prostoru brány. Tam se zrovna pøipravuje transport èásti Nasyanù do nového domova. Ashrak pøibíhá zrovna ve chvíli, kdy se brána zavírá. Jeho nadìje na útìk se rozplyne. Navíc Daniel, který doprovázel Nasyany k bránì, si vybaví, že ho už vidìl v nemocnici a že byl tehdy obleèen jako lékaø. Ashrak nemá co ztratit. Popadne Daniela, drží ho pøed sebou jako štít a míøí mu na hlavu pistolí. Žádá volný prùchod bránou, jinak že Daniela zabije.

Mezitím je Sam odvezena na ošetøovnu. Doktorka Fraiserová zahajuje resuscitaci a Sam je napojena na pøístroje. Janet se svým zdravotnickým týmem bojuje o Samanthin život, který visí na vlásku. Jolinar umírá a bere Sam s sebou. Na ošetøovnì pøihlížejí Jack s Teal’cem. Náhle se základnou rozezní poplach a Jack posílá Teal’ca zjistit, co se dìje. Sám zùstává na ošetøovnì.

Teal’c zjišuje, co se stalo, a ozbrojený zat’nik’atelem pøichází do prostoru brány právì vèas. Vystøelí na Daniela s ashrakem døív, než po nìm ashrak staèí vystøelit z pistole. Je to jediná možnost, jak ashraka zastavit. Daniel upadne, Teal’c na ashraka vystøelí podruhé a tím ho zabije. Nebezpeèí je odvráceno.

Na ošetøovnì zatím Janet stále bojuje o Samanthin život. Parazit nakonec umírá, ale Sam pøežije. Øíká, že Jolinar jí daroval život, že ji zachránil. Ovšem všechno, co v posledních dnech prožila, jí velmi otøáslo a bude chvíli trvat, než se vzpamatuje a bude zase úplnì zdravá.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
23. dl
´´Glassner Jonathan´´
24. dl
´´Wood Martin´´
25. dl
´´Warry-Smith David´´
26. dl
´´Wood Martin´´
27. dl
´´Warry-Smith David´´
28. dl
´´Gereghty William´´
29. dl
´´Warry-Smith David´´
30. dl
´´Gereghty William´´
31. dl
´´Clark Duane´´
32. dl
´´Warry-Smith David´´
33. dl
´´Turner Brad´´
34. dl
´´Turner Brad´´
35. dl
´´Wood Martin´´
36. dl
´´Turner Brad´´
37. dl
´´Warry-Smith David´´
38. dl
´´Wood Martin´´
39. dl
´´Warry-Smith David´´
40. dl
´´DeLuise Peter´´
41. dl
´´Corcoran William´´
42. dl
´´DeLuise Peter´´
43. dl
´´Correll CHarles I´´
44. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 313 krt
vygenerovano za: 0.58078909 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)