Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Prisoners /Ve vìzení
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 25.dl Ve vìzení
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1998.07.10 - Pátek
esk premira:
2000.06.01 - Ètvrtek
ada:
2
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
25
Dl v serii
3
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
203
Kd epizody:
SG-203
Pidno dne:
25.03.2009, 20:44:33
Zmna dne3:
25.03.2009, 20:44:33
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Cílem další mise SG-1 je planeta P3X-775. Na planetì však tým nachází jen hustý lesní porost a žádné známky pokroèilé civilizace. O'Neill dává povel k návratu. Náhle se objevuje vydìšený prchající muž, který je žádá o pomoc. Èlenové týmu ho uklidòují a berou ho s sebou. Neujdou však daleko. Náhle se zvedne vítr a objeví se ostré svìtlo. Všichni jsou pøeneseni na jiné místo do jakéhosi øeèništì, kde k nim promluví hlasy. Je jim sdìleno, že pøekroèili zákon, jednak tím, že vkroèili na svatou pùdu a jednak tím, že pomohli uprchlému vrahovi Roshurovi. O'Neill se hájí, že nevìdìli, že vkroèili na svatou pùdu a tudíž to bylo neúmyslné a že onen muž pøed nìèím utíkal a žádal je o pomoc. Ovšem není to nic platné. Šokovaným èlenùm SG-1 je sdìleno, že za zloèiny vstupu na svatou pùdu, napomáhání vrahovi a nošení zbraní na svaté pùdì budou posláni hvìzdnou bránou do vìzení na planetu Hadante na zbytek svého života. A tak se i stane.

Ocitnou se v podzemním vìzení na planetì Hadante mezi ne zcela pøátelskými vìzni. Pøed bránou nacházejí pár prázdných bot, ze kterých se ještì kouøí. Mnozí vìzni totiž vìøí, že když pøijde bránou nový vìzeò, mùže je velká vlna zachytit a vrátit je na druhou stranu a proto se staví pøed bránu na které se zadává adresa. Ve skuteènosti ale zemøou, protože ta velká vlna je ve skuteènosti nestabilní výboj energie zpùsobený bránou. Cokoli v jeho dosahu se desintegruje. Carterová je napadena Vishnoorem, jedním z vìzòù. Objevuje se ale starší žena - Linea, která zde má hlavní slovo, protože se jí ostatní vìzni bojí, a bere Sam pod svou ochranu. SG-1 se vydává na prùzkum vìzení. Zjišují, že jediným možným místem úniku je hvìzdná brána. Není zde DHD, proto budou muset zadat adresu manuálnì. Aby mohli uniknout, budou potøebovat zdroj energie. Nakonec se ukáže, že alternativní zdroj energie jim mùže poskytnout Linea. Uzavøou spolu dohodu - Linea poskytne zdroj energie a SG-1 své znalosti brány a adres.

Mezitím se vrací na Zem tým SG-3 vedený majorem Warrenem, který byl vyslán na pomoc SG-1, a pøináší zpìt zbranì a vysílaèe SG-1, které byly èlenùm týmu pøedány s tím, že SG-1 byl odsouzen.

Na Hadante se opìt aktivuje brána a vìzni se staví pøed ní v nadìji, že se jim tak podaøí uprchnout. Jackson se jim v tom snaží zabránit a vysvìtlit jim, že neuprchnou, ale že zemøou. Nikdo ho však neposlouchá. Bránou projde slepý vìzeò Simian, který sem byl poslán za krádež jídla. Vishnoor, který považuje chování Jacksona za výzvu proti sobì, Jacksona napadne a dojde k nerovnému souboji. Vishnoor zaène Jacksona škrtit a ten pomalu ztrácí vìdomí. V poslední chvíli zasáhne Linea a zabije Vishnoora pomocí malého kulatého zaøízení, které má pøipevnìné na ruce. Nikdo si toho nevšimne. Vìzni se domnívají, že Daniel zvítìzil.

Generál Hammond se vydává bránou na P3X-775 spoleènì s diplomatickým týmem SG-9, vedeným majorem Kovackem. Snaží se vyjednat propuštìní SG-1, ale pøes veškeré úsilí neuspìjí.

SG-1 se nakonec s pomocí Liney podaøí aktivovat bránu a uprchnout z Hadante. Protože však nemají vysílaè kódù (GDO) a nemohou proto pøímo na Zemi zadají adresu na P2A-509, kde se v té dobì nachází SG-3. Za týmem a Lineou ještì staèí uniknout bránou další vìzeò - Simian, kterého pøedtím Linea vyléèila ze slepoty, a který celou dobu tajnì sledoval dìní okolo brány a pøípravy SG-1. S pomocí SG-3 se tým s Lineou vrací na Zemi.

Linea je ubytována na základnì. Vzala s sebou vzorky aktivátorù a koøene rostlin. Carterová ještì s dr. Greenovou jí ukazují nìkteré údaje v poèítaèi (rùzné zobrazení chemických vzorcù a jak se zobrazují atomy a molekuly atd.). Linea jim dává základní strukturu aktivátorù a ptá se na adresy jiných svìtù. Carterová jí sdìluje, že systém bran zahrnuje tisíce svìtù, ale že pozemšané jich navštívili jen malý zlomek a že na vìtšinì svìtù je možný lidský život. Linea se ptá, kde jsou tyto vìdomosti uloženy a Carterová jí to kupodivu sdìluje. Ostatní èlenové týmu podávají hlášení generálu Hammondovi. Pøichází ostraha a pøivádí Simiana s tím, že ho nalezl tým SG-3 na P2A-509. Od Simiana se dovídají znepokojující skuteènost o tom, co je Linea zaè. Jako vìdec stvoøila nemoc, která vyhubila polovinu Simianova svìta. Náhle je na základnì vyhlášen poplach, protože byla neoprávnìnì aktivována brána. Všichni spìchají do øídící místnosti.

Linea totiž mezitím pomocí kulatého zaøízení, které mìla na dlani na chvíli uspala Carterovou a dr. Greenovou a dostala se do poèítaèové databáze k adresám planet a k dalším vìcem. Zadala adresu a uvedla do chodu autodestrukèní zaøízení. V øídící místnosti se Hammond s SG-1 a techniky snaží zabránit aktivaci brány. Pøicházejí Carterová s dr. Greenovou a sdìlují, že je Linea na chvíli omráèila. Linea se objevuje na rampì pøed bránou. Poèítaèe nereagují na povely èlenù SGC, je spuštìno odpoèítávání autodestrukce a všechny pokusy o zavøení brány a zastavení odpoèítávání jsou marné. Linea odchází bránou. Odpoèítávání skonèí, ale k autodestrukci nedojde. O'Neill chce, aby byly zadány souøadnice planety, na kterou Linea odešla, ale systém zkolabuje a na monitoru poèítaèe se objevuje text: "Dìkuji za laskavost. Všechny dluhy jsou nyní splaceny."

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
23. dl
´´Glassner Jonathan´´
24. dl
´´Wood Martin´´
25. dl
´´Warry-Smith David´´
26. dl
´´Wood Martin´´
27. dl
´´Warry-Smith David´´
28. dl
´´Gereghty William´´
29. dl
´´Warry-Smith David´´
30. dl
´´Gereghty William´´
31. dl
´´Clark Duane´´
32. dl
´´Warry-Smith David´´
33. dl
´´Turner Brad´´
34. dl
´´Turner Brad´´
35. dl
´´Wood Martin´´
36. dl
´´Turner Brad´´
37. dl
´´Warry-Smith David´´
38. dl
´´Wood Martin´´
39. dl
´´Warry-Smith David´´
40. dl
´´DeLuise Peter´´
41. dl
´´Corcoran William´´
42. dl
´´DeLuise Peter´´
43. dl
´´Correll CHarles I´´
44. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 417 krt
vygenerovano za: 0.11354494 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)