Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Muži mě pronásledují
rok natočení:1955
film: Muži mě pronásledují / Muži mě pronásledují (1955)
Základní info k filmu
typ filmu: Krátky film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
admin
film přidaný
25.06.2017, 07:47:15

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Satira
info zde :

Obsah filmu:

Mladá úřednice Zdenka Marková je přesvědčena o své neodolatelnosti a vypráví divákovi svůj příběh, který ho má o této skutečnosti přesvědčit. První vedoucí po ní neustále tajně pokukoval a svůj zájem o ni maskoval tím, že od ní chtěl práci. Ona se však nedala a dále si četla knihu. Pak byla kupodivu přeložena. Druhý vedoucí byl obtloustlý a plešatý. Přesto na ní také útočil i když viděl, že si plete svetr. Svou touhu nezvládl a dal výpověï. Zdenka byla opět přeložena. Třetímu vedoucímu šla raději z očí a pila s kolegy v bufetu přes ulici kávu. Tento muž na ni dokonce křičel cosi o dodržování pracovní doby a špatně napsaných výkazech. Zneuznaná žena, která tak statečně odolávala dvoření svých nadřízených, dostala nakonec výpověï.

================================================================

The young clerk Zdenka Marková is convinced of her irresistability and she tells the audience her story which is also meant to convince them of this. Her first employer coveted her in secret and he masked his interest in her by giving her work to do. She ignored him and continued reading her book. Then she was suddenly transferred to another office. Her next boss was fat and bald. Despite this, he also made advances towards her even when he saw she was knitting a sweater. He could not overcome his desire and handed in his notice. Zdenka was again transferred. This time she decided to keep out of her third employer's way and went to drink coffee with her colleagues in a buffet across the road. This man, however, shouted something to her about adhering to the stipulated work hours and about badly written time-sheets. The misunderstood woman who had bravely resisted the advances of her employers, was finally given her notice.
================================================================


Film je v jazycích..
Čeština (1955)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1955)
Formát obrazu
CDS 35mm (1955)

Název
Režie
Přečteno: 201 krát
vygenerovano za: 0.0618 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)