Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Anděl na horách
rok natočení:1955
film: Anděl na horách / Anděl na horách (1955)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Barevný
délka filmu
85 min.
přidal
geron
film přidaný
24.02.2012, 17:06:29

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Tři mladí zaměstnanci Spofany, Zdeněk Soukup, jeho milá Věra Novotná a jejich kamarádka Věra Matoušková dostali za dobrou práci výběrovou rekreaci v Tatranské Lomnici. Revizor pražského Dopravního podniku Gustav Anděl jede také za odměnu do stejného místa. Nezná totiž zatím Věru, nastávající ženu svého syna Mirka, a rozhodl se tajně a inkognito zkontrolovat její chování v nepřítomnosti snoubence. Omylem považuje za synovu dívku Věru Novotnou a jeho pátrací akce mu přinesou spoustu trapných zážitků. Na horách se mu však velmi líbí, zvláště když se tam setká s Bohoušem Vyhlídkou, se kterým se spřátelil před dvěma roky na letní rekreaci. V Praze zatím paní Andělová pomáhá Věřině matce vyměnit byt, aby jejich děti měly kde bydlet. Při výletě na Lomnický štít uvízne trojice rekreantů v mlze na horské chatě. Gustav Anděl, jenž byl doposud zoufalý z chování své budoucí snachy, která se neustále tulila ke Zdeňkovi, si až tam s Věrou Matouškovou vysvětlí svůj omyl. Teï je spokojený, tato Věra je totiž pro jeho syna naprosto ideální.

================================================================

Three young employees of Spofana Company, Zdeněk Soukup, his girlfriend Věra Novotná and their friend Věra Matoušková were rewarded for excellent work by a vacation in the mountain resort of Tatranská Lomnica. The Prague Transport Company controller Gustav Anděl also travels to the same destination as a reward. He does not know yet Věra, future wife of his son Mirek, and has decided to secretly check her behaviour in the absence of her fiancée. By mistake he considers Věra Novotná to be his son's girlfriend, and so his investigations cause him plenty of embarrassments. Nevertheless he enjoys his stay in the mountains, because he has met there Bohouš Vyhlídka, whom he has befriended during summer vacation two years ago. Meanwhile in Prague Mrs Andělová helps Věra's mother to exchange flats, so that their children would have a place of their own. During a trip to the Lomnický štít three holidaymakers are stuck in fog in a mountain cabin. So far Gustav Anděl was desperate because of the behaviour of his future daughter-in-law, who embraced Zdeněk all the time, and only there he finally notices he has mistaken her for Věra Matoušková. Now he is content, because this Věra is a perfect match for his son.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
rekreační referent Puleček


Film je v jazycích..
Čeština (1955)
Slovenština (1955)

Filmová série1
Gustav Anděl - (1952÷1955)
(počet v db :2)
díl
název filmu
rok výroby
info
1
1952
2
1955


Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1955)
Formát obrazu
CDS 35mm (1955)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

2021
Distributor
Česko
TV

Odvysíláno/promítáno:
Odvysílané v TV
Datum uvedení
Čas
Stanice
Doplňkové info
14:05
Nova HD
opakování
15:05
Nova HD+1
opakování

Název
Režie
Přečteno: 1046 krát
vygenerovano za: 0.3503 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)