Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Za 14 dní, prosím
rok natočení:1955
film: Za 14 dní, prosím / Za 14 dní, prosím (1955)
Základní info k filmu
typ filmu: Krátky film
Typ obrazu
Barevný
délka filmu
17 min.
přidal
admin
film přidaný
03.08.2019, 22:29:01

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Satira
info zde :

Obsah filmu:

Hodinář Soucha si chce dát ušít oblek. Vedoucí krejčovství Josef Hec zaznamená Souchovu objednávku a pozve ho na zkoušku za čtrnáct dní. Oblek však není připraven a totéž se opakuje i za dalších čtrnáct dní. Znovu a znovu je čím dál rozčílenější zákazník odkazován na pozdější termín. Jednoho dne se panu Hecovi porouchá vodovodní kohoutek, který vypouští další a další litry vody do přetékající vany. Hec volá instalatéra, ale je odmítnut. Opravář má čas až za čtrnáct dní. V zaplaveném bytě se pan Hec nakonec utopí.

================================================================

The watchmaker Soucha wants to have a suit made. Josef Hec, who is in charge of the tailor's shop, takes Soucha's order and invites him to the first fitting in two weeks. However, the suit is not ready at that time and the same situation occurs in another two weeks. Again and again, the increasingly upset customer is rescheduled for a later time. One day, a water tap breaks in Mr Hec's appartment, discharging litres of water into the overflowing bath tub. Hec rings up a plumber to come over but is refused - the repairman is busy and cannot come for two weeks. Eventually, Mr Hec drowns in the flooded appartment.
================================================================


Film je v jazycích..
Čeština (1955)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1955)
Formát obrazu
CDS 35mm (1955)

Název
Režie
Přečteno: 105 krát
vygenerovano za: 0.0646 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)