Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Lockdown /Karanténa
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 157.dl Karanténa
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2004.07.23 - Pátek
esk premira:
2007.04.17 - Úterý
ada:
8
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
157
Dl v serii
3
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
803
Kd epizody:
SG-803
Pidno dne:
28.04.2009, 22:02:31
Zmna dne3:
28.04.2009, 22:02:31
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Po znièení Anubisovy flotily stále zùstávají trosky lodí na orbitì a ruští kosmonauti na mezinárodní stanici se musejí vyhýbat troskám. Anubis však není mrtvý. Jeho nehmotná podstata se dostane na mezinárodní stanici do jednoho z kosmonautù až pøes plukovníka Vaselova do SGC. Tady na to pøijdou až pøi jeho pokusu projít bránou. V souèasné nehmotné podobì ho nemohou nijak zastavit, stejnì jako on nemùže odejít bránou bez hmotného tìla nebo svého pláštì (nìjaké udržovací pole). Anubis postupnì pøeskakuje z jednoho tìla do druhého a snaží se uniknout. Daniel navrhuje, aby ho donutili porušit pravidla a Antikové by se s ním již vypoøádali. Jenomže Anubis je velice mazaný. Ovládne i Sam a s její pomocí projde skrze bezpeènostní opatøení, poté pøeskoèí do Jacka a otevøe si bránu. V poslední chvíli zasáhne Vaselov. Dá Anubisovi ultimátum - buï zastøelí Jacka a zhatí tak Anubisovu šanci na únik nebo si Anubis vezme místo Jacka jeho. Anubis to pøijímá. Netuší ale, že Sam pøedtím stihla zmìnit adresu a poslali ho na ledovou planetu KS7-535, kde zamrzl.

Obsah epizody:
Ruská kosmická loï èistí na obìžné dráze zbytky bojù nad Antarktidou, spojení je však náhle pøerušeno. Do SGC pøichází nová posila – plukovník ruského letectva Vaselov. Chtìl by se stát novým èlenem týmu SG-1 místo O’Neilla, který však o tom nechce ani slyšet. Teal’c se pøipravuje na bydlení v novém pozemském bytì a zve na “párty“ Carterovou a Daniela. Ten pøesvìdèuje O’Neilla, že by mìl pøece jen Rusùm vyhovìt, ale novopeèený generál zatím nechce za sebe do týmu jmenovat nikoho jiného. Daniel Vaselova navštíví a obhajuje O‘Neilla, který se nerad podøizuje vnìjším tlakùm. Vaselov však náhle bez zjevné pøíèiny omdlí. Po probuzení si naposledy pamatuje, že byl v Rusku, a nemá tušení, jak se dostal do SGC. Navíc mohl rozšíøit nákazu a je nezbytné vyšetøit každého, kdo s ním byl ve styku.

Generál volá zpìt Daniela, který se chystá na misi, ten ale zaène ohrožovat jednoho z vojákù zbraní a chce nechat znovu otevøít bránu. Nìkolik vojákù postøelí, až ho Teal’c omráèí zat’nik’atelem. Zdá se, že Daniel byl nìèím nakažen, stejnì jako pøedtím Vaselov. O’Neill dává SGC do karantény a posílá všechny týmy na jiných planetách na záložní stanovištì Alfa.

Danielùv stav se zlepšuje, ale Vaselov ani na léèbu nereaguje. Pomalu se mu vracejí vzpomínky na minulé dny, ale má pocit, jako by byl vìznìm ve vlastním tìle. Ukáže se, že Vaselov navštívil v nemocnici pøítele (tìsnì pøed jeho záhadnou smrtí), který byl v mezinárodní kosmické stanici, s níž bylo nakrátko pøerušeno spojení. Zdá se, že se ve skuteènosti nejedná o nákazu, ale o neznámou formu života, která pøechází z jednoho tìla do druhého. To potvrdí i Daniel, který si po probuzení rovnìž z minulých událostí nic nepamatuje a jeho poslední vzpomínkou je návštìva u Vaselova. Daniel si uvìdomí, že to byl Anubis, kdo ho ovládal. Pøi znièení své lodi dokázal díky èásteènému povznesení pøežít, v ruském kosmonautovi se dostal na Zemi a teï se skrývá na základnì jako zcela nehmotná bytost. Nechce na sebe upozornit Antiky, proto potøebuje projít bránou v lidském tìle. O’Neill naøídí povinnou lékaøskou prohlídku veškerého personálu, nebo Anubis tìlo svého hostitele fyzicky poškozuje. Nejhùøe je na tom Vaselov, jehož tìlo je už nenapravitelnì poškozeno. Sám tuší, že jeho dny jsou seèteny, a žádá Daniela, aby po skonèení karantény doruèil dopis jeho sestøe. Daniel si v tu chvíli vzpomene, jak Anubis “pøestoupil“ do poruèíka Evansové, když ho vezli na ošetøovnu. Evansovou vyslýchají a ta pøizná, že si z úterka nic nepamatuje.

Teal’c O’Neillovi hlásí, že vojín McCathrin se nedostavil na zdravotní prohlídku. Anubis ve vojínovì tìle skuteènì pøepadne stráž a míøí do místnosti brány. S pistolí v ruce žádá seržanta Davise [Harrimana], aby vytoèil adresu, O’Neill jej však zat’nik’atelem omráèí. Anubis vystoupí z tìla a zmizí ve zdi. Daniel navrhuje pøinutit Anubise, aby porušil pravidla Antikù použitím své moci, a ti by pak sami zasáhli. SGC je rozdìleno na tøi oblasti a ovládání brány je pøevedeno do oddìlené zóny.

Po šest dnù se nic nedìje a prezident žádá do 24 hodin provoz brány obnovit. O’Neill ale naopak všem oznámí, že má povolení prodloužit karanténu na neurèito. Anubis ovládne Carterovou, v jejím tìle omráèí dva strážné a zmìní nastavení zabezpeèení. Omráèí i Daniela, ten se ale záhy probere a sleduje Sam, jak míøí k zabezpeèenému prostoru. Generál Carterovou omráèí ve chvíli, kdy zápasila s hlídkou, a Anubis její tìlo opouští. O’Neill s majorem Kearnym aktivuje autodestrukci, pak ho ale omráèí – ovládá ho Anubis. Vaselov slyší varovné hlášení a opouští ošetøovnu. Carterová pøesvìdèuje Teal’ca, aby jí umožnil pøístup k hlavnímu poèítaèi pro vypnutí autodestrukce a ten nakonec souhlasí. Carterová odpoèet zastaví, kdosi však na dálku aktivuje bránu. Pøichází Anubis v O’Neillovi, Vaselov se na nìho vrhne a míøí na nìj pistolí. Žádá Anubise, aby si vzal k prùchodu bránou jeho vlastní tìlo, jinak chce zabít oba. Anubis pøejde opìt do Vaselova a vstoupí do brány. Carterová však na poslední chvíli staèila zmìnit adresu, takže se Anubis ocitne na ledové planetì, kde je pravdìpodobnost pøežití hodnì malá.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
155. dl
´´Mikita Andy´´
156. dl
´´Mikita Andy´´
157. dl
´´Waring William´´
158. dl
´´Woeste Peter F.´´
159. dl
´´Woeste Peter F.´´
160. dl
´´Wood Martin´´
161. dl
´´DeLuise Peter´´
162. dl
´´Wood Martin´´
163. dl
´´Mikita Andy´´
164. dl
´´DeLuise Peter´´
165. dl
´´Waring William´´
166. dl
´´Mikita Andy´´
167. dl
´´Gereghty William´´
168. dl
´´Mikita Andy´´
169. dl
´´Mikita Andy´´
170. dl
´´DeLuise Peter´´
171. dl
´´DeLuise Peter´´
172. dl
´´Mikita Andy´´
173. dl
´´DeLuise Peter´´
174. dl
´´DeLuise Peter´´

Peteno: 206 krt
vygenerovano za: 0.13167095 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)