Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Moebius II. /Moebius, èást 2.
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 174.dl Moebius, èást 2.
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.03.25 - Pátek
esk premira:
2007.05.14 - Pondìlí
ada:
8
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
174
Dl v serii
20
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
820
Kd epizody:
SG-820
Pidno dne:
01.05.2009, 13:56:43
Zmna dne3:
01.05.2009, 13:56:43
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

V tajném støedisku se neèekanì objeví plukovník ve výslužbì O’Neill (veškerá jména postav z alternativní linie jsou uvedená kurzívou), který pøece jen zmìnil názor. Jack si prohlíží stroj èasu, s nímž by podle záznamu ve videokameøe mìl být schopen létat. On i Hammond se nakonec Carterovou a Danielem nechají pøesvìdèit, aby je vzali s sebou.

Tým odcestuje i s lodí bránou na prùzkumnou výpravu na Chulak. Pøi prùzkumu je spolu s majorem Kawalským a doprovázejícími vojáky ochromen elektrickým granátem a zajat Jaffy. Ve vìzení pøijde zajatce vyslýchat Teal’c. Daniel mu zmatenì vykládá o kazetì z minulosti, Apophisùv První muž mu ale zøejmì nevìøí a nechá Daniela odvést ke svému pánovi, který ho tvrdì vyslýchá pomocí ozbrojené ruky. Teal’c se zamýšlí nad tím, co mu øekl Daniel, a chce po Carterové, aby mu ukázala kazetu se záznamem. Nevìøícnì sleduje vyprávìní svého protìjšku o osvobození Jaffù a používání tretoninu, který je zbavil závislosti na symbiontech. Nakonec souhlasí, že jim pøinese jejich vybavení. Jaffové pøinesou do cely zmuèeného Daniela. Tým z cely uprchne, na útìku jej zastaví Teal’c a zabije Daniela. Vysvìtlí, že Danielovi byl implantován goa’uldský symbiont. Apophis prý vyslal lodì k Zemi, aby eliminovaly pøípadnou hrozbu. Kawalski nechce Teal’covi vìøit, ale v tu chvíli se Goa‘uld Daniel probere a jednoho vojáka zastøelí. Teal’c ho zlikviduje a všichni se dají se na útìk. Kawalski je zabit, ostatní staèí odletìt. Protože je ale pronásledují goa’uldské stíhaèky a dostat se k bránì je prakticky nemožné, navrhne Carterová odcestovat do minulosti pøed 5.000 lety, i když jim to Hammond zakázal. Vrátí se bránou na Zemi a dostanou se do starého Egypta ještì pøed povstáním. Jack chce navázat kontakt s domorodci. Kupodivu je osloví anglicky mladý domorodec Katep, který zná jejich jména. Vysvìtlí, že první pokus o povstání se nezdaøil a jejich pøedchozí verze byly zajaty a popraveny pøed pìti lety. Pøežil jen jeden – Daniel Jackson, který se v tu chvíli skuteènì objeví. Ten vytuší, že s jeho verzí se zmìnìné linie se muselo stát nìco nedobrého, a Teal’c mu vzápìtí potvrdí, že ho zabil jako goa’uldského špeha. Carterová Danielovi poví o odvezené bránì a nalezení druhé brány v Antarktidì. Pøicházejí Jaffové, tým se musí schovat do podzemní skrýše a plánuje další postup. Zdá se, že bude nutno Raovi bránu ukrást, aby ji po povstání neodvezl s sebou. Carterová navrhuje pøivázat ji k lodi; k tomu bude tøeba otestovat maskování, o kterém se Daniel zapomnìl na kazetì zmínit.

Teal’c doporuèuje pøi povstání odpoutat Raovu pozornost od brány. Carterová s O’Neillem se snaží zprovoznit maskovací systém. O’Neill naznaèí, že ho Carterová pøitahuje, ta ale tvrdí, že ji zajímá spíše Daniel. Blíží se jaffská hlídka a Carterová opraví pøetížené energetické systémy na poslední chvíli, aby Jack staèil loï zamaskovat. Vzápìtí však systém opìt vypadne, loï se objeví a Jaffové ji obklíèí. Carterová s O’Neillem jsou pod tìžkou palbou, Daniel s Teal’cem a vzbouøenci jim jdou na pomoc. Carterová se Jackovi v kritické chvíli pøizná, že mu pøedtím lhala a že i on ji pøitahuje. Mezitím Teal’c vyzve Jaffy, aby se k nìmu pøipojili a svrhli falešného boha Ra. Objeví se povstalci a obklíèí Jaffy, kteøí se vzdají a odhodí zbranì.

Pùvodní budoucnost. Tým SG-1 sleduje dva týdny pøed zamýšlenou cestu do minulosti videozáznam, který jim zanechaly jejich protìjšky z alternativní èasové linie na kazetì nalezené spolu s aktivním ZPM. Zdá se, že nebude tøeba žádnou cestu podnikat.

Na O’Neillovì chatì jsou Jack spolu se Sam ‘znovu‘ na rybách. Carterová se sama sobì diví, že to nezkusila už dávno i když podle záznamu na kazetì v rybníku žádné ryby nejsou. Pøicházejí i Daniel s Teal’cem s vìcmi na táboøení.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
155. dl
´´Mikita Andy´´
156. dl
´´Mikita Andy´´
157. dl
´´Waring William´´
158. dl
´´Woeste Peter F.´´
159. dl
´´Woeste Peter F.´´
160. dl
´´Wood Martin´´
161. dl
´´DeLuise Peter´´
162. dl
´´Wood Martin´´
163. dl
´´Mikita Andy´´
164. dl
´´DeLuise Peter´´
165. dl
´´Waring William´´
166. dl
´´Mikita Andy´´
167. dl
´´Gereghty William´´
168. dl
´´Mikita Andy´´
169. dl
´´Mikita Andy´´
170. dl
´´DeLuise Peter´´
171. dl
´´DeLuise Peter´´
172. dl
´´Mikita Andy´´
173. dl
´´DeLuise Peter´´
174. dl
´´DeLuise Peter´´

Peteno: 500 krt
vygenerovano za: 0.13052917 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)